Kabar Kawat

Cairan warna lambe anyar ing vinyl kanggo daya tahan super

ditulis dening editor

Maybelline New York wis ngluncurake inovasi paling anyar ing warna lambe: Super Stay Vinyl Ink Liquid Lipcolor - warna vinil tanpa budge lan nyandhang nganti 16HR.        

Formula Kompleks Kunci Warna lipstik longwear iki, kasusun saka pigmen tinta impact dhuwur lan shine-boosters Cairan, defies smudging & transfer, lan menehi cepet cemlorot Rampung kanggo tahan lama, ekstrem nyandhang.

TIPS APLIKASI:

STEP 1 SHAKE PACK: Shake pack paling sethithik 5 detik sadurunge ditrapake.

LANGKAH 2 SWIPE TO APLIKASI: Aplikasi vinyl cair ing tengah lambe ndhuwur lan tindakake kontur tutuk. Banjur, usap kabeh lambe ngisor.

LANGKAH 3 Ayo garing: Ayo lambe garing lan lunga!

Olga Schakler, Asisten Wakil Presiden Pemasaran AS kanggo Maybelline New York Lip & Nail, nyathet yen dheweke yakin yen lambe sing kandel dadi cerah saben dina. "Maybelline Super Stay Vinyl Ink Liquid Lipcolor nyedhiyakake sinar langsung kanggo dinaku. Kanthi warna vinil sing ora ana budge sing tahan nganti 16 jam, koleksi kasebut dikemas kanthi macem-macem warna, saka mudo sing bisa dipakai nganti nada kandel sing sregep. Tinta Vinyl dikembangake kanthi mupangat mupangat lan mupangat dawa - digawe kanthi teknologi terobosan sing kalebu Pigmen Bio-Mimik fleksibel khusus, mbantu rumus kanggo mindhah nganggo lambe - ora nglawan. Komplek Kunci Warna nggawe formula iki tahan budge.

Super Stay Vinyl Ink Liquid Lipcolor kasedhiya ing 10 warna: Lippy, Peachy, Coy, Red-Hot, Unrivaled, Cheeky, Witty, Capricious, Wicked, lan Royal. Kasedhiya online lan ing pengecer pasar massal ing saindenging negara ing April 2022. SRP: $11.99

Dadi luwih apik: Super Stay Vinyl Ink dadi nakal ing limang nada mawar eksklusif, mung kasedhiya ing Target. Warna koleksi Maybelline New York Super Stay Vinyl Ink Rogue Rose diilhami dening sikap kandel lan edgy saka NYC, wiwit saka nada mawar sing moody nganti mekar Central Park. Shades Moody, Hot, Restless, Eccentric, lan Dainty kasedhiya online lan ing toko ing Target ing Mei 2022.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...