Kabar Kawat

Podcast anyar babagan perjuangan kita bareng kanggo turu

ditulis dening editor

Ing perayaan Dina Turu Sedunia, Mattress Firm dina iki mbukak trailer saka seri podcast sing sepisanan kanthi kemitraan karo studio merek Vox Creative sing menang penghargaan Vox Media kanthi judhul, "Apa Sampeyan Turu?" Seri podcast 10-episode ngluncurake episode pisanan ing tanggal 1 April lan bakal nampilake crita unik lan pitakonan saka komunitas supaya luwih ngerti sebabe turu. Kita nyilem menyang macem-macem pengalaman turu karo wong sing luar biasa lan menehi konteks karo komentator medis lan budaya sing ahli.

Ing budaya sing kepengin banget karo kinerja puncak, istirahat asring dadi perkara pertama sing dikorbanake. Puluhan yuta wong diwasa berjuang kanggo turu kanthi becik saben wengi. Nalika akeh sing ngrasakake dhewe ing pengalamane, kualitas turu sing kurang apik yaiku kedadeyan sing dialami manungsa kanthi bebarengan. Laju lan panjaluk produktivitas kerja kita saya mundhak kaya kahanan ekonomi, kesehatan lan iklim uga saya tambah. Apa ana wonder yen kita wis kelangan kemampuan kanggo entuk liyane sing kita butuhake?

Pelawak, aktris lan panulis sing menang penghargaan Kate Berlant minangka host "Apa Sampeyan Turu?,"Ndadekake kepinteran lan penasaran babagan misteri jam semaput kita ing saben episode, kanthi humor lan ati sing padha ing eksplorasi turu. . Dheweke nggunakake saben episode ing obrolan karo tamu sing duwe crita turu sing nggumunake lan ora tau krungu. Acara kasebut uga nampilake komentar saka para ahli terkemuka, kayata Dr. Shelby Harris lan Psy.D., C.BSM, amarga mbantu para pamireng ngerti carane turu nggawe lan mbentuk sapa kita, lan carane jam semaput kita duwe pengaruh gedhe kanggo tangi. urip.

"Ora kaya wong liya, turu minangka landasan uripku. Aku tansah kepengin banget entuk lan wis ngimpi wiwit pungkasan taun 80-an. Iku pancene apik banget kanggo dadi tuan rumah podcast iki ing ngendi aku bisa ngobrol karo akeh wong sing nggumunake babagan urip turu lan kepiye carane turu, "ujare Kate Berlant.

Crita para tamu wiwit saka sadulur sing duwe gen langka sing turu mung butuh 4-5 jam turu saben wengi, nganti para pemimpi sing kreatifitas seni lan musik diaktifake kanthi lengkap nalika turu. Kita ketemu karo Olympic Bobsledder sing mbongkar hubungan antarane turu lan kinerja puncak lan neuroscientist sing wis ngginakaken urip sinau turu lan pengalaman gaib. Kita uga ketemu tamu loro sing kudu turu ing kendaraan supaya bisa maju ing urip. Ing seri "Apa Sampeyan Turu?" kita ketemu:

• Lauren Gibbs: Minangka atlit Olimpiade, Lauren kudu nyetel turu kanggo nyukupi kabutuhan sing nuntut dadi atlit ing tekanan sing ora bisa ditindakake.

• Joanne Osmond & Jane Evans karo Dr. Ying-Hui Fu, profesor ing UCSF: Sisters Joanne lan Jane ngerti soko ana beda bab Sifat turu, supaya padha mlebu munggah kanggo sinau karo Dr Fu kanggo nliti wong minangka sleepers cendhak, a gen turu sing nggumunake sing ngidini wong tartamtu mbukak kunci produktivitas liyane sajrone jam tangi.

• Baland Jalal: Baland nuduhake carane kelumpuhan turu, lan pengalaman adikodrati sing dheweke kepepet, nuntun dheweke dadi peneliti ilmiah PhD sing nyinaoni narcolepsy lan pengaruh turu lan impen ing otak kita.

• Brian Badgette: Brian wuwus bab lucid ngimpi, apa iku, lan carane mlaku ing kulawarga - kang ditemokaké minangka diwasa sing rama uga lucid dreamer.

• Amy Scurria: Minangka komposer, Amy nuduhake carane komposisi dheweke teka nalika dheweke turu nalika dheweke duwe blok kreatif, ngidini dheweke dadi artis lan pemain sing luwih apik.

• Antoinette McIntosh: Minangka sopir truk sing kerja bareng karo wong liya, Antoinette nuduhake carane dheweke berjuang kanggo nggawe rig gedhe kaya omah lan adaptasi karo siklus turu sing ora normal.

• Kameron Schmid: Amarga saka seri saka kahanan traumatis lan apes nalika uga ngadhepi tantangan dadi mahasiswa, Kameron ngadhepi karo manggon ing mobil kanggo rong taun lan nggambarake carane Sifat turu wis mbalekake wiwit iku.

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...