Airlines Airport Italia Warta cepet Turkey

New Istanbul kanggo Milan Bergamo pesawat ing AndaluJet

AnadoluJet, merek sukses Turkish Airlines, terus ngembangake jaringan penerbangan internasional kanthi penerbangan saka Istanbul Sabiha Gökçen menyang Milan Bergamo.

Penerbangan Istanbul Sabiha Gökçen-Milan Bergamo bakal dioperasikake saben dina wiwit tanggal 16 Mei 2022. Penerbangan saka Bandara Istanbul Sabiha Gökçen kudu ditindakake jam 09:55 (wektu lokal) lan; jam 12.40 (waktu lokal) saka Bandara Milan Bergamo. Kanthi penerbangan Bergamo anyar, AnadoluJet nambah jumlah tujuan internasional sing dioperasikake dadi 50.

Bergamo dumunung ing sisih lor Italia, ing sikil Alpen, cedhak banget karo Milan, kutha anjog Eropah ing fashion, desain lan seni; minangka kutha Italia butik sing ngrasa pengaruh saka abad tengahan, iku salah siji kutha worth njelajah ing Eropah lan ngenteni pengunjung kanggo pengalaman iso lali iki.

Ngandika ing upacara penerbangan perdana Bergamo, Chief Commercial Officer Turkish Airlines Kerem Sarp ngandika; "Kita seneng ngresmikake penerbangan menyang Bergamo karo AnadoluJet, merek sukses Turkish Airlines. AnadoluJet terus ngembangake jaringan internasional kanthi tujuan sing mentas diluncurake. Saliyane penerbangan menyang Milan karo Turkish Airlines; Penerbangan Sabiha Gökçen - Bergamo bakal nguatake hubungan kita karo wilayah kasebut. AnadoluJet ora mung bakal menehi kontribusi kanggo promosi Bergamo, salah sawijining butik lan kutha unik ing Eropa, nanging uga menehi rute anyar kanthi gampang liwat Istanbul menyang akeh tujuan domestik lan internasional, kanggo tamu saka Bergamo.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar