Kabar Kawat

Riset Anyar babagan Nggunakake Psychedelics kanggo Nglawan Penyakit Mental

ditulis dening editor

Kasus kesehatan mental terus mundhak lan nyebabake masalah serius ing sistem kesehatan. Untunge, psychedelics kaya DMT, psilocybin, MDMA, lan LSD dikembangake kanggo nambani macem-macem gangguan kejiwaan kayata depresi, kuatir, lan PTSD. Siji panaliten dening peneliti ing Johns Hopkins Medicine nuduhake yen perawatan psychedelic karo psilocybin nyuda gejala gangguan depresi utama paling sethithik setaun kanggo sawetara pasien. Panaliten liyane saka ilmuwan ing Universitas McGill nuduhake manawa dosis LSD sing sithik bisa nyuda gejala kuatir liwat mekanisme neurobiologis sing padha karo antidepresan sing biasane diresepake. Asil positif nyebabake kapentingan investor tambah akeh, kanthi dana kanggo perusahaan obat psychedelic ngluwihi $700 yuta ing 2021.

Cybin Inc. wis nggawe posisi pimpinan ing ruang terapi psychedelic adhedhasar pendekatan ilmiah lan ekosistem pangembangan obat.

Ing tanggal 29 Maret, Cybin ngumumake yen wis sukses ngrampungake studi praklinik in vivo sing ngevaluasi analog psilocybin deuterated CYB003 kanggo perawatan potensial gangguan depresi utama (MDD). Data saka studi preclinical in vivo nuduhake yen CYB003 ditrima kanthi apik sawise sawetara dosis ing pirang-pirang spesies. Cybin ngrancang ngirim file Investigational New Drug (IND) karo US Food and Drug Administration (FDA) ing kuartal kaping pindho 2022 lan miwiti uji klinis Fase 1/2a ing pertengahan 2022.

"Rampung studi preclinical in vivo iki kanggo CYB003 minangka tonggak penting kanggo ngembangake program iki dadi pangembangan klinis pisanan ing manungsa lan ndadekake kita luwih cedhak karo kemajuan CYB003 minangka calon perawatan paling apik ing kelas kanggo penyakit mental lan kecanduan. , "ujare CEO Cybin Doug Drysdale. "Kita rencana fokus ing uji coba Tahap 1/2a ing Amerika Serikat. Kita yakin iki bakal ngidini kita nggedhekake sinau liwat pangembangan klinis tahap awal lan dadi uji coba Phase 2b sing luwih jembar, nalika ngumpulake data sing akeh kanggo ndhukung studi tahap pungkasan.

Cybin uga bubar ngumumake yen wis kerja sama karo Yayasan Chopra kanggo nambah pendhidhikan lan kesadaran babagan potensial panggunaan psychedelics kanggo ndhukung kesehatan lan kesehatan mental. Panaliten anyar nuduhake yen terapi sing dibantu psychedelic bisa ningkatake kualitas urip kanggo wong sing nandhang penyakit mental.

Saliyane program pangembangan obat praklinis, klinis lan investigasi sing terus ditindakake, Cybin nuduhake komitmen The Chopra Foundation kanggo njamin akses menyang sumber daya kesehatan kanggo kabeh, kalebu komunitas sing kurang terlayani.

"We are diajeni kanggo partner karo The Chopra Foundation, lan khusus, kanggo dadi bagéan saka NeverAlone Initiative. Akeh sing dingerteni babagan psychedelics, amarga wis sinau ing akademisi sajrone pirang-pirang dekade, nanging isih akeh investigasi sing kudu ditindakake, "ujare CEO Cybin Doug Drysdale. "Ing Cybin, kita nggunakake kimia obat lan teknologi pangiriman obat kanggo mbangun data klinis sing ana lan nambah pengalaman pasien kanthi ngatasi watesan perawatan saiki kanggo penyakit mental."

Sasi kepungkur, Cybin ngirim asil Q3 kanthi awis lan setara awis kanthi total C$63.6 yuta ing tanggal 31 Desember 2021. Beban operasi awis gunggunge C$12 yuta kanggo kuartal sing rampung tanggal 31 Desember 2021, yaiku C$2.5 yuta sepisan, ora - biaya ambalan. Beban non-tunai gunggunge C$5.2 yuta kanggo rugi net C$17.2 yuta.

Cybin uga nglaporake sawetara tonggak penting liyane, kalebu ngrampungake luwih saka 140 studi pra-klinis sing ndhukung kemajuan CYB003, CYB004, lan molekul psychedelic proprietary liyane menyang pengajuan peraturan, menehi tandha 50+ studi praklinis anyar sing rampung ing Januari 2022 mung, lan nampa paten AS. kanggo CYB004 luwih ngiyataken portofolio IP sawijining.

CEO Doug Drysdale ujar manawa perusahaan kasebut terus nggawe kemajuan sing luar biasa sajrone kuartal kasebut kanthi ngembangake molekul berbasis psychedelic proprietary menyang pangembangan klinis, nggayuh tonggak regulasi, ngrampungake akeh studi preclinical lan nggawe rantai pasokan sing dipercaya ing AS lan Inggris.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar