Kabar Kawat

Buku Near-Death Anyar diwiwiti "I Met God"

ditulis dening editor

Buku anyar saka Eugenia Crouse nyritakake Pengalaman Near-Death saka penulis lan crita lengkap lan rinci babagan penyalahgunaan sing nyebabake kacilakan mobil, owah-owahan lan tebusan sing cedhak. Kisah dheweke ngemot pengalaman lan diskusi karo Gusti Allah lan liyane sing durung nate katon ing crita NDE liyane. Penulis disentuh kanthi fisik dening Gusti Allah nalika dheweke ngomong karo dheweke lan critane ngemot pesen khusus saka Gusti Allah sing bakal ndemek saben maca.    

Ing ngisor iki sawetara kutipan penting saka buku kasebut:

"...Nalika aku njlèntrèhaké ana ing njaba awakku... sampeyan kudu ngerti manawa aku uga ana ing papat lokasi sing dakgambarake."

“…Banjur ana swara wadon nyegat kita. A maya wiwit metu saka wilayah iga. Nalika njupuk wangun, wong wadon ayu karo rambute dawa banget, dawa sing lungguh ing puteran karo Amish curls padha wiwit mbentuk. Dheweke lungguh ing jejere wujud Dewa Kaukasia lanang sing ngadeg. Werna rambute abang apik banget. Dheweke katon ireng ... ora Kaukasia ... karo fitur rai feminin ayu. Dheweke dadi wanita paling ayu sing wis dakdeleng. Dheweke duwe swara sultry banget karo logat asing. Dheweke wiwit ngomong babagan pertahananku. Gusti Allah iku lanang lan wadon… loro entitas lengkap… loro setengah saka wong sing padha.”

“…Gusti Allah mirengke kanthi sabar lan mangsuli saben pitakonan sing tak alami ing uripku… Aku ora diijini ngelingi sebagian besar jawaban… kajaba telung pitakonan…

“…apa ana perang ing Swarga?”

"Yagene sampeyan nggawe kita?"

"Yagene akeh piala ing bumi?"

“Aku ketemu karo Gusti Allah sing terakhir. Dheweke nyekel Kitab Suci ing tangane. Dhèwèké nyekel Kitab Suci ing ngarepku karo nudingi lan kandha, ”Deleng buku iki… buku iki …”

Penulis, Eugenia Crouse, manggon ing Texas karo bojone 32 taun, putri cilek lan Rottweiler banget setya jenenge Hoyce. Dheweke asli Amerika… anggota getih Choctaw Nation. Saliyane modeling, hobi dheweke kalebu jaran (dheweke dadi joki jaran profesional kanggo wektu sing cendhak sadurunge mandheg dadi pembalap drag profesional), motor, balap drag profesional (10 taun lan atusan balapan), lan dheweke dadi pembalap drag profesional. ahli mekanik mobil klasik bebarengan karo bojone sing uga pembalap seret lan ahli mekanik.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...