Uji Coba Milestone Anyar kanggo Pasien COPD

ditulis dening editor

Nuvaira, pangembang strategi terapeutik novel kanggo nambani penyakit paru-paru obstruktif, ngumumake rong tonggak perawatan. Pasien 200 wis diobati ing uji coba AIRFLOW-3, uji coba COPD intervensi pertama kanggo target pengurangan exacerbations COPD minangka titik pungkasan utama. Ing saindenging jagad, 300 pasien wis nampa terapi dNerva® Targeted Lung Denervation (TLD) ing limang uji klinis.

Print Friendly, PDF & Email

dNerva® TLD minangka prosedur bronkoskopik sing ngganggu input saraf paru-paru menyang paru-paru kanggo nyuda akibat klinis hiperaktivitas saraf. Sacara mekanis padha karo antikolinergik (kelas utama obat COPD) sing dijupuk saben dina kanggo ngatur gejala, prosedur dNerva siji-wektu duweni potensi kanggo nyuda resiko eksaserbasi, nambah gejala, lan nyetabilake fungsi paru-paru.

Perawatan TLD dNerva kaping 300 ditindakake ing wulan iki. Dr Gerard Criner, Ketua lan Profesor, Kedokteran Thoracic lan Bedah ing Sekolah Kedokteran Lewis Katz ing Universitas Temple wis nambani pasien 20 ing uji coba AIRFLOW-3. "Yen kita bisa mbantu pasien nyetabilake gejala COPD lan tetep metu saka rumah sakit, sing bakal entuk manfaat kanggo pasien, pengasuh, lan uga nyuda beban sistem kesehatan," ujare. Exacerbations COPD nuduhake kira-kira rong pertiga saka total biaya perawatan COPD, kira-kira $49B saben taun ing AS

Sasi iki uga menehi tandha tonggak perawatan kritis ing uji coba AIRFLOW-3. Prof Pallav Shah, Konsultan Dokter ing Chelsea & Westminster lan Rumah Sakit Royal Brompton ing London lan Profesor Kedokteran Pernafasan ing Imperial College minangka enroller utama ing uji coba. Dheweke nindakake prosedur AIRFLOW-200 kaping 3 ing pasien kanthi COPD moderat nganti abot, beban gejala sing dhuwur, lan riwayat exacerbations COPD sanajan manajemen medis sing optimal. "Akeh pasien COPD nandhang kualitas urip sing ora apik amarga exacerbations COPD sing bola-bali" ujare. "Ujian AIRFLOW-3 minangka kesempatan sing nyenengake kanggo ngevaluasi prosedur rawat rawat sepisan sing bisa nyuda exacerbations COPD lan nambah stabilitas klinis."

Perusahaan bubar entuk komitmen tambahan $50 yuta utang lan pendanaan ekuitas karo Innovatus Capital Partners, LLC, sing bakal digunakake kanggo ngrampungake uji coba AIRFLOW-3 lan entuk persetujuan FDA AS.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Aku dadi bukti nyata yen sampeyan bisa urip kanthi nyaman karo COPD. Aku duwe emfisema, nanging emfisema ora duwe aku. Sawise pirang-pirang taun urip kanthi penyakit paru obstruktif kronis (COPD). Aku diobati saka COPD kanthi alami kanthi nggunakake formula Herbal World Rehabilitate Clinic, Kanthi wektu 3 minggu aku pulih. Ing taun 2021 aku miwiti nggunakake formula Herbal Clinic Rehabilitate donya. Dheweke spesialis ing obat internal lan paru-paru. Sampeyan uga penting kanggo sinau babagan diagnosis sampeyan. Golek opsi ngunjungi (worldrehabilitateclinic.com.