Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

New Las Vegas kanggo Boise pesawat ing Spirit Airlines

New Las Vegas kanggo Boise pesawat ing Spirit Airlines
New Las Vegas kanggo Boise pesawat ing Spirit Airlines
ditulis dening Harry Johnson

Las Vegas minangka salah sawijining operasi bandara paling gedhe ing Spirit Airlines kanthi udakara 70 penerbangan saben dina menyang puluhan kutha ing saindenging negara

Spirit Airlines ngluncurake layanan Idaho pisanan ing Bandara Boise (BOI) dina iki. Saben dina, rute nonstop nyambung hiburan lan atraksi Las Vegas kanggo Boise kang sregep, wit-diantrekake kutha lan kesempatan rekreasi ruangan lingkungan.

"Nggawa More Go menyang ibukutha Idaho nelpon kanggo prayaan gedhe amarga kita welcome Boiseans kanggo nemu opsi trep lan rega murah kanggo pisanan," ngandika John Kirby, Wakil Presiden Network Planning ing Roh Airlines.

"Kita bungah banget kanggo ngrameke kanthi hadiah tiket khusus lan menehi bali menyang komunitas liwat The Spirit Charitable Foundation."

"Kita seneng banget yen mitra ing Spirit Airlines terus nggedhekake layanan tanpa henti Las Vegas karo telung rute anyar," ngandika H. Fletch Brunelle, Wakil Presiden Marketing kanggo Konvènsi Las Vegas lan Pengunjung Authority.

"Tambahan penerbangan anyar iki pancen nyenengake amarga kita nampani pengunjung kanggo njelajah kabeh sing anyar ing ibukutha olahraga lan hiburan ing donya. Saka resor anyar sing nggumunake lan papan patemon nganti penawaran hiburan anyar sing luar biasa lan acara khusus olahraga internasional sing paling diantisipasi, Las Vegas terus berkembang.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Las Vegas minangka salah sawijining operasi bandara paling gedhe ing Roh kanthi udakara 70 penerbangan saben dina, sing saiki menehi pilihan siji-mandeg antarane BOI lan luwih saka rolas kutha ing peta rute maskapai.

"We are seneng sambutan Roh ing wektu macem lan dinamis ing sajarah maskapai,"Sa Boise Airport Director Rebecca Hupp.

"Nambahake layanan saben dina menyang Las Vegas kanthi operator tarif murah, uga sambungan sing gampang menyang jaringan Roh sing luwih akeh, ngidini luwih akeh penumpang BOI ngakses macem-macem tujuan siji-mandeg."

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...