Kabar Kawat

Data anyar babagan nyuda tekanan getih sing signifikan

ditulis dening editor

Medtronic plc dina iki ngumumake data jangka panjang saka 80 pasien pisanan ing uji coba SPYRAL HTN-ON MED, sing ditampilake dina iki ing Sesi Ilmiah Tahunan 71st Annual (ACC.22) American College of Cardiology (ACC.XNUMX). Data kasebut uga diterbitake bebarengan ing The Lancet.

Ing 80 pasien pisanan saka uji coba SPYRAL HTN-ON MED, data kasebut nuduhake manawa pasien sing diresepake obat antihipertensi lan diobati karo Sistem Medtronic Symplicity Spyral™ Renal Denervation (RDN) terus nuduhake penurunan tekanan darah sing awet lan signifikan sacara klinis. liwat telung taun. Ing telung taun:

• Pengurangan 18.7 mmHg ing pasien RDN versus 8.6 mmHg ing sham kanggo tekanan darah ambulatori sistolik 24 jam (ABPM)

• Pengurangan 20.9 mmHg ing pasien RDN versus 12.5 mmHg ing lengen palsu kanggo tekanan darah sistolik kantor (OSBP)

"Ing tes paling anyar, pengurangan tekanan darah sing konsisten wis diamati ing pasien hipertensi sing ora bisa dikontrol sing diobati karo sistem RDN Spyral Symplicity Medtronic," ujare Felix Mahfoud, MD, ahli jantung ing Rumah Sakit Universitas Saarland ing Homburg, Jerman, lan anggota SPYRAL HTN. panitia eksekutif. "Kaping pisanan, saiki kita duwe data acak sing nuduhake yen ing populasi pasien sing khas - pasien hipertensi sing nggunakake obat antihipertensi lan diobati karo RDN - kita ndeleng efek penurunan tekanan darah sing terus-terusan. Mudhunake tekanan getih bisa duwe asil klinis sing migunani kanggo pasien, kalebu nyuda risiko penyakit kardiovaskular.

Sidhang kasebut uga nuduhake safety prosedural lan jangka panjang kanthi kateter denervasi ginjal Symplicity Spyral, kanthi nol piranti utama utawa acara safety prosedural sajrone telung taun.

"Kanthi data acak ON MED sing ditampilake lan diterbitake saiki, Medtronic saiki wis nuduhake keuntungan jangka panjang saka denervasi ginjal kanthi latar mburi obat anti-hipertensi, kanthi demonstrasi prosedur sing aman," ujare Jeffrey Popma, MD, pangareping. petugas medis kanggo bisnis Koroner & Renal Denervation lan bisnis Structural Heart & Aortic, sing minangka bagean saka Portofolio Kardiovaskular ing Medtronic. "Iki nyoroti pentinge pilihan perawatan tambahan kayata denervasi ginjel."

Disetujui kanggo panggunaan komersial ing luwih saka 60 negara ing saindenging jagad, sistem denervasi ginjal Symplicity Spyral diwatesi kanggo panggunaan investigasi ing Amerika Serikat, Jepang, lan Kanada.

SPYRAL HTN-ON MED minangka uji coba global, acak, dikontrol palsu sing nyelidiki efek ngedhunake tekanan getih lan safety RDN kanthi sistem Spyral Medtronic Symplicity adhedhasar radiofrekuensi ing pasien hipertensi sing diwenehake siji nganti telung obat antihipertensi. Data ON MED jangka panjang sing ditampilake ing ACC.22 nyinaoni kohort pasien sing padha karo analisis titik akhir utama enem wulan sing sadurunge diterbitake ing The Lancet ing 2018.

Medtronic ngrampungake randomisasi ing kohort lengkap saka Trial SPYRAL HTN-ON MED

Medtronic uga ngumumake bubar rampung randomization kanggo kohort lengkap nyoba SPYRAL HTN-ON MED lan enrollment ditutup. Kohort analisis lengkap target nganti 340 pasien kanthi acak. Medtronic ngarepake tindak lanjut prosedur pasca nem wulan kanggo kohort lengkap bakal rampung ing paruh kapindho taun tanggalan 2022.

"Data sing ditampilake ing ACC nandheske kapercayan Medtronic ing RDN minangka solusi kanggo mayuta-yuta wong sing nandhang tekanan darah tinggi sing ora bisa dikontrol. Data anyar iki bakal penting kanggo pejabat regulasi, dokter lan pembayar amarga kita pengin nggawa pilihan perawatan anyar menyang pasar kanggo pasien hipertensi sing ora bisa dikontrol, "ujare Jason Weidman, wakil presiden senior lan presiden unit bisnis Koroner & Renal Denervation, sing minangka bagéan saka Portofolio Kardiovaskular ing Medtronic. "Nggoleki, kita tetep fokus ing tindak lanjut nem wulan sing diantisipasi kanggo kohort lengkap uji coba ON MED ing separo kapindho taun tanggalan iki."

Uji coba SPYRAL HTN-ON MED minangka bagean saka Program Klinis Global SPYRAL HTN, nambahake data safety lan khasiat kanggo RDN. Bebarengan karo data nyata saka Global Symplicity Registry, nalika digabungake karo pengalaman komersial, ana luwih saka 20,000 prosedur sing ditindakake kanthi teknologi Medtronic RDN. Program klinis didhukung dening pengalaman pasien sing paling ketat lan ekstensif sing diteliti ing ngarsane lan ora ana obat lan ing pasien kanthi risiko kardiovaskular sing dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar