Paten Jepang Anyar babagan Vaksin Kanker Ovarium

ditulis dening editor

Anixa Biosciences, Inc., perusahaan bioteknologi sing fokus ing perawatan lan pencegahan kanker lan penyakit infèksius, dina iki ngumumake yen Kantor Paten Jepang wis ngetokake Keputusan kanggo menehi paten menyang Klinik Cleveland kanthi judhul, "Vaksin Kanker Ovarium." Teknologi kasebut diciptakake dening Dr. Vincent K. Tuohy, Suparna Mazumder lan Justin M. Johnson ing Cleveland Clinic. Anixa minangka pemegang lisensi global kanggo teknologi vaksin. Paten kanggo teknologi kasebut ditanggepi ing AS lan Eropa ing taun 2021.  

Print Friendly, PDF & Email

"Kita seneng ngumumake perlindungan properti intelektual tambahan saka vaksin kanker ovarium novel Anixa, sing dikembangake ing Cleveland Clinic lan lagi diteliti ing NCI. Teknologi unik iki duweni potensi dadi vaksin pisanan kanggo nyegah kanker ovarium, sing tetep dadi salah sawijining kanker sing paling cilaka lan angel diobati," ujare Dr. Amit Kumar, CEO, Presiden lan Ketua Anixa Biosciences. "Yen sukses, vaksin iki bisa nyegah kanker ovarium supaya ora kedadeyan lan nylametake pasien supaya ora ngalami kemoterapi lan perawatan bedah ekstensif, lan bisa nylametake nyawa. Kita ngarep-arep bisa nerusake pakaryan praklinis kanthi pangarep-arep manawa vaksin iki bakal nambah arsenal sing dibutuhake kanggo target kanker sing tantangan iki lan pungkasane nggawe bedane kanggo akeh pasien.

Vaksin kanker ovarium ngarahake domain ekstraselular saka reseptor hormon anti-Müllerian 2 (AMHR2-ED), sing dituduhake ing ovarium nanging ilang nalika wanita tekan lan maju liwat menopause. Cathetan, mayoritas diagnosa kanker ovarium kedadeyan sawise menopause, lan AMHR2-ED dituduhake maneh ing mayoritas kanker ovarium. Kanthi nampa vaksin kayata Anixa sing target AMHR2-ED sawise menopause, kanker ovarium, kanthi historis minangka salah sawijining kanker ginekologi sing paling agresif, bisa dicegah supaya ora berkembang.

Pakaryan praklinis kanggo maju vaksin ditindakake liwat Program PREVENT ing Institut Kanker Nasional (NCI), sing ndhukung intervensi inovatif praklinis lan biomarker kanggo pencegahan lan intersepsi kanker. Data praklinis sing diterbitake ing Riset Pencegahan Kanker ing 2017 ndhukung kemajuan terus-terusan menyang studi klinis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar