Kabar Kawat

Sinau Insulin Oral Fase 3 Pivotal Anyar

ditulis dening editor

Oramed Pharmaceuticals Inc. dina iki ngumumake wis ngrampungake enrollment pasien kanggo sinau Tahap 3 ORA-D-013-1 babagan kapsul insulin oral ORMD-0801 kanggo perawatan diabetes tipe 2 (T2D), ngluwihi target 675 pasien kanthi 710 pasien sing didaftar.             

ORA-D-013-1 minangka luwih gedhe saka Oramed's loro Phase 3 pasinaon sing ditindakake miturut protokol sing disetujoni US Food and Drug Administration (FDA) kanggo nambani pasien T2D sing ora duwe kontrol glikemik sajrone 6 nganti 12 wulan. Data khasiat kanggo ORA-D-013-1 bakal kasedhiya sawise kabeh pasien ngrampungake periode perawatan 6 wulan pisanan.

"Kita seneng ngumumake yen sinau insulin oral Fase 3 pertama ing donya, sing ditindakake miturut protokol FDA, wis entuk tonggak sejarah sing signifikan kanthi rampung enrollment. Sawise nem wulan perawatan pasien pungkasan, kita ngarepake ngumumake asil topline ing Januari 2023, "ujare CEO Oramed Nadav Kidron. "Kita bungah banget babagan prospek pilihan insulin lisan kanggo wong sing nandhang diabetes. Dikirim kanthi lisan, insulin oral niru regulasi insulin endogen sadurunge tekan aliran getih, nyedhiyakake kontrol glukosa getih sing luwih apik lan bisa nyuda risiko lan komplikasi sing ana gandhengane karo insulin sing bisa disuntikake, kalebu kenaikan bobot lan hipoglikemia, lan uga luwih gampang kanggo administrasi. Aku pengin matur nuwun marang kabeh pasien, peneliti lan mitra sing melu uji klinis iki, kabeh kanthi tujuan umum kanggo nggawe terobosan ing terapi diabetes.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar