Kabar Kawat

Solusi Anyar kanggo Kesehatan Kognitif lan Fungsi Otak

ditulis dening editor

b:Rare Health, Inc. lan Brain Frequency LLC ngumumake dina iki yen perusahaan duwe kemitraan anyar kanggo nyedhiyakake b:Rare Health Cognitive sing didhukung dening Brain Frequency™, terapi otak anyar sing revolusioner sing nggunakake energi magnetik pulsa kanggo mulihake wilayah kanthi aman. otak kanggo frekuensi sing tepat.          

b: Rare Health tanggung jawab kanggo ngembangake lan mbangun jaringan klinik sing disponsori ing ngendi pasien bisa ngakses terapi anyar. b:Rare bakal nggunakake platform teknologi eksklusif kanggo ngirim Brain Frequency™ minangka bagean saka fokus perusahaan ing pengalaman kesehatan kognitif, fisik, lan seksual kanggo wong diwasa.

Jerry Breen, CEO saka b:Rare Health: "Kemitraan kita karo Brain Frequency LLC nyoroti b: Komitmen Rare Health kanggo menehi pelanggan solusi sing paling apik kanggo kabutuhan nalika diwasa. b: Rare Cognitive powered by Brain Frequency™) nggawa perawatan kesehatan otak sing aman & efektif kanggo pasien minangka bagian saka evolusi lan perbaikan terapi TMS sing wis kabukten.

Program kasebut, sing bakal dikenal minangka, b:Rare Cognitive powered by Brain Frequency™ minangka baris produk anyar ing program kesehatan kognitif b:Rare Health. Frekuensi Otak ™ minangka pendekatan terapeutik sing paling apik kanggo ngobati macem-macem masalah neurologis lan kognitif sing negatif. Brain Frequency ™ wis ngembangake piranti lunak evolusi sing nindakake rong perkara: Kaping pisanan, nggunakake data EEG, nganalisa gelombang otak kanggo fungsi kognitif sing optimal lan ngenali macem-macem ketidakseimbangan neurologis. Kapindho, adhedhasar laporan kemajuan iki, menehi panyedhiya rencana perawatan sing disaranake nggunakake Sistem Frekuensi Otak. Kanthi tingkat khasiat luwih saka 85%, pendekatan sing inovatif lan ora lara iki bisa ngilangi akeh gejala neurologis negatif kanthi nyetel pola listrik otak lan ningkatake fungsi kognitif.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar