Kabar Kawat

Sinau Pilot Anyar babagan Penyakit Alzheimer

ditulis dening editor

Seelos Therapeutics, Inc., perusahaan biopharmaceutical tahap klinis fokus ing pangembangan terapi kanggo kelainan sistem saraf pusat lan penyakit langka, dina iki ngumumake wis nampa surat pengakon Notifikasi Uji Coba Klinis (CTN) saka Departemen Kesehatan Pemerintah Australia. Therapeutic Goods Administration (TGA) kanggo studi pilot SLS-005 (injeksi trehalose, 90.5 mg / mL kanggo infus intravena) kanggo perawatan pasien karo penyakit Alzheimer. 

"Aktivitas Trehalose ing penyakit Alzheimer unik amarga nyegah patologi beta-amyloid lan agregat tau ing model tikus preclinical. Aktivitas iki katon minangka intraneuronal, kedadeyan ing sel, sing beda karo terapi sing fokus marang antibodi. Protein prekursor amyloid lan oligomer tau minangka sitoplasma ing sel lan bisa ditindakake dening Trehalose kanthi ngindhuksi sistem autophagy lan proteasomal. Autophagy wis kena pengaruh ing degradasi agregat protein liyane sing salah, "ujare Raj Mehra Ph.D., Ketua lan CEO Seelos. "Kita ngarepake entuk bukti lan wawasan penting babagan kesesuaian SLS-005 ing perawatan kondisi neurologis kasebut, sing ngrusak fisik, emosional lan finansial kanggo pasien lan kulawargane."            

Kajaba iku, Seelos nampa wewenang kanggo nganakake studi basket open-label sing kapisah (ACTRN: 12621001755820) ing Australia kanggo ngevaluasi efektifitas SLS-005 babagan kemajuan lan keruwetan penyakit, uga safety lan toleransi, ing peserta kanthi penyakit neurodegeneratif sing dipilih. kalebu penyakit Huntington.

Badan pangaturan Australia kanggo uji klinis, TGA, lan Insentif Pajak Riset lan Pengembangan Pemerintah Australia menehi kesempatan sing apik banget kanggo perusahaan bioteknologi AS cilik kanggo miwiti uji klinis ing Australia kanthi upaya nyepetake wiwitan studi lan nggunakake klinis sing kuat ing negara kasebut. kemampuan nyoba.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar