Kabar Kawat

Perawatan Kombinasi Anyar kanggo Komplikasi Kornea sing Disebabake Diabetes

ditulis dening editor

RegeneRx Biopharmaceuticals, Inc. nglaporake manawa peneliti wis nuduhake khasiat terapeutik Thymosin Beta 4 (Tβ4) minangka perawatan kombinasi nglawan owah-owahan hiperglikemia (diabetes) ing sel epitelium kornea manungsa.

"Panaliten kita nerangake pisanan yen perawatan combo Tβ4 lan peptida usus vasoaktif (VIP) nduweni peran penting kanggo ngatur stabilitas persimpangan sing nyenyet lan penataan ulang sitoskeleton [kornea], sing ana hubungane karo integritas penghalang. Salajengipun, Tβ4 kanthi kuat netepake peran minangka perawatan tambahan kanggo alangan kornea diabetes tanpa efek samping, saéngga nyuda kekurangan metode perawatan [mripat] saiki, "miturut tim riset.

Panliten kasebut ditampilake ing rapat Asosiasi Riset ing Visi lan Ophthalmology (ARVO) 2022, sing dianakake tanggal 1-4 Mei 2022, ing Denver, Colorado. Tim riset kalebu ilmuwan lan dokter saka Wayne State University School of Medicine ing Detroit, MI; Profesor lan Ilmu Kesehatan Universitas Florida Tengah ing Orlando, FL; lan Universitas Mansoura ing Mansoura, Mesir. Riset kasebut didanai dening Institut Kesehatan Nasional, Pusat Eversight kanggo Riset Visi lan Perbankan Mata, lan Riset kanggo Nyegah Buta.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar