Uji Coba Klinis Anyar kanggo Kanker Prostat Tahan Kastrasi Metastatik

ditulis dening editor

ESSA Pharma Inc., perusahaan farmasi tahap klinis sing fokus ing ngembangake terapi novel kanggo perawatan kanker prostat, dina iki ngumumake pasien pertama sing diwenehi dosis ing studi Tahap 1/2 sing disponsori Perusahaan kanggo ngevaluasi safety, toleransi lan khasiat awal ESSA. calon produk timbal, EPI-7386, inhibitor reseptor androgen domain terminal N kelas kapisan, ing kombinasi karo Astellas Pharma Inc. lan inhibitor reseptor androgen domain pengikat ligan Pfizer Inc., enzalutamide, ing pasien karo kanker prostat tahan kastrasi metastatik.

Print Friendly, PDF & Email

"Inisiasi uji coba kombinasi iki karo Astellas minangka momen kanggo ESSA amarga kita nyelidiki manfaat klinis potensial kanggo nyegah reseptor androgen liwat rong jalur independen ing perawatan pasien karo mCRPC sing durung nampa perawatan karo antiandrogen generasi kapindho. tamba,” ujare Dr. David. R. Parkinson, Chief Executive Officer, ESSA Pharma Inc. "Nggabungake loro terapi kita bebarengan bakal target loro ends saka reseptor androgen. Ing model preclinical, kita wis weruh yen nggabungake EPI-7386 karo antiandrogen saiki bisa nyebabake inhibisi biologi androgen sing luwih jero lan luwih amba. Uji coba Fase 1/2 iki minangka seri pertama saka seri studi klinis kanggo ngevaluasi EPI-7386 kanthi kombinasi terapi antiandrogen saiki ing pasien karo mCRPC, kanthi uji coba kombinasi Fase 1/2 tambahan diantisipasi diwiwiti ing 2022.

Uji coba klinis Fase 1/2 (NCT05075577) diwiwiti kanthi bagean fase 1 awal ing ngendi dosis saben obat diatur banjur bagean fase 2 ing ngendi agen tunggal enzalutamide dibandhingake karo kombinasi enzalutamide lan EPI-7386. Pasinaon fase 1 samesthine bakal ndaftar nganti 30 pasien mCRPC sing durung diobati karo terapi antiandrogen generasi kaping pindho. Tujuan saka bagean fase 1 yaiku kanggo ngevaluasi keamanan lan toleransi kombinasi obat lan netepake dosis fase 2 sing disaranake kanggo EPI-7386 lan enzalutamide nalika digabungake. Pasinaon fase 2 samesthine bakal ndaftarake 120 pasien mCRPC sing durung diobati karo terapi antiandrogen generasi kaping pindho. Tujuan saka bagean fase 2 sinau yaiku kanggo ngevaluasi safety, tolerability lan aktivitas antitumor EPI-7386 kanthi kombinasi karo dosis tetep enzalutamide dibandhingake karo enzalutamide minangka agen tunggal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar