Kabar Kawat

Panaliten anyar nuduhake yen kita lara, luwih kesel, luwih pedhot tinimbang sadurunge

ditulis dening editor

MRM for Health dina iki ngrilis studi global pisanan, "Bebener babagan Hubungan Kita karo Kesehatan." Ing wektu nalika 7 saka 10 wong ing saindenging jagad berjuang utawa nandhang sangsara ing uripe, dheweke nemokake kesulitan lan kesenjangan sing ngalangi pangiriman kesehatan sing migunani, efektif, lan nyebar, nalika nimbali merek kanggo nggawe jembatan ing titik sambungan penting ing hubungan kesehatan kita. Analisis meta babagan riset kuantitatif, etnografi, telusuran, lan sosial sing ditindakake ing luwih saka 20 negara, panliten kasebut ndhukung komitmen McCann Worldgroup menyang Well World lan riset terus-terusan sing nyambungake kelestarian lan kesejahteraan.

"Kanthi tujuan, kita wis ngluncurake sinau kesehatan global pisanan ing Dina Kesehatan Dunia, dina sing dikhususake kanggo narik kawigaten babagan masalah kesehatan global," ujare Peter Rooney, Direktur Ngatur MRM kanggo Kesehatan. "Panaliten kita nyinaoni panyebab lan akibat saka urip ing jagad sing marasake awakmu wis dipisahake saka perawatan kesehatan, lan menehi kesempatan kanggo merek mbantu ndandani pamisah kasebut kanthi nyopir prilaku anyar lan positif ing hubungan kesehatan - jinis sing entuk manfaat kanggo kabeh."

Panaliten kasebut nggambarake misi MRM kanggo Kesehatan kanggo "decode ilmu hubungan kanggo ningkatake kesehatan kanggo kabeh." Minangka pusat keunggulan kesehatan global anyar kanggo jaringan MRM, MRM for Health mbangun warisan 25 taun agensi ing sektor kesehatan lan sajarah sugih ing marketing data-driven kanggo partner karo merek ing ruang kesehatan kanggo impact, nambah, lan ngembangake hubungan ing kabeh spektrum kesehatan.

Nganalisis jagad kesehatan saka perspektif struktural lan sosial, panliten kasebut nerangake limang bebener utama ing ngisor iki hubungane karo kesehatan:

Bebener 01 - Resesi "Kepercayaan Perawatan Kesehatan" Saka pasien menyang panyedhiya, pandemi COVID-19 nyepetake rasa ora percaya ing sistem kesehatan, nyebabake defisit kredibilitas ing wektu sing paling ala.

Bebener 02 - Kode Pos: Prediktor Kesehatan sing Luwih Apik tinimbang Kode Genetik Kanthi nganti 60% kesehatan sing diatur ing ngendi kita manggon, penentu sosial kesehatan nduweni peran penting, bisa uga sing paling penting, kanggo prédhiksi kesejahteraan sakabèhé.

Kasunyatan 03 - Kita Ora Nate Ngrasa Luwih Rentan Fokus sing anyar babagan kesehatan wis nyebabake wong ngalami kerentanan kanggo awake dhewe lan wong sing cedhak karo dheweke, kanthi volume telusuran ing saindenging jagad babagan stres, kesehatan mental, lan topik sing ana gandhengane meh tikel kaping pindho ing antarane taun 2019 lan 2020 - sadurunge tikel (lan ngluwihi) ing 12 sasi sabanjure.

Kasunyatan 04 - Wong-wong Recalibrating Prilaku ing Kesehatan Saka umume nggoleki kesejahteraan sing luwih gedhe nganti The Great Resignation, ana urgensi sing penting kanggo golek keseimbangan, nanging uga ora yakin babagan carane entuk - nyebabake prilaku anyar lan stres tambahan. .

Kasunyatan 05 - Teknologi Data & Distribusi Perawatan Ngapikake Pemisahan Nalika kekuwatan kanggo nglacak suhu awak, siklus turu, glukosa, lan tandha-tandha penting liyane saya tambah akeh ing tangan kita dhewe, ana delta ing antarane pasien data sing bisa dianggep larang lan penting. kepiye panyedhiya kesehatan bisa ngetrapake informasi sing diklumpukake kanthi nyata.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar