Warta Breaking Travel negara | wilayah Health News News Wire Plancongan USA video

Pitakonan lan Jawaban Pedoman COVID CDC Santai Anyar

Iki minangka transkrip sing durung diowahi saka konferensi pers sing nembe rampung babagan pedoman sing dirilis anyar dening Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS babagan COVID-19.

Pembicara 3 [00:00:59] Iki ora mung kasus ing komunitas lan ngarahake upaya kanggo nglindhungi wong sing duwe risiko penyakit sing abot lan nyegah COVID-19 supaya ora ngganggu rumah sakit lan sistem perawatan kesehatan.

Kerangka kerja anyar iki ora mung ndeleng kasus lan tes positif kanggo ngevaluasi faktor sing nggambarake keruwetan penyakit, kalebu rawat inap lan kapasitas rumah sakit, lan mbantu nemtokake manawa tingkat COVID-19 lan penyakit parah kurang, medium utawa dhuwur ing a masyarakat. Tingkat komunitas COVID-19 sing diluncurake dina iki bakal ngandhani rekomendasi CDC babagan langkah-langkah pencegahan kaya masking, lan rekomendasi CDC kanggo langkah-langkah pencegahan berlapis bakal gumantung marang tingkat COVID-19 ing komunitas kasebut.

Pendekatan sing dianyari iki fokus kanggo ngarahake upaya pencegahan kanggo nglindhungi wong sing duwe risiko penyakit sing abot lan nyegah rumah sakit lan sistem perawatan kesehatan supaya ora kepunjulen. Kanggo nemokake tingkat komunitas sampeyan, kita nganyari situs web CDC kanggo nggambarake kerangka kerja iki supaya wong bisa mbukak www.cdc.gov utawa nelpon info 1-800-CDC kanggo nemokake tingkat komunitas sampeyan lan strategi pencegahan apa sing disaranake, kalebu ngendi utawa nalika, sesuk.

Elinga yen ana wong sing duwe risiko luwih dhuwur kanggo COVID-19 lan mbutuhake pangayoman tambahan - sing immunocompromised utawa duwe kahanan kesehatan sing ndasari, sing duwe cacat, utawa sing manggon karo wong sing duwe risiko. Wong-wong kasebut bisa uga milih kanggo ngati-ati ekstra preduli saka level apa komunitase. Dadi, saiki aku bakal nyerahake perkara kasebut menyang Dr. Graham, kutha sing bakal nuntun kita liwat kerangka iki lan ilmu sing ana ing mburi. matur nuwun.

Pembicara 4 [00:02:45] Matur nuwun, Dr. Walensky. Metrik sing dianyari ing kerangka iki nyedhiyakake gambaran saiki babagan penyakit COVID-19 ing komunitas. Dheweke uga kalebu prediktor sing kuat babagan potensial ketegangan ing sistem perawatan kesehatan.

Tingkat COVID-19 komunitas ditemtokake kanthi kombinasi telung informasi - rawat inap anyar kanggo COVID-19, ranjang rumah sakit saiki sing dikuwasani pasien utawa kapasitas rumah sakit COVID-19, lan kasus COVID-19 anyar. Metrik iki bakal ngandhani yen level kasebut kurang, medium, utawa dhuwur. Ayo kula mlaku liwat apa sing disaranake ing saben level, preduli saka level.

Kita terus menehi saran supaya wong tetep anyar babagan vaksin lan dites yen lara ing tingkat sing sithik.

Ana pengaruh sing winates ing sistem perawatan kesehatan lan jumlah penyakit sing abot ing masyarakat. Wong kudu tetep anyar karo vaksin lan dites yen lara ing tingkat medium. Luwih akeh wong sing nandhang penyakit abot ing komunitas, lan wiwit ndeleng luwih akeh pengaruh ing sistem kesehatan ing tingkat iki.

CDC nyaranake supaya wong sing duwe risiko dhuwur, kayata wong sing immunocompromised, kudu ngomong karo panyedhiya kesehatan babagan njupuk pancegahan tambahan lan bisa milih nganggo topeng.

 Nalika komunitas mlebu ing tingkat sing dhuwur, ana akeh wong sing ngalami penyakit sing abot lan potensial kanggo galur sistem perawatan kesehatan. Ing tingkat sing dhuwur, CDC nyaranake supaya kabeh wong nganggo topeng ing njero ruangan, ing umum, kalebu ing sekolah. Komunitas bisa nggunakake metrik kasebut bebarengan karo metrik lokal dhewe, kayata pengawasan banyu limbah, kunjungan departemen darurat, lan kapasitas tenaga kerja kanggo nganyari lan luwih ngandhani kabijakan lokal lan njamin kesetaraan ing upaya pencegahan.

Lan kategori kasebut mbantu individu netepake apa pengaruh COVID-19 ing komunitase supaya bisa mutusake apa kudu ngati-ati, kalebu masking adhedhasar lokasi, status kesehatan, lan toleransi resiko. Kita kabeh kudu eling yen sawetara wong bisa milih nganggo topeng sawayah-wayah adhedhasar pilihan pribadi.

Lan sing penting, wong sing nganggo topeng kualitas apik dilindhungi, sanajan wong liya ing sekitar sampeyan ora topeng.

Lan ana sawetara kahanan ing ngendi wong kudu tansah nganggo topeng, contone, yen duwe gejala, yen dites positif kanggo COVID-19 utawa yen wis kena infeksi COVID-19. Dina iki, kita uga nganyari rekomendasi kanggo sekolah. Wiwit Juli 2020, siji CDC nyaranake masking universal ing sekolah ora preduli apa tingkat pengaruh COVID-19 ing komunitas.

Kanthi nganyari iki, CDC saiki mung nyaranake masking Sekolah Universal ing komunitas ing tingkat dhuwur. Sing penting, tingkat komunitas COVID-19 lan strategi pencegahan kesehatan umum bisa diaktifake nalika komunitas kita ngalami penyakit sing luwih abot lan mudhun maneh nalika kahanan luwih stabil.

Dadi, apa tegese metrik sing dianyari iki ing ngendi kita minangka negara?

Saiki, luwih saka setengah kabupaten sing makili udakara 70 persen wong Amerika ana ing wilayah sing tingkat komunitas COVID-19 sing sithik utawa medium. Iki minangka paningkatan saka kira-kira siji-katelu kabupaten ing tingkat komunitas sing kurang utawa medium minggu kepungkur, lan kita terus ndeleng indikator sing luwih apik ing akeh komunitas.

Matur nuwun, lan saiki aku bakal ngulungake maneh menyang Dr. Walensky.

Pembicara 3 [00:06:06] Matur nuwun, Dr. Mazzetti. Sadurunge njupuk pitakonan sampeyan, aku arep ninggalake sampeyan karo sawetara pikiran pungkasan. Ora ana sing ngerti apa sing bakal ditindakake ing masa depan kanggo kita lan virus iki, lan kita kudu siyap lan kudu siyap kanggo apa wae sing bakal teka.

Kita pengin menehi wong ngaso saka iku kaya topeng-nganggo nalika tingkat kita kurang lan banjur duwe kemampuan kanggo tekan kanggo wong-wong mau maneh yen iku dadi luwih elek ing mangsa. Kita, minangka CDC, bakal terus ngetutake ilmu pengetahuan lan epidemiologi kanggo nggawe rekomendasi lan tuntunan kesehatan masarakat adhedhasar data kasebut.

Kerangka anyar kita dievaluasi kanthi ketat, kanthi data saiki lan sacara retrospektif sajrone gelombang Alpha Delta lan Omicron, lan metrik anyar iki wis nuduhake kapasitas prediksi sajrone pirang-pirang minggu ing mangsa ngarep.

Kita bakal terus ngevaluasi kepiye kinerja ing komunitas kita.

Kerangka anyar iki bakal menehi cara sing paling apik kanggo kita nemtokake tingkat langkah-langkah pencegahan sing dibutuhake ing komunitas kita yen utawa nalika varian anyar muncul utawa virus mundhak. Kita duwe luwih akeh cara kanggo ngontrol virus lan nglindhungi awake dhewe lan komunitas tinimbang sadurunge. matur nuwun. Saiki aku bakal bali menyang sampeyan, Benyamin.

Pembicara 5 [00:07:17] Matur nuwun, Dr. Walensky, lan matur nuwun, Dr. Machete. Ted, kita siyap njawab pitakonan.

Pembicara 1 [00:07:22] Saluran telpon saiki mbukak kanggo pitakonan

Pitakonan pisanan, teka saka Dr. John saka PUK karo CBS News - baris sampeyan saiki mbukak. Hai, matur nuwun.

Matur nuwun kanggo nganyari iki.

Kita wis krungu, sampeyan ngerti, topeng sing paling apik yaiku sing bakal dianggo wong, nanging ayo nganggep manawa ana wong sing menehi insentif kanggo nyandhang topeng sing paling apik lan dheweke bakal nyoba supaya pas. Apa sampeyan bisa luwih rinci babagan topeng sing diwenehake? Proteksi paling apik yaiku N95, K95, tutup 90, utawa kain bedah? Apa sing kudu ditindakake dening wong sing pengin nglindhungi awake dhewe, topeng apa sing kudu digunakake? Matur nuwun.

Pembicara 3 [00:08:15]

Mungkin aku bakal miwiti karo. Matur nuwun, dokter.

Mesthi wae, kita wis ujar ing pandhuan masking sadurunge yen FLTR lan filtrasi SKI, ing kasus kasebut, N95 mesthi ndhuwur.

Pembicara 4 [00:08:40]

Kayane kita wis kelangan Dr. Walensky.

Aku mikir apa sing dicathet yaiku kita asring negesake manawa pas lan filtrasi pancen kritis, lan ana macem-macem cara kanggo nggayuh. Salah sawijining cara yaiku nggunakake respirator kaya N95 utawa KN95.

Dheweke nyedhiyakake infiltrasi sing cocog kanggo wong, lan menehi proteksi sing dhuwur ing ngendi uga ana pilihan liyane, kalebu nggunakake topeng bedah utawa topeng bedah sing dilapisi topeng kain.

Lan uga, kita duwe sumber daya situs web kanggo nuduhake wong carane simpul lan nyelipake puteran kuping ing topeng kanggo nambah panyaring lan filtrasi uga.

Pembicara 1 [00:09:21] Bener. Mesthi wae. Kita kabeh weruh wong-wong mung nganggo kain polos, lan bisa uga ana ing ngisor irung.

Nanging aku mung kepingin weruh apa sampeyan pengin nandheske apa skenario paling apik kanggo wong amarga sampeyan mung ujar nganggo topeng?

Pembicara 4 [00:09:37] Dadi CDC nyaranake supaya wong-wong kudu nganggo topeng sing paling pas, proteksi, lan filtrasi kanggo wong-wong mau lan kudu nganggo kanthi konsisten.

Pembicara 1 [00:09:48] Matur nuwun. Pitakonan sabanjure, mangga. Pitakonan sabanjure yaiku saka Ron Lin karo Los Angeles Times. Baris sampeyan saiki mbukak. Hei, aku kepingin weruh, sampeyan bisa ngerteni kepiye rincian metrik kanggo telung tingkat kasebut lan apa ilmu adhedhasar babagan nomer kasebut?

Lan ing ngendi papan kaya LA County, sing diikat mandat topeng lokal karo rekomendasi topeng lawas iki?

Ngendi padha ngapusi? Apa padha?

Apa dheweke ora diwajibake maneh, ora disaranake nganggo topeng maneh? Matur nuwun.

Pembicara 3 [00:10:20] Aku bali, mbok menawa aku bakal miwiti lan ngirim menyang sampeyan, Dr. Mazzetti. Matur nuwun kanggo ngisi ing kono.

Dadi salah sawijining perkara sing penting banget yaiku kita duwe akeh wong lan luwih akeh kekebalan ing populasi. Kita pengin mesthekake yen kita fokus ing penyakit sing abot amarga kita pengin nyegah penyakit sing abot.

Kita pengin nyegah rawat inap, kita pengin nyegah rumah sakit kita dadi kepunjulen.

Dadi metrik kita pancen ana ing pikirane - apa sing abot? Pira penyakit sampeyan kedadeyan?

Banjur nggunakake metrik kasebut kanggo mangerteni, apa kita bisa nemokake tingkat sing bisa prédhiksi asil ing mangsa ngarep, ing ngendi kita bisa tumindak saiki kanggo nyegah asil kasebut ing mangsa ngarep? Asil ala kaya ICU tetep, tingkat pati dhuwur.

Dadi mungkin aku bakal bali maneh menyang Dr. Mazzetti kanggo menehi rincian sing luwih rinci.

Pembicara 4 [00:11:09] Apik, matur nuwun banget, Dr. Wilensky. Dadi, kaya sing dicathet dening Dr. Walensky, kita pancene fokus ing ukuran galur perawatan kesehatan lan penyakit sing abot, mula kita nindakake tinjauan ekstensif kabeh sistem data sing dilaporake menyang CDC lan asring kasedhiya ing situs web kita ing pelacak data COVID.

Kita nliti kabeh sumber data lan bener-bener ngevaluasi babagan sawetara kritéria, kalebu apa ngukur penyakit sing abot utawa galur perawatan kesehatan?

Kepiye carane nyedhiyakake data sing kasedhiya ing tingkat lokal sing bisa menehi informasi babagan keputusan lokal?

Lan apa kita duwe jangkoan nasional kanggo kabeh kabupaten ing Amerika Serikat?

Lan apa dheweke dilaporake cukup kerep supaya bisa menehi informasi babagan keputusan sing pas?

Lan adhedhasar tinjauan lengkap kasebut, kita nyempurnakake dhaptar kasebut lan nggawe indikator kasebut, kalebu mlebu rumah sakit anyar lan kasur rumah sakit sing digunakake, lan nglengkapi insiden kasebut kanggo nggawe paket metrik supaya bisa ngerti apa sing kedadeyan ing tingkat lokal.

Pembicara 1 [00:12:16] Pitakonan sabanjure, mangga.

Pitakonan sabanjure yaiku saka Drew Armstrong karo Bloomberg News.

Baris sampeyan mbukak.

Halo, Drew Armstrong saka Bloomberg News. Aku mikir ing ngarep, apa ana metrik utawa langkah COVID liyane sing wis digunakake utawa diklumpukake CDC sing kudu dirombak utawa ditapis nalika kita pindhah menyang tahap pandemik sabanjure iki? Lan yen ya, apa sawetara conto potensial kasebut?

Pembicara 3 [00:12:46] Dadi, kita mesthi ndeleng data lengkap lan entuk kabeh aliran data, sawetara sing beda-beda miturut yurisdiksi.

Dadi contone, kita mung minggu kepungkur dikirim dat banyu sampah kita, lan kita antisipasi sing data banyu sampah kita, nalika kita duwe 400 situs dikirim ing, nggantosi bab 53 yuta Amerika.

Iki isih lokal, lan kita pancene ngupayakake ngembangake. Dadi, kita kudu tikel kaping pindho sajrone wulan ngarep utawa luwih. Pengawasan sindrom bakal dadi cara liya kanggo nggedhekake sawetara metrik kasebut maneh, kaya sing dikandhakake Dr Mazzetti.

Ngandika iku pancene penting kita teka munggah karo metrik nasional sing kita duwe jangkoan saka saben kabupaten. Ora saben kabupaten nglaporake pengawasan sindrom, sanajan kita uga kerja keras kanggo nambah ukuran kasebut.

Nanging kita duwe akeh metrik sing beda-beda, mula kita ngarep-arep yen metrik sing kita rilis dina iki bakal migunani banget kanggo para pembuat kebijakan. Nanging kita uga ngarep-arep yen yurisdiksi lokal bakal njupuk menyang akun kabeh informasi sing kasedhiya kanggo wong-wong mau.

Pembicara 1 [00:13:48] Pitakonan sabanjure, mangga.

Pitakonan sabanjure yaiku saka Helen Branswell karo STAT - baris sampeyan saiki mbukak.

Pembicara 3 [00:13:55] Halo, matur nuwun banget kanggo njupuk pitakonanku.

Aku ngerti, aku mikir, iki bakal dadi pitakonan sing ngganggu.

Nanging yen sampeyan ngomong babagan, sampeyan ngerti, metrik, babagan, sampeyan ngerti, persentase wong ing amben rumah sakit sing ana amarga COVID - apa kanggo COVID utawa COVID?

Maksudku, apa wong sing duwe COVID uga bakal dadi bagian saka petungan kasebut?

Helen, pitakonan sing apik banget, kita wis suwe mikir babagan iki.

Lan dakkandhani babagan ngendi kita ndharat lan ngapa.

Kaping pisanan, kita nimbang sapa wae ing amben rumah sakit karo COVID, preduli saka alesan diakoni, lan sebabe kita ndharat ana kaping pindho.

Akeh yurisdiksi ora bisa mbedakake, mula iku penting kanggo kita ngerti lan ngerti. Kapindho, manawa pasien nandhang COVID utawa COVID, dheweke nambah kapasitas rumah sakit lan intensif sumber daya.

Dheweke mbutuhake amben isolasi, mbutuhake PPE.

Dheweke bisa uga mbutuhake rasio staf sing luwih dhuwur. Dadi dheweke luwih intensif sumber daya, lan dheweke bisa njupuk amben COVID saka wong liya. Sing nggumunake uga, amarga kita kurang lan kurang COVID ing komunitas tartamtu, jumlah wong sing mlebu rumah sakit kanthi COVID mesthi bakal suda.

Kita ora bakal duwe akeh wong sing mlaku-mlaku kanthi asimtomatik amarga bakal ana penyakit sing kurang. Dadi tambah akeh, amarga kurang penyakit ing komunitas, kita ngarepake manawa luwih akeh wong sing mlebu rumah sakit bakal teka amarga COVID.

Lan pungkasane, amarga kita duwe penyakit sing luwih sithik ing komunitas, kita ngarep-arep manawa ora saben rumah sakit bakal nliti saben pasien kanggo COVID nalika mlaku ing lawang, utamane yen kita duwe penyakit sing saya sithik ing komunitas. Lan yen kedadeyan kasebut, kita ora bakal bisa mbedakake.

Nyatane, wong sing mlebu sing dites, mesthi bakal mlebu karo COVID.

Dadi kanggo kabeh alasan kasebut kanthi lengkap, kita mutusake tetep karo sapa wae sing mlebu diagnosis COVID. matur nuwun.

Pembicara 1 [00:16:04] Pitakonan sabanjure saka Cheyenne Haslett karo ABC News. Baris sampeyan saiki mbukak.

Pembicara 3 [00:16:11] Halo, matur nuwun kanggo njawab pitakonanku. Dr., apa sampeyan bisa nerangake keputusan kanggo kalebu sekolah ing ngeculke rekomendasi topeng?

Lan minangka tindak lanjut babagan transportasi umum, apa sampeyan ngarepake rekomendasi kanggo topeng bakal kadaluwarsa tanggal 18 Maret utawa dilanjutake?

Dadi mbok menawa aku bakal njupuk pitakonan kapindho pisanan, banjur liwat pitakonan sekolah kanggo Dr Mazzetti. Kita, komunitas - tingkat komunitas COVID-19 - ditujokake kanggo komunitas. Dheweke ora dimaksudake kanggo koridor perjalanan kita.

Kaya sing sampeyan ngerteni, sing kadaluwarsa ing tengah Maret, lan kita bakal bali maneh ing minggu ngarep. Banjur Mungkin Dr. Mazetti, apa sampeyan pengin njupuk pitakonan iki?

Pembicara 4 [00:16:55] Ya, matur nuwun, Dr. Walensky. Dadi, kita wis mriksa data babagan penyakit COVID ing bocah-bocah, oh, rong taun pandemi.

Lan kita wis weruh manawa bocah-bocah bisa kena infeksi lan bisa lara COVID, luwih cenderung kena infeksi asimtomatik utawa entheng.

Dadi, untunge, kita ngerti manawa sekolah ngetrapake strategi pencegahan berlapis bisa nyegah panularan SARS-CoV-2 utawa panularan virus sing nyebabake COVID-19 ing sekolah.

Lan kita ngerti manawa uga amarga bocah-bocah duwe risiko penyakit sing luwih murah, sekolah bisa dadi papan sing aman kanggo bocah-bocah. Mula saka iku, kita nyaranake supaya sekolah nggunakake pandhuan sing padha karo sing disaranake ing setelan komunitas umum, yaiku menehi saran supaya wong nganggo topeng ing tingkat COVID-19 sing dhuwur, nanging ing tingkat medium. Rekomendasi kasebut utamane adhedhasar manawa ana wong sing pengin ngobrol karo panyedhiya kesehatan babagan apa dheweke duwe risiko dhuwur.

Pembicara 1 [00:18:01] Matur nuwun. Pitakonan sabanjure, mangga. Pitakonan sabanjure yaiku saka Allison Aubrey karo NPR. Baris sampeyan saiki mbukak.

Pembicara 3 [00:18:08] Halo, matur nuwun kanggo njawab pitakonanku.

Aku kepingin weruh yen kaca sing dianyari ing ngendi sampeyan ujar peta iki kurang, medium, utawa dhuwur, apa iki dianyari karo data anyar kabeh? Dadi tansah up-to-date?

Lan iki bakal dianyari ing salawas-lawase? Apa sampeyan ngerti yen COVID ora diberantas? Ana pirembagan bab kita bisa ndeleng wabah ing sembarang titik ing mangsa lan mung ngomong bab carane aktif iki maintained lan kanggo suwene.

Matur nuwun, Alison.

Kita arep supaya iki dianyari, mesthi, ora saben county laporan saben metrik, saben dina, supaya kita arep supaya iki nganyari ing cadence saben minggu. Lan kita arep nglakoni kanggo mangsa ngarep. Mesthine, virus iki wis ngatasi akeh curveball, nanging kanggo masa depan sing bisa diramalake, iki sing lagi dideleng saiki. matur nuwun.

Pembicara 1 [00:19:11] Pitakonan sabanjure, mangga. Pitakonan sabanjure yaiku saka John Wilfork karo San Jose Mercury News. Baris sampeyan saiki mbukak.

Hai. Dadi metrik anyar sing sampeyan omongake kaya biasane adhedhasar galur ing birokrasi kesehatan, lan dudu, maksudku, para pamaca paling seneng karo pandhuan sampeyan babagan apa tegese supaya ora kena COVID lan nyebarake.

Lan adhedhasar metrik lan aturan sing ditindakake wiwit esuk sadurunge woro-woro iki, tegese, kaya kabeh California, ing ngendi kita, sampeyan kudu nganggo topeng yen sampeyan ora pengin rekomendasi COVID. , lan kayane aku durung weruh apa metrik anyar sampeyan kanggo wilayah kita, nanging kayane saiki ujar, ya, iki ora bisa digunakake maneh.

Go ahead lan copot topeng. Apa wong sing aman mlebu lan mubeng ing umum, ing njero ruangan tanpa topeng, ing papan sing saiki metrik sampeyan ujar manawa ana kahanan transmisi sing dhuwur.

Pembicara 3 [00:20:31] Matur nuwun, John. Mula sing paling penting, aku arep mbalik maneh apa sing diomongake dening Dr. Mazzetti, yaiku sapa wae mesthi bisa nganggo topeng sawayah-wayah yen rumangsa aman utawa nganggo topeng.

Dadi kita pancen endorsing. Yen sampeyan rumangsa luwih kepenak nganggo topeng, aja bebas nindakake, lan kita kudu nyengkuyung wong-wong supaya duwe kamardikan supaya bisa nindakake. Tujuwan saka tuntunan masyarakat iki yaiku kanggo ndeleng wong sing lara banget sing mlebu rumah sakit.

Kita ngerti manawa bakal ana transmisi COVID-19 ing kana, lan sing pengin ditindakake yaiku priksa manawa rumah sakit kita ora apa-apa lan wong-wong ora kena penyakit sing abot. Nanging mesthine, penting kanggo ngerti manawa volume penyakit sing abot ing rumah sakit bisa uga nggambarake volume penyakit umume ing masyarakat, saengga padha banget disambung.

Mesthine, uga ana hubungane karo tingkat vaksinasi, nanging mesthine, wong kepengin nganggo topeng supaya luwih aman.

Dheweke mesthi bisa, lan sapa wae bisa menyang situs web CDC lan ngerteni volume penyakit ing komunitas kasebut lan banjur nggawe keputusan pribadi kasebut.

Pembicara 1 [00:21:41] Pitakonan sabanjure, mangga. Pitakonan sabanjure yaiku saka Meg Electra karo CNBC. Baris sampeyan saiki mbukak.

Pembicara 3 [00:21:49] Inggih, matur nuwun. Aku mung kepingin weruh kepiye county nglaporake kabeh metrik kasebut, utamane karo nomer kasus. Apa ana tes sing cukup kanggo dadi metrik sing bisa dipercaya? Lan, sampeyan ngerti, pitakonan sing padha kanggo laporan rawat inap. Dr. Mazzetti, apa sampeyan pengin njupuk sing?

Pembicara 4 [00:22:10] Mesthi. Ya, kanggo pitakonan babagan metrik rawat inap. Dadi sing bener dilaporake dening fasilitas kesehatan.

Ana 6,000 rumah sakit ing Amerika Serikat sing diwajibake nglaporake data kasebut saben dina Senin nganti Jumuah, lan biasane, luwih saka 95 persen jangkoan ing dina tartamtu.

Dadi rumah sakit konsisten banget karo nglaporake data kasebut, lan kita wis ngrampungake data kasebut.

Dadi, kita yakin manawa data kasebut terus mlebu lan nggambarake apa sing kedadeyan ing rumah sakit kasebut. Data kasus kasebut uga umume dilaporake saka laboratorium kesehatan masyarakat lan wis nggambarake manawa asil tes amplifikasi asam nukleat sing ora digambarake ing pirang-pirang papan ora nggambarake tes ing omah, sing ora dilaporake.

Nanging iki minangka asil tes laboratorium lan terus dilaporake kanthi konsisten.

Pembicara 1 [00:23:13] Pitakonan sabanjure, mangga. Pitakonan sabanjure yaiku saka Kathryn Roberts karo Consumer Reports. Baris sampeyan saiki mbukak.

Pembicara 3 [00:23:20] Matur nuwun kanggo njawab pitakonanku. Aku kepingin weruh, yen kabeh, akun metrik anyar iki kanggo wong sing bisa cacat serius utawa lara jangka panjang amarga kaya COVID sing dawa, nanging sing durung nate dirawat ing rumah sakit kanthi COVID akut? Apa sing faktor iki ing kabeh?

Iku pitakonan sing apik.

Kita, sampeyan ngerti, kita ora nggoleki sejarah babagan rawat inap sadurunge; apa sing kita deleng yaiku rawat inap saiki lan kapasitas rumah sakit saiki.

Apa ana cara kanggo ngurutake akun kanggo wong-wong mau, sampeyan ngerti, wong-wong sing bisa nandhang cacat saka COVID, nanging sapa sing duwe kapasitas? Apa sing ing karya, Sejatine?

Dadi CDC duwe macem-macem studi kohort kanggo mriksa COVID sing dawa, kita ngerti manawa iki penting banget.

NIH uga mriksa COVID sing dawa, lan kita nindakake iki liwat kolaborasi karo negara-negara babagan data survey, data kohort prospektif jangka panjang lan rawat inap lan data saka rumah sakit uga. Dadi, kita mesthi nggoleki iki, lan kita ngerti akeh pakaryan lan akeh pasinaon sing kudu ditindakake kanggo COVID sing dawa. Nanging babagan kapasitas rumah sakit saiki kanggo ramalan apa sing bakal kelakon nem minggu wiwit saiki ing tingkat komunitas COVID-19, iki ora dikira. matur nuwun.

Pembicara 5 [00:25:01] Pitakonan sabanjure, mangga.

Pembicara 1 [00:25:03] Pitakonan sabanjure yaiku saka Dave McKinley karo WJR Buffalo, New York. Baris sampeyan mbukak.

Ya, hai. Muga-muga sampeyan bisa ngrungokake aku. Sampeyan duwe metrik kasebut ing ngendi sampeyan bakal nemtokake manawa komunitas kasebut dhuwur, medium utawa dhuwur, substansial, moderat, kurang lan ana nomer tartamtu sing dilampirake.

Apa nomer kasebut wis diganti kanggo nemtokake dhuwur utawa substansial utawa moderat?

Apa nomer kasebut?

Apa sampeyan ngerti ngendi kurang saka 100 tinimbang kurang saka 50? Apa sing ganti kabeh? Lan bagean kapindho pitakonanku ana hubungane karo pesawat lan barang-barang kaya ing bis. Sampeyan bisa uga wis ditangani lan aku uga wis ora kejawab.

Pembicara 3 [00:25:50] Ya, dadi pisanan, aku mung bakal gampang, yaiku alamat komunitas, nanging dudu koridor perjalanan, sing ora ana sing bakal owah ing koridor perjalanan. Babagan ing ngendi kita ana ing transmisi komunitas sadurunge, iku metrik sing beda.

Dheweke mung adhedhasar kasus lan persen positip sing mimpin kita menyang biru, kuning, oranye, abang. Dadi kasus isih bakal dadi bagean saka iku.

Nanging kita kudu ngerteni manawa, sampeyan ngerti, kasus, kita ngetung kasus kanthi beda saiki tinimbang sing ditindakake sajrone setaun kepungkur nalika nggawe metrik sadurunge.

Dadi saiki loro ambang kita bakal luwih saka 200 saben atus ewu tinimbang dadi 100 saben atus ewu wektu iku. Iku ora.

Ya, iku ora mung, uga, ora mung kasus - iku kasus uga rawat inap, uga beban rumah sakit. Dadi, persimpangan kabeh sing ndadékaké sampeyan menyang warna ijo, kuning, utawa oranye ing metrik anyar iki.

Pembicara 1 [00:26:58] Pitakonan sabanjure, mangga. Pitakonan sabanjure yaiku saka Aaron Garcia karo Science News. Baris sampeyan mbukak.

Pembicara 3 [00:27:05] Halo, matur nuwun kanggo njawab pitakonanku. Aku rada penasaran kepiye cara sing sampeyan gunakake kanggo COVID-19 dibandhingake karo cara ngawasi influenza.

Umpamane, apa sampeyan entuk keahlian apa wae babagan cara ndeleng flu utawa iki kapisah?

Dhokter Masud, apa sampeyan pengin njupuk?

Pembicara 4 [00:27:29] Mesthi. Matur nuwun, Dr. Olinsky, lan matur nuwun kanggo pitakonan.

Dadi, kita ngobrol karo akeh ahli babagan pengawasan flu lan pangukuran flu. Kita duwe akeh ahli sing apik, ing CDC lan ing njaba CDC, supaya ngerti babagan apa sing bakal ditindakake pengawasan COVID-19 lan apa sing bisa kita sinau lan ditrapake kanggo model flu?

Metrik sing khusus kita andalake ing kene kanggo tingkat komunitas COVID-19 iki ora nggambarake data sing digawe nalika musim panas 2020, khusus kanggo pengumpulan data tanggapan pandemi lan liwat Sistem Data Rumah Sakit Bersatu.

Dadi iki pancen sumber data fenomenal sing ngidini kita, saben dinane, netepake pira rawat inap anyar ing rumah sakit kanggo wong sing dikonfirmasi COVID-19 lan persen kapasitas rumah sakit lan amben rumah sakit sing digunakake dening wong sing duwe COVID-19. . Dadi dudu data sing kalebu kasus flu, nanging dudu sistem pengawasan data sing wis digunakake kanggo flu.

Nanging kita pancene kepengin banget ngembangake lan uga ngumpulake, ndeleng kepiye model iki uga bisa ditrapake kanggo penyakit pernapasan liyane ing mangsa ngarep.

Pembicara 1 [00:28:48] Pitakonan sabanjure, mangga. Pitakonan sabanjure yaiku saka Julie Steenhuisen karo Reuters - baris sampeyan saiki mbukak.

Pembicara 3 [00:28:55] Matur nuwun kanggo njupuk telponku. Aku kepengin banget ngerti kepiye CDC nyimpulake manawa rawat inap lan kapasitas minangka masalah utama sing kudu kita fokusake saiki lan nyegah transmisi kurang penting?

Lan yen iki bakal dadi tantangan kanggo entuk kepatuhan yen ana varian liyane sing luwih ganas tinimbang sing saiki.

Mesthi wae, bisa uga aku bakal miwiti karo pitakonan nomer loro lan mung ujar manawa kita ngerti yen kita kudu fleksibel lan bisa ujar manawa kita kudu bisa santai langkah-langkah pencegahan sing dilapisi nalika kedadeyan, nalika kita duwe kurang. kasus lan rawat inap luwih sithik, banjur kita kudu bisa nelpon maneh yen bisa uga ana yen kita duwe varian anyar utawa mundhak anyar.

Lan aku mikir manawa iki minangka pesen sing penting banget sing bakal ditindakake ing kene. Apa kita ngerti bab wayahe saiki karo Omicron, kita weruh mesthi nyuda keruwetan, nyuda keruwetan gadhah Omicron.

Kita duwe akeh, luwih akeh kasus tinimbang sing kita rawat ing rumah sakit kaya sing kita deleng banjur kita weruh karo Alpha utawa Delta. Lan ing latar mburi kasebut, kita uga duwe kekebalan populasi luwih akeh kanthi nambah vaksinasi lan infeksi sadurunge.

Lan akeh, akeh infeksi kita ora nyebabake penyakit sing abot, ora nyebabake kapasitas rumah sakit tambah akeh. Lan ing konteks kasebut, kita nggawe poros iki. matur nuwun.

Pembicara 1 [00:30:33] Pitakonan sabanjure saka Meg Wynne Gertler karo The Denver Post - baris sampeyan mbukak.

Pembicara 3 [00:30:39] Halo. Matur nuwun kanggo njupuk pitakonanku. Aku pengin takon babagan, dadi kaya kanggo kapasitas rumah sakit, sampeyan khusus ndeleng wong sing dirawat ing rumah sakit karo COVID.

Nanging apa sing kita alami ing Colorado saiki sithik banget, sithik banget, rawat inap COVID, nanging amben kita isih 90 persen kanggo dina tartamtu. Apa ana cara sampeyan pengin komunitas kanggo faktor ing tingkat sakabèhé saka kapasitas, ngendi malah minangka mundhak cilik bisa dadi masalah luwih gedhe amarga ana ora akeh kiwa? matur nuwun.

Meg, sampeyan bener-bener nabrak pucuk ing sirahe, mula ora mung ndeleng rawat inap ing rumah sakit, nanging uga kapasitas rumah sakit, sing dirawat karo COVID-19. Apa bagian sekedhik saka amben sing, yen sampeyan ana ing 90 persen ing Colorado sing, ngerti, kita bakal njupuk sing parameter pas menyang akun.

Pembicara 1 [00:31:44] Pitakonan sabanjure, mangga. Pitakonan sabanjure yaiku saka Michael Himani karo Akumu. Baris sampeyan saiki mbukak.

Pembicara 5 [00:31:52] Halo, piye kabare? Iki bisa uga kanggo sampeyan loro, nanging aku pancene pengin krungu saka Dr. Walensky uga, nanging iki ana hubungane karo metrik anyar utawa anyar, um, nyuwun pangapunten, anyar, eh, tampilan sakabehe risiko saka coronavirus. , uh, kanggo masyarakat.

Lan aku kepingin weruh kepiye sampeyan nggawe owah-owahan kasebut, sampeyan ngerti, sampeyan rinci babagan bukaan sampeyan. Nanging aku kepingin weruh yen sampeyan bisa ngerteni spesifik babagan kasebut.

Pembicara 3 [00:32:18] Dadi matur nuwun; supaya kita ndeleng bagian sekedhik saka hospitalizations sing dijamin. Kita lagi ndeleng jumlah diakoni saben satus ewu sing dilindhungi. Banjur kita uga ndeleng kasus.

Dadi kabeh telu kasebut bebarengan, kita duwe ambang sing wis diukur. Dokter ing kutha wis ngrembug lan kita nggawe ambang adhedhasar kemampuane prediksi babagan tetep ICU, rawat inap lan tiwas ing telung nganti enem minggu ing ngarep supaya kita bisa tumindak.

Dadi kabeh sing bisa bebarengan ndadékaké kita dadi telung werna - ijo, kuning, lan oranye. Werna kasebut nggambarake tingkat komunitas sing sithik, medium, lan dhuwur, banjur tingkat kasebut cocog karo rekomendasi lan tuntunan kita.

Matur nuwun, dokter, kula matur nuwun. Apa ana sing kudu ditambahake?

Pembicara 4 [00:33:13] Ora, aku mikir sing nutupi kanthi apik. Matur nuwun, Dr. Olinsky.

Pembicara 1 [00:33:17] Matur nuwun. matur nuwun. Pitakonan sabanjure, mangga. Pitakonan sabanjure yaiku saka Tom Hall karo The Washington Times. Baris sampeyan saiki mbukak.

Hei, matur nuwun kanggo nelpon. Apa sampeyan bisa menehi pengaruh geografis langsung saka panuntun dhumateng? Apa persentase kabupaten sing ana ing kategori kurang, apa persentase utawa medium, lan apa persentase sing dhuwur? matur nuwun.

Pembicara 3 [00:33:39] Mbalik saka Fed, apa sampeyan duwe nomer kasebut?

Pembicara 4 [00:33:45] Aku ngerti. Mung ing ngarepku; supaya wilayah iki saka data paling anyar. Telung puluh telu persen kabupaten ana ing ngisor, 39.6 persen kabupaten ana ing medium lan 37.3 persen kabupaten ana ing tingkat dhuwur.

Pembicara 1 [00:34:03] Halo, rekomendasi sampeyan supaya kabeh wong nganggo topeng ing papan umum njero ruangan ing papan kasebut.

Sing bener. Ya bener. Pitakonan sabanjure, mangga.

Pitakonan sabanjure yaiku saka Adriana Rodriguez karo USA Today. Baris sampeyan saiki mbukak.

Pembicara 3 [00:34:27] Halo, matur nuwun banget kanggo njupuk pitakonanku. Aku kepingin weruh kenapa tarif vaksinasi kalebu ing metrik kasebut ing persamaan iki kanggo ngetung risiko COVID komunitas lan yen bisa uga bakal dilebokake ing metrik kasebut ing mangsa ngarep.

Dadi, sampeyan ngerti, sing kita fokusake yaiku risiko penyakit sing abot lan risiko mlebu rumah sakit, risiko rumah sakit sampeyan kebak. Tarif vaksinasi pancen bakal mudhun ing jalur penyebab, yen sampeyan pengin, kanggo risiko penyakit abot.

Dadi yen ana wong sing ora divaksinasi lan duwe kahanan kesehatan sing ndasari, mesthi ana risiko penyakit sing abot.

Lan dadi bagean saka persamaan. Iki dudu jinis, ing antarane barang-barang sing kadhaptar, nanging mesthi dibayangke sapa sing bakal mlebu rumah sakit kanthi penyakit sing abot.

Lan mesthi, kita bakal tansah menehi saran yen sampeyan ora divaksinasi, lan sampeyan layak kanggo vaksinasi, sampeyan kudu divaksinasi, lan yen sampeyan layak kanggo booster, sampeyan kudu njaluk booster kanggo tetep anyar. Lan, mesthi, bakal nyuda resiko rawat inap.

Nyatane, data paling anyar wis nuduhake yen sampeyan wis ngedongkrak, sampeyan 97 kaping luwih cenderung mati saka COVID tinimbang yen sampeyan ora divaksinasi.

Dadi yen ana wong ing siji kabupaten lan tarif rawat inap padha karo wong liya ing kabupaten liyane, tarif vaksinasi beda banget. Panuntun topeng bakal padha.

Pembicara 5 [00:36:03] Matur nuwun. Ted, kita duwe wektu kanggo rong pitakonan maneh.

Pembicara 1 [00:36:09] Oke, pitakonan sabanjure yaiku saka Stephanie Innes karo Republik Arizona. Baris sampeyan mbukak.

Pembicara 3 [00:36:14] Ya, matur nuwun kanggo njawab pitakonanku. Aku pengin ngerti yen kerangka iki nggatekake wong sing kerja ing pakaryan berisiko tinggi kaya toko kelontong lan restoran, apa kudu dipikirake yen ijo, ora perlu nganggo topeng, lan bisnis uga mikir kaya ngono. ?

Dadi mesthine kabeh mau, kabeh rekomendasi kita, diterjemahake menyang kabijakan ing tingkat lokal lan yurisdiksi, lan kita bakal ngomong apa wae, eh, bisnis lokal mesthi duwe kemampuan kanggo menehi rekomendasi adhedhasar kabijakan sing digawe ing ngendi, apa wae. padha kelakon.

Dheweke bisa uga duwe informasi luwih akeh adhedhasar banyu limbah utawa komunitas berisiko tinggi utawa ekuitas amarga macem-macem alasan.

Nanging pandhuan kita bakal ujar manawa sampeyan ana ing komunitas ijo, komunitas kasebut, umume, ora kudu nganggo topeng. Mesthi wae, sapa wae bisa nganggo topeng sawayah-wayah yen milih nglindhungi awake dhewe. matur nuwun.

Pembicara 1 [00:37:19] Lan pitakonan pungkasan, mangga. Ya, pitakonan pungkasan saka Dan Patroller karo Chicago Tribune - baris sampeyan saiki mbukak.

Apa sampeyan bisa nemtokake wektu keputusan iki lan bisa uga persepsi umum yen PDP ditarik ing kene dening gubernur ing pirang-pirang negara sing ora ngenteni rekomendasi anyar kasebut sadurunge nggawe owah-owahan apa sing ditindakake ing tingkat negara?

Pembicara 3 [00:37:43] Ya, pancen.

Kaping pisanan, aku bakal ujar manawa kita duwe CDC, lan sampeyan wis krungu aku ngomong babagan iki kanthi umum, wis sawetara wektu saiki wis mikir babagan mindhah metrik menyang rawat inap. Wis sawetara wektu kita ngomong babagan iki. Mesthi wae, kita ngerti manawa akeh gubernur sing ngumumake sawetara minggu kepungkur, nanging akeh pengumuman kasebut bener-bener diluncurake, lan nyatane, ora ujar manawa kita bakal njupuk topeng, nanging dheweke bakal mbukak topeng ing wektu sing padha. pungkasan Februari utawa awal Maret utawa ing tengah Maret.

Dadi, aku bakal ujar manawa tuntunan kita bisa uga pas banget ing endi sing bakal ditindakake kanthi bertahap, amarga akeh gubernur kasebut nalika kabijakan kasebut dimainake, bakal cocog karo apa sing disaranake.

Pembicara 5 [00:38:31] Matur nuwun, Dr. Walensky, lan matur nuwun, Dr. Mazzetti, lan matur nuwun kabeh kanggo gabung kita dina iki.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar