Kabar Kawat

Stimulator Saraf Vagal Anyar kanggo Ngobati COVID Long

ditulis dening editor

Health Canada bubar menehi wewenang Dolphin Vagal Nerve Stimulator dening Center for Pain and Stress Research kanggo nambani gejala ing pasien karo COVID-19 Long Haul (long haulers). Pengangkut sing dawa ngalami macem-macem efek sawise virus, kalebu sesak ambegan, batuk, kesel, nyeri sendi lan otot, sirah, kabut otak, lsp.       

Panaliten anyar sing disedhiyakake ing konferensi taunan Mikrobiologi Klinis lan Penyakit Infèksius Eropa, banget nyaranake virus kasebut tumindak ing Saraf Vagus - saraf kranial paling dawa ing awak manungsa. Stimulasi lan perawatan saka syaraf vital iki kacarita kanggo nyedhiyani relief kanggo nandhang long haulers.

Terapi Saraf Dolphin Vagal: Didhukung dening Riset Awal

Panaliten iki nglaporake "subjek COVID sing paling dawa kanthi gejala disfungsi saraf vagus duwe sawetara owah-owahan struktural lan fungsional sing signifikan, relevan sacara klinis, lan fungsional ing saraf vagus, kalebu penebalan saraf, masalah ngulu, lan gejala gangguan ambegan. Panemuan kita nganti saiki nunjukake disfungsi saraf vagus minangka panyebab utama COVID jangka panjang.

Saraf vagus mlayu saka otak menyang awak, komunikasi menyang usus lan wilayah liyane, ngontrol istirahat, inflamasi, lan nyuda denyut jantung lan tekanan getih. Otorisasi Kesehatan Kanada nyatakake yen Stimulasi Dolphin Vagal sing ditrapake ing cabang aurikular saraf vagus (ABVN) efektif kanggo:

• Sing ngalami gejala sing saya suwe saya suwe kayata kuatir, lemes, nyeri, lan kabut otak

• Lan kanggo sapa terapi obat sing disetujoni ora ditrima utawa menehi relief gejala sing ora cukup kaya sing ditaksir dening panyedhiya kesehatan.

Dolphin Vagal Nerve Stimulator™: Manajemen Gejala Jarak Jauh Digawe Gampang

 Dolphin Vagal Nerve Stimulator ngasilake impuls microcurrent menit sing alon-alon ngendhokke otot, tenang sistem saraf, lan ngeculake endorfin. Otorisasi anyar saka Health Canada iki ndadekake Dolphin VNS dadi siji-sijine terapi jarak jauh COVID-19 sing sah pemerintah sing kasedhiya kanggo umum.

"Terapi Dolphin VNS bisa dadi terapi sing njanjeni kanggo nglawan efek samping sing terus-terusan sing dialami sawetara pasien kanthi gejala kronis jangka panjang," ujare juru wicoro perusahaan Yulia Kramarenko, "Iki minangka prosedur klinis sing aman lan perawatan sing efektif kanggo akeh gejala jangka panjang. ” Dolphin VNS sing ditrapake kanthi trep mbisakake intervensi sing bisa ngowahi urip ing omah utawa papan klinis kanthi latihan utawa pengawasan minimal.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar