Airport aviation Plancongan Bisnis Tujuan Jerman News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Tujuan Anyar lan Kursi Liyane Kasedhiya saka Bandara Frankfurt

Jadwal penerbangan musim panas Bandara Frankfurt wiwit tanggal 27 Maret 2022: 81 maskapai bakal nglayani 285 tujuan ing 91 negara ing ndonya. - gambar duweni saka Fraport
ditulis dening Linda S. Hohnholz
  • Bandara Frankfurt tetep dadi gerbang Jerman menyang jagad, kanthi 285 tujuan ing saindenging jagad.
  • Penerbangan menyang St. Louis, Missouri, lan Tampere ing Finlandia kasedhiya kanggo pisanan.
  • Akeh layanan sing diterusake sawise penundaan amarga pandemi.
  • FRA kanggo nawakake akeh sambungan non-stop kanggo Amerika Utara.

Jadwal penerbangan musim panas Bandara Frankfurt wiwit tanggal 27 Maret 2022: 81 maskapai bakal nglayani 285 tujuan ing 91 negara ing ndonya. taun. Nyatane, obahe pesawat bakal munggah udakara 4,239 persen. Jumlah kursi kasedhiya saka Bandara Frankfurt (FRA) bakal nambah 85 persen dibandhingake karo musim panas 2021, dadi rata-rata 775,000 saben minggu. Saka total iki, udakara 257,000 kursi ana ing penerbangan antar benua.

Grup Lufthansa mlebu musim panas 2022 kanthi layanan sing luwih kerep lan tujuan tambahan. Wiwit Juni, Lufthansa (LH) bakal nyedhiyakake sambungan antarane Frankfurt lan St. Louis ing Missouri, AS, lan ibukutha Kanada Ottawa. Maskapai iki uga bakal mabur menyang telung tujuan anyar lan menarik ing Eropa: Liverpool ing Inggris, Rennes ing Prancis lan Stavanger ing Norwegia.

Musim panas sing bakal teka bakal ndeleng 4,239 pesawat penumpang lepas landas saben minggu.

Lufthansa Group uga pengin nambah penawaran penerbangan menyang tujuan liburan saka pangkalan FRA. Maskapai Grup Eurowings Discover (4Y) bakal miwiti layanan pisanan menyang sawetara kutha anyar ing Amerika Utara, kalebu Las Vegas, Salt Lake City, Fort Myers, Anchorage, Halifax, Phoenix lan Calgary. Sambungan kanggo Tampa ing Florida, ngenalaken karo 2021 jadwal pesawat mangsa, bakal terus ing mangsa panas. Portofolio jarak jauh Eurowings Discover bakal ditambahi kalebu Panama City, Victoria Falls (Zimbabwe) lan Kilimanjaro (Tanzania). Sajrone mangsa panas, maskapai kasebut uga bakal mabur menyang 20 tujuan jarak cendhak lan medium sing saiki dilayani dening Lufthansa - kalebu akeh bandara ing wilayah wisata populer, kayata Madeira ing Portugal lan Iraklion ing pulo Kreta Yunani. .

Ing wulan April, operator Jerman Condor (DE) bakal ngenalake layanan nganti patang penerbangan seminggu menyang Nice, Prancis. Tujuan liyane sing ditambahake menyang penawaran jarak cendhak maskapai kalebu Tbilisi (Georgia), Malaga (Spanyol) lan Kefalonia (Yunani). Kajaba iku, Condor bakal nerusake akeh sambungan jarak jauh menyang Amerika Utara. Saliyane Phoenix, tujuan bakal kalebu Baltimore, Minneapolis, Fairbanks lan Whitehorse. Wiwit Mei, bakal ana penerbangan menyang Los Angeles, San Francisco lan Boston. Maskapai kasebut uga bakal nerusake layanan menyang New York ing wulan sing padha.

Air Baltic (BT) bakal nggedhekake penawaran Finlandia kanthi ngluncurake layanan anyar saka FRA menyang Tampere, kanthi telung penerbangan saben minggu. Pambuka jadwal penerbangan musim panas, berlaku nganti 30 Oktober 2022, ndeleng Ryanair (FR) mungkasi operasi Bandara Frankfurt.

Wiwit 1 Maret 2022, meja check-in Iran Air (IR), Tunis Air (TU) lan Bulgaria Air (FB) wis ana ing Terminal 2. Informasi sing dianyari kanthi rutin babagan kabeh penerbangan lan maskapai kasedhiya ing Situs web Bandara Frankfurt ing kene.

* Angka ditrapake nganti 7 Maret 2022; ora kalebu Rusia lan Ukraina.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar