Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News wong Pariwisata News Wire Plancongan

New Deal Europe Forms Partnership karo ETOA

LR - Natalia Turcanu Direktur Eksekutif ANTRIM, Sean Taggart Direktur Komersial ETOA, Robert Dee, Tine Murn, Co-Direktur New Deal Europe - gambar duweni saka ETOA
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Tom Jenkins, CEO saka ETOA, lan anggota saka World Tourism Network (WTN) lan pahlawan pariwisata, ujar: "Eropah Tenggara, kalebu wilayah Balkan, sadurunge pandemi, minangka salah sawijining tujuan sing paling cepet kanggo pengunjung mlebu. Saben taun kita padha weruh Tambah ing kapentingan kanggo apa iki felt sing durung ditemokaké lan ing dibukak. Iku isih ngemu potensial gedhe tenan. Sawetara wilayah liyane nggabungake sejarah sing jero karo sumber daya alam sing ora rusak.

Iklim saiki, kanthi panjaluk lan kasedhiyan nyata ing saindenging wilayah, nggambarake kesempatan gedhe kanggo perantara.

Anggota ETOA - sing adol Eropa minangka tujuan ing saindenging jagad - ana ing posisi kanggo nutupi potensial nyata iki dadi bisnis nyata.

Robert Dee, Direktur lan Co-Founder of New Deal Europe, menehi komentar: "Kita seneng bisa kerja bareng karo ETOA, organisasi sing duwe sejarah promosi pariwisata menyang Eropa. Wilayah Balkan nyakup 12 negara saka Slovenia nganti Yunani lan nawakake kabeh kanggo lelungan Abad 21. Saka hotel kemewahan lan pesisir murni kanggo njaluk-adoh-saka-kabeh istirahat aktivitas, ana soko kanggo everyone. Keanggotaan ETOA bakal ningkatake wilayah kasebut lan nawakake wutah sing lestari. Mitra kita ing wilayah kasebut ngarepake kerja sama karo ETOA lan anggotane amarga terus kampanye kanggo kerangka legislatif sing adil lan konstruktif kanggo pariwisata ing Eropa.

"Kita wis kerja bareng kanggo Pasar lan Forum 2022 lan entuk 18 anggota anyar kanggo ETOA wiwit Maret. Iki mbuktekake kemitraan sing dinamis lan sukses.

ETOA

ETOA minangka asosiasi perdagangan kanggo pariwisata sing luwih apik ing Eropa. Kita kerja bareng karo pembuat kebijakan supaya bisa lingkungan bisnis sing adil lan lestari, supaya Eropa tetep kompetitif lan narik kawigaten para pengunjung lan warga. Kanthi luwih saka 1,200 anggota sing nglayani 63 pasar asal, kita dadi swara sing kuat ing tingkat lokal, nasional lan Eropa. Anggota kita kalebu operator tur lan online, perantara lan grosir, papan wisata Eropa, hotel, atraksi, perusahaan teknologi lan panyedhiya layanan pariwisata liyane kanthi ukuran saka merek global nganti bisnis independen lokal. Kita disambungake karo luwih saka 30,000 profesional industri ing saluran media sosial. ETOA nawakake platform jaringan lan kontrak sing ora ana tandhingane kanggo praktisi pariwisata, nganakake 8 acara unggulan ing saindenging Eropa lan ing China sing sacara kolektif ngatur luwih saka 46,000 janjian siji-siji saben taun. Kita duwe kantor ing Brussels lan London lan perwakilan ing Spanyol, Prancis lan Italia.

New Deal Eropah

New Deal Eropah nggabungake operator tur lan organisasi pariwisata kanthi fokus ing wilayah Greater Balkan ing Eropah. Dadi, New Deal Europe minangka siji-sijine platform pasar perjalanan sing darmabakti kanggo ngasilake bisnis menyang tujuan pariwisata sing saya tambah akeh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar