Kabar Kawat

Aplikasi seluler anyar kanggo Recovery Disorder Substance Use

ditulis dening editor

iTether Technologies, Inc. lan Cornerstone Healing Center, panyedhiya adhedhasar ing Scottsdale, AZ wis ngumumake persetujuan kanggo ngleksanakake platform koordinasi perawatan iTether kanggo pasien sing nampa perawatan Substance Use Disorder (SUD). Cornerstone bakal nggunakake aplikasi seluler iTether kanggo ngawasi, melu, lan memotivasi klien saka jarak adoh sawise perawatan nalika padha reintegrasi menyang urip anyar, tanpa zat.         

"Cornerstone ana ing pungkasan kanggo ngirim layanan pemulihan kecanduan, lan kita seneng nggawa pasien luwih akeh alat kanggo ngluwihi perawatan terus ngluwihi setelan rawat inap lan rawat rawat" ujare Brad Wilde, Pendhiri lan CEO iTether. "Kita kelangan akeh banget wong Amerika saben dina amarga overdosis fentanyl - jumlah sing bersejarah, sejatine - lan nggawe pemulihan bisa diakses liwat aplikasi seluler persis ing ngendi generasi anyar sing pulih iki. Aku muji Cornerstone kanggo komitmen kanggo inovasi atas jenenge klien.

Marcus Clark, Chief Operations Officer ing Cornerstone ngandika, "Kita tansah ngevaluasi cara anyar kanggo tetep nyambung menyang klien nalika padha pindhah liwat tahap awal Recovery. Kasunyatane, ora kabeh wong bisa tetep ing kutha utawa terus karo saben tingkat layanan sing diwenehake. Aplikasi seluler iTether menehi kesempatan unik kanggo ngirim kurikulum lan njaga sambungan penting kasebut menyang staf kanthi digital, sanajan ing jarak sing adoh. Kemampuan kanggo sesambungan lan mbangun jaringan Alumni dhewe nggunakake fitur app uga nyenengake. Kita ngarepake pengaruh kanggo nambah akuntabilitas lan ningkatake asil jangka panjang kanggo para klien.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar