Kabar Kawat

Uji Coba Klinis Anyar kanggo Penyakit Celiac

ditulis dening editor

Immunic, Inc. dina iki ngumumake wiwitan kohort pasien ing uji klinis tahap 1 IMU-856, aset klinis katelu perusahaan, ing pasien karo penyakit celiac.

IMU-856 minangka modulator molekul cilik sing kasedhiya kanthi lisan lan sistemik sing ngarahake regulator epigenetik sing ora dingerteni. Panaliten praklinis nuduhake manawa IMU-856 bisa mulihake fungsi penghalang ing saluran pencernaan lan uga regenerasi arsitektur usus nalika njaga immunocompetency. Adhedhasar data klinis praklinis lan awal sing kasedhiya nganti saiki, perusahaan percaya yen IMU-856 bisa makili pendekatan anyar lan potensial kanggo ngobati penyakit gastrointestinal.

"Miwiti Bagian C saka uji klinis fase 1 iki ing pasien penyakit celiac nandhani tonggak sejarah penting ing perkembangan klinis IMU-856, lan kita ngarep-arep bisa ngonfirmasi kemampuan kanggo mulihake fungsi penghalang usus tanpa mengaruhi sistem kekebalan," nyatakake Daniel Vitt, Ph.D., Chief Executive Officer lan Presiden Immunic. "Amarga nggambarake kabutuhan sing ora bisa ditindakake kanthi tandha-tandha pengganti kegiatan penyakit, kita percaya yen penyakit celiac minangka indikasi klinis awal sing cocog kanggo menehi bukti-konsep babagan dampak akut lan kronis IMU-856. Mekanisme IMU-856 bisa nyedhiyakake pendekatan sing anyar kanggo ngobati penyakit gastrointestinal sing serius lan umum, lan kita yakin bisa menehi mupangat klinis tanpa ana akibat serius sing ana gandhengane karo terapi otoimun. Kajaba iku, kita ngarepake nyedhiyakake set data safety lengkap saka bagean dosis siji lan kaping pirang-pirang saka uji klinis fase 1 sing isih ana ing subyek manungsa sing sehat, sing saiki bakal kasedhiya ing kuartal kaping telu taun iki.

"Penyakit Celiac minangka penyakit otoimun sing dawa lan serius ing usus cilik sing patofisiologi amarga karusakan sing disebabake gluten ing penghalang usus. Senadyan netepi diet bebas gluten, akeh pasien ngalami aktivitas penyakit sing bisa nyebabake diare kronis, nyeri abdomen, malabsorpsi nutrisi lan malah nambah risiko anemia, osteoporosis lan kanker tartamtu, "ujare Andreas Muehler, MD, Kepala Petugas Medis. saka Immunic. "Ana perlu banget kanggo intervensi terapeutik sing efektif kanggo pasien sing nandhang penyakit celiac, amarga siji-sijine pendekatan terapeutik saiki yaiku diet tanpa gluten sing ketat lan dawa, sing ngebotake, asring mbatesi sosial, lan ajeg gagal mungkasi kegiatan penyakit. . Ing cahya saka potensial IMU-856 kang kanggo mulihake fungsi alangi usus lan arsitektur usus, kita pracaya senyawa iki ngemu janji tartamtu ing Ngapikake kesehatan gastrointestinal patients lan kemampuan kanggo nyerna lan bener nyerep gizi, saéngga ngurangi bisa long-term jalaran lan nambah kualitas sing. urip, gejala penyakit lan kemungkinan komplikasi ing mangsa ngarep.

Bagean A lan B saka uji klinis fase 1 sing lagi ditindakake ngevaluasi dosis tunggal lan kaping pirang-pirang IMU-856 ing subyek manungsa sing sehat. Part C sing saiki diwiwiti disusun minangka uji coba kontrol plasebo 28 dina, buta pindho, sing dirancang kanggo netepake safety lan toleransi IMU-856 ing pasien karo penyakit celiac sajrone periode diet bebas gluten lan tantangan gluten. Kira-kira 42 pasien direncanakake bakal didaftarake ing rong kohort berturut-turut kanthi IMU-856 sing diwenehake saben dina sajrone 28 dina. Tujuan sekunder kalebu farmakokinetik lan tandha penyakit, kalebu sing ngevaluasi arsitektur gastrointestinal lan inflamasi. Kira-kira 10 situs ing Australia lan Selandia Baru samesthine bakal melu Part C.

Perusahaan kasebut uga nyatakake pandhuan sadurunge yen data baris ndhuwur kalsium vidofludimus (IMU 2) fase 838 ing kolitis ulcerative samesthine bakal kasedhiya ing wulan Juni 2022 lan data khasiat klinis awal saka bagean Part C saka klinis fase 1 sing lagi ditindakake. nyoba IMU-935 ing psoriasis samesthine ing paruh kapindho 2022.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar