Bahamas Warta cepet

Tujuan Pelabuhan Pelayaran Anyar ing Grand Bahama Island

Kanthi nuduhake validasi bali industri pelayaran lan optimisme, lan nggambarake kemitraan sing wis suwe antarane Carnival Cruise Line lan Bahama, Karnaval, kanthi kerjasama karo Otoritas Pelabuhan Grand Bahama lan Pemerintah Bahama, dina iki nganakake upacara groundbreaking kanggo tujuan pelabuhan pesiar anyar ing Pulau Grand Bahama.  

Carnival Cruise Line Breaks Ground ing New Cruise Port Destination ing Grand Bahama Island. Kredit foto: Lisa Davis/BIS
Carnival Cruise Line Breaks Ground ing New Cruise Port Destination ing Grand Bahama Island. Kredit foto: Lisa Davis/BIS

Presiden Carnival Cruise Line Christine Duffy; Perdhana Mentri Bahamas Philip Davis; Wakil Perdana Menteri Bahamas I. Chester Cooper; Mentri Grand Bahama The Honorable Ginger Moxey; lan The Grand Bahama Port Authority Akting Ketua Sarah St. George; bebarengan karo CEO Carnival Corporation Arnold Donald lan wakil saka Carnival Corporation lan masyarakat lokal nggunakake shovels upacara resmi tandha awal construction.

"Kanthi wiwitan proyek Karnaval iki, Grand Bahama saiki luwih apik kanggo nggayuh potensial ekonomi sing sejatine," ujare The Honorable Philip Davis, Perdana Menteri Bahama. "Investasi iki bakal nyedhiyakake proyek sing dibutuhake nanging uga menehi tandha pangarep-arep anyar kanggo pemulihan pulo kasebut."

Tujuan pelabuhan pesiar Carnival Grand Bahama anyar, sing bakal dibukak ing pungkasan taun 2024, dikembangake ing sisih kidul pulo kasebut lan bakal terus dadi gateway menyang Grand Bahama nalika uga nawakake para tamu pengalaman Bahama sing unik kanthi macem-macem fitur lan macem-macem. fasilitas, bebarengan karo kesempatan bisnis kanggo residents saka Grand Bahama.

"Nalika kita ngrayakake kemitraan 50 taun karo Bahamas, terobosan saiki ing tujuan Grand Bahama anyar sing luar biasa nuduhake kesempatan kanggo kolaborasi karo pamrentah lan warga Grand Bahama - kanggo menehi kontribusi marang ekonomi lokal liwat kesempatan kerja lan bisnis. karo komunitas lokal, lan luwih nggedhekake penawaran pengalaman kanggo tamu sing bakal duwe port anyar narik ati kanggo seneng, "ujare Presiden Carnival Cruise Line Christine Duffy. "Matur nuwun kanthi tulus kanggo pamrentah Bahamas lan Otoritas Pelabuhan Grand Bahama kanggo dhukungan sing terus-terusan nalika miwiti konstruksi. Tamu-tamu kita wis seneng karo Bahamas, lan kita yakin proyek anyar iki bakal menehi alesan luwih akeh kanggo ngunjungi.

Pemangku Ketua Otoritas Pelabuhan Grand Bahama Sarah St. George ujar: "Tujuan pelabuhan pelayaran Karnaval sing anyar bakal nduwe pengaruh monumental ing ekonomi pulo kita, kalebu macem-macem kesempatan bisnis anyar, lonjakan pengunjung turis, uga kegiatan tambah akeh. kanggo bisnis mapan. Iku transformasi ing pangertèn bener saka tembung. Kita matur nuwun banget kanggo Karnaval amarga milih Freeport lan Grand Bahama kanggo proyek unggulan iki. Dina iki, kita menehi tandha prestasi sing luar biasa iki bisa ditindakake kanthi upaya Karnaval karo The Grand Bahama Port Authority, Port Group Limited, Grand Bahama Development Company lan Freeport Harbour Company, lan Pemerintah Bahama. Proyek sing gedhene iki mung bisa ditindakake kanthi kolaborasi sing asli. Grand Bahama wis tahan tantangan sing ngganti urip, utamane ing taun-taun pungkasan. Senadyan iki, Karnaval ora tau goyah ing komitmen kanggo mbangun pelabuhan pelayaran sabanjure ing Freeport. Kita bangga banget bisa nindakake peran kita kanthi maksimal kanggo nggawe kasunyatan iki.

Pangembangan port cruise kalebu dermaga bisa kanggo nampung nganti rong kapal kelas Excel bebarengan nampa tamu menyang pantai wedhi putih nggumunke Bahamas dikenal kanggo. Tamu bakal bisa njelajah lan seneng Grand Bahama liwat segara, liwat dock dock darmabakti pantai, utawa liwat darat, liwat hub transportasi darat darmabakti. Pelabuhan pesiar dhewe uga bakal nampilake wilayah sing ditunjuk minangka cagar alam lan fitur kolam renang interior, bebarengan karo akeh pilihan toko, panganan lan omben-omben sing dioperasikake Bahama kanggo para tamu.

"Groundbreaking Karnaval penting banget kanggo warga Grand Bahama. Pangembangan iki menehi sinyal kesempatan kanggo kreatif, vendor, lan bisnis ukuran cilik lan medium, lan nggambarake komitmen kita kanggo kolaborasi karo mitra lokal lan internasional kanggo perbaikan pulo kita, "ujare The Honorable Ginger M. Moxey, Menteri kanggo Grand Bahama.

Dermaga pelayaran bakal ngidini Grand Bahama nampa tamu saka kapal Carnival sing luwih gedhe, kayata 5,282 penumpang. Mardi Gras, sing miwiti debut ing 2021 minangka kapal paling gedhe lan paling inovatif lan kapal pesiar pertama ing Amerika Utara sing didhukung dening Liquefied Natural Gas (LNG), lan Carnival Celebration, kapal sadulur kanggo Mardi Gras, sing bakal miwiti lelayaran saka Miami ing pungkasan taun iki.

Nambahake Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata, Investasi lan Penerbangan Yang Dihormati I. Chester Cooper: "Pelabuhan pelayaran minangka bagean integral saka rencana kita kanggo mulihake Grand Bahama kanggo ekonomi ekonomi. Karnaval bakal muter peran kritis ing ngrangsang ekonomi kita lan madhangi Grand Bahama minangka panggonan rejuvenated lan premier ing negara kita lan wilayah. Kita percaya yen kasenengan apa sing kedadeyan ing Grand Bahama bakal nular.

Acara dina iki minangka langkah sabanjure sing penting amarga konstruksi bakal ditindakake. Rincian tambahan babagan desain, fitur lan jeneng tujuan pelabuhan pesiar bakal dicethakaké sajrone sasi sing bakal teka nalika Karnaval ngrampungake rencana kanggo nggedhekake kesenengan kanggo tamu lan kesempatan kanggo partner karo bisnis lokal lan pemangku kepentingan liyane.

Kanggo informasi tambahan babagan Karnaval Cruise Line lan pesenan plancongan plancongan, telpon 1-800-KARNIVAL, bukak www.karnival.com, utawa hubungi penasihat perjalanan favorit utawa situs perjalanan online.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar