Kabar Kawat

Obat Investigasi Anyar kanggo Pasien Leukemia Mieloid Akut

ditulis dening editor

Priothera Ltd. dina iki ngumumake yen US Food and Drug Administration (FDA) wis menehi reresik kanggo nerusake aplikasi Investigational New Drug (IND) Perusahaan kanggo miwiti sinau Phase 2b/3 mocravimod (jenenge MO-TRANS).

Priothera bakal miwiti sinau MO-TRANS Global Phase 2b/3 ing Eropa, AS lan Jepang, netepake khasiat lan safety mocravimod minangka terapi tambahan lan pangopènan ing pasien Acute Myeloid Leukemia (AML) diwasa sing ngalami transplantasi sel stem hematopoietik allogenic (HSCT). ). Sinau MO-TRANS samesthine bakal diwiwiti ing separo kapindho 2022 lan data awal saka panliten iki samesthine ing pungkasan taun 2024.

Transplantasi sel induk allogenic minangka siji-sijine pendekatan sing duweni potensi kuratif kanggo pasien AML, nanging pilihan perawatan saiki isih ana gandhengane karo efek samping sing akeh, lan tingkat kematian sing dhuwur. 

Florent Gros, Co-Founder lan CEO Priothera, menehi komentar "Reresik FDA IND kanggo miwiti sinau MO-TRANS sing ngevaluasi mocravimod ing pasien AML sing ngalami HSCT alogenik minangka tonggak penting liyane kanggo Priothera. Kita ana ing jalur kanggo miwiti uji klinis Fase 2b/3 sing penting iki lan ngarep-arep bisa kerja bareng karo tim peneliti sing antusias ing AS, Eropa lan Asia, sing nuduhake tujuan kita nggawa mocravimod kanggo pasien minangka perawatan tambahan lan pangopènan. kanggo AML lan potensi ganas hematologi liyane.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar