Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

New Orleans Mardi Gras: Pentinge Vaksinasi lan Booster COVID

ditulis dening editor

Rumah sakit COVID mingguan ing Louisiana wis tikel kaping pindho amarga varian Omicron mundhak ing negara kasebut, lan para ahli kesehatan masyarakat, kalebu saka Institut Kesehatan W. Montague Cobb / National Medical Association (NMA), percaya infeksi bakal terus nyebar nalika warga melu. Karnaval lan perayaan Mardi Gras.

Minangka tanggapan langsung, W. Montague Cobb/NMA Health Institute dina iki ngumumake yen bakal nganakake acara drive-thru Stay Well New Orleans Community Health Fair and Vaccine Event tanggal 29 Januari 2022. Acara drive-thru iki bakal duwe rasa anyar. urgency amarga impact undeniable saka Omicron.

W. Montague Cobb / NMA Health Institute fungsi minangka konsorsium nasional sarjana sing melu riset inovatif lan panyebaran kawruh kanggo ngurangi lan eliminasi ras lan etnis kesehatan disparities lan rasisme ing medicine.

Pameran Kesehatan Komunitas Stay Well New Orleans gratis lan mbukak kanggo umum.

Acara kasebut bakal ditindakake ing dina Setu, 29 Januari, saka jam 10 nganti jam 2 ing 200 LB Landry Ave., New Orleans, LA 70114. Acara kasebut bakal menehi:

• Vaksinasi drive-thru gratis 

• Sumber daya kesehatan 

• Akses menyang diskusi panel karo profesional kesehatan Black dipercaya lokal

• Giveaways

"Lonjakan anyar iki nduwe pengaruh gedhe ing komunitas kita, nanging kita duwe kekuwatan kanggo nyegah. Acara Stay Well New Orleans penting kanggo saben anggota masyarakat, "jelas Dr. Kimiyo Williams, dokter anak Institut Cobb lokal. 

Cluster New Orleans Links, Inc. bakal dadi penyelenggara lokal. 

"Klinik vaksin iki minangka kemitraan antarane Institut Cobb, organisasi kesehatan negara lan lokal lan komunitas New Orleans kanggo nambah akses vaksin, ujare Tracey Flemings-Davillier, koordinator acara."

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...