Warta Breaking Travel Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality LGBTQ News Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

RUU Thailand sing diusulake promosi visa tetep dawa kanggo pasangan gay

gambar duweni Julie Rose saka Pixabay

Loro wong manca bakal bisa kanggo njaluk pangenalan legal kanggo long tetep visa ing amandemen kanggo Thailand Civil Union Bill.

Loro manca bakal bisa kanggo njaluk pangenalan legal kanggo dawa Tetep visa ing amandemen kanggo uni sipil RUU disepakati dening panitia parlementer. Iki bisa nggawe pariwisata Thailand bisa promosi visa siji taun lan ekstensi kanggo pasangan manca, kalebu lan penting kanggo pasangan gay.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...