Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Paten obat anyar kanggo penyakit Parkinson

ditulis dening editor

BioArctic AB (publ) ngumumake dina iki yen Kantor Paten lan Merek Dagang AS (USPTO) wis menehi paten zat obat anyar kanggo antibodi ABBV-0805, sing diciptakake dening BioArctic minangka perawatan potensial kanggo penyakit Parkinson. Paten kasebut bakal ditrapake tanggal 24 Mei 2022, lan kadaluwarsa ing taun 2041, kanthi kemungkinan perpanjangan istilah paten nganti 2046.

Paten zat sing diwenehake (paten AS no. 11,339,212) fokus ing antibodi monoklonal ABBV-0805, sing kanthi selektif ngiket lan ngilangi wangun gabungan patologis sing disebut oligomer lan protofibril nalika nylametake wangun monomer fisiologis alpha-synuclein. Tujuane kanggo ngembangake perawatan sing nyegah utawa nyepetake perkembangan penyakit Parkinson.

Ing International Congress of Parkinson's disease and movement disorders® (MDS) ing September 2021, asil sing ditampilake saka sinau Fase 1 karo ABBV-0805 ndhukung pangembangan antibodi sing terus-terusan ing Fase 2 kanthi dosis sepisan saben wulan.

"Kita seneng yen Kantor Paten lan Merek Dagang AS wis menehi paten zat obat anyar iki kanggo ABBV-0805, sing njamin perlindungan paten sing suwe. Kaputusan kasebut minangka konfirmasi luwih lanjut babagan sifat inovatif riset BioArctic lan nguatake perlindungan kanggo perawatan potensial penyakit Parkinson ing pasar ing pasar AS, "ujare Gunilla Osswald, CEO, BioArctic.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...