Warta Breaking Travel Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Italia News Pariwisata News Wire Plancongan

Keamanan lelungan sing dianyari amarga COVID ing Italia

gambar duweni Christo Anestev saka Pixabay

Situs web "Viaggiare Sicuri" (Lelungan Aman) anyar" kanthi grafis anyar lan homepage sing luwih fleksibel ditampilake ing Roma, Italia.

Situs web "Viaggiare Sicuri" (Lelungan Aman) anyar" kanthi grafis sing dianyari lan homepage sing luwih fleksibel diwenehake ing Roma dening Menteri Luar Negeri lan Kerjasama Italia, Luigi Di Maio.

Layanan inovatif

Menteri kasebut negesake manawa situs web anyar kanggo wong-wong sing lelungan ing luar negeri amarga alasan pariwisata lan kerja. "Sajrone rong taun kepungkur, mobilitas internasional wis ngalami larangan sing nyebar lan saya suwe amarga darurat kesehatan sing durung tau ana ing memori kita.

"Aku pengin ngelingake kabeh yen ing fase pertama COVID, Farnesina (Kamentrian Luar Negeri) nggampangake bali 112,000 wong Italia saka 121 negara kanthi meh 1,200 operasi repatriasi kanthi upaya gedhe. Ing tataran sing ngadhepi karo akeh panjalukan, padha panginten iku a nganyari maneh saka layanan sawijining, sing kita saiki saiki, "ujare menteri.

Budaya anyar babagan safety travel

Menteri kasebut kelingan manawa jaringan kedutaan lan kantor konsuler duwe 226 kantor ing saindenging jagad, minangka salah sawijining sing paling nyebar yen dibandhingake karo mitra utama, lan wis dadi sumber daya sing ora ana tandhingane sajrone pandemi lan ing kahanan rumit liyane, kaya ing kahanan saiki amarga konflik perang ing Ukraina.

"Ing separo pisanan taun iki, Unit Krisis wis nerbitake lan nganyari 1,900 warta ing situs web Viaggiare Sicuri (travel aman) lan wis nindakake 80 intervensi darurat," ujare menteri.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Sawisé perang ing Ukraina, 1,000 sabangsa dibantu ing kahanan darurat serius. Komitmen iki ditemtokake kanggo tuwuh ing musim panas, nalika kita mboko sithik nyekseni pemulihan pariwisata internasional sing ditambahake ing perjalanan bisnis lan mobilitas.

Italia uga wis nyuda larangan, nanging iki ora ateges ora ana risiko.

"Ing konteks global, saben perjalanan bisa menehi risiko, sanajan ora pati penting sing bisa mengaruhi wong sing lelungan ora siyap. Yen ora bisa ngindhari risiko, mula kudu dilaporake, disiapake, lan lelungan sing tanggung jawab. Mula, kita pengin ningkatake budaya safety lelungan sing dianyari sing diiringi pemberdayaan sing cukup lan perlu kanggo lelungan kasebut, "tambah menteri kasebut.

Layanan kanggo lelungan

Unit Krisis nyedhiyakake lelungan kanthi telung layanan: portal Viaggiare Sicuri amarga proyek anyar sing ditindakake karo Noovole lan Tim; Ing ngendi kita ing donya, ngendi lelungan bisa nunjukaké lokasi; lan aplikasi Unit Krisis sing nggabungake loro layanan kasebut. "Kita pengin," ujare Di Maio, "supaya budaya safety nalika lelungan dadi nyebar."

Kajaba iku, jaringan Rai (Radio & TV Italia) bakal nyiarake kampanye komunikasi institusional saka sarana umum kanthi testimoni luar biasa dening Alberto Angela sing, kanthi gratis, bakal nerangake kegunaan situs kasebut marang kanca-kancane.

Kantor jaban rangkah bakal kerja saben dina kanggo nyedhiyakake layanan fungsional kanggo warga Italia lan tumindak kanthi cepet ing kahanan darurat. Layanan Unit Krisis bakal bisa diakses liwat aplikasi IO.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...