Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Tujuan Education News Saudi Arabia Pariwisata Wisata Trending Turkey Uni Emirat Arab Inggris

Ing endi wong Saudi bakal lelungan paling akeh?

ditulis dening Dmytro Makarov

Pasar Pariwisata Outbound Arab Saudi ana US $ 10.86 Milyar ing 2021 lan samesthine bakal ngasilake US $ 25.49 Milyar saka kedatangan turis internasional ing 2027

The "Pasar Pariwisata Outbound Arab Saudi, Nomer Turis, Ukuran, Prakiraan 2022-2027, Tren Industri, Nuduhake, Wutah, Wawasan, Dampak COVID-19" laporan wis ditambahake menyang ResearchAndMarkets.com iku pisungsung.

Taun-taun, jumlah turis metu saka Kerajaan Arab Saudi saya tambah akeh. Akeh lelungan sing luwih enom duwe motivasi kanggo ngunjungi tujuan ing daftar ember.

Salajengipun, faktor kritis nyopir Ukuran Pasar Pariwisata Outbound Arab Saudi minangka tujuan kunjungan, kayata kegiatan liburan, ngunjungi kanca lan sedulur, lan bisnis. Salajengipun, kapentingan ing basis alam, off-season, lan lelungan sustainable wis tambah, menehi kesempatan anyar kanggo narik kawigaten wisatawan lan bolstering industri pariwisata outbound Arab Saudi.

Industri Pariwisata Outbound Arab Saudi samesthine bakal tuwuh ing CAGR udakara 15.28% wiwit taun 2021 nganti 2027

Nalika lelungan domestik lan intra-Arab Saudi dadi luwih populer, analisis fokus utamane marang wong Arab Saudi sing lelungan jarak jauh menyang Afrika Kidul, India, Amerika Serikat, Inggris, Singapura, Malaysia, Swiss, Turki, lan Arab Bersatu. Emirates.

Uni Emirat Arab minangka pasar sumber paling dhuwur kanggo pariwisata metu ing Arab Saudi, disusul Swiss lan Turki. Salajengipun, akeh wong lelungan Saudi sing gelem lelungan menyang wilayah anyar ing njaba Timur Tengah, nggawe prospek komersial sing signifikan.

Kepiye COVID-19 Dampak ing Pasar Pariwisata Outbound Arab Saudi

2020 wis dadi taun bencana kanggo pariwisata outbound Arab Saudi amarga panyebaran virus COVID-19. Nalika infeksi pisanan ditemokake ing Arab Saudi ing Januari 2020, ana pengaruh sing signifikan. Arab Saudi milih total kunci kanggo nanggepi. Iki nduwe pengaruh sing ngrusak ing pasar pariwisata outbound, kanthi jumlah sing saya mudhun.

Jumlah penerbangan sing budhal saka Arab Saudi tekan paling sithik ing wulan April lan Mei 2020. Nalika jumlah lelungan saya tambah rada ing musim panas lan musim gugur 2020, lelungan isih diwatesi. Iki diantisipasi bakal owah ing 2021.

Nanging, ing Arab Saudi, industri pariwisata wis pulih sawise kenaikan tarif vaksinasi lan nyuda langkah-langkah anti-teroris. 

Topik Penting Diakoni: 

1. Pambuka

2. Penelitian & Metodologi

3. Ringkesan Eksekutif

4. Dinamika Pasar
4.1 Pembalap Wutah
4.2 Tantangan

5. Wisata Outbound Arab Saudi
5.1 Pasar
5.2 Volume

6. Saudi Arabia Outbound Pariwisata - Share Analysis dening Negara
6.1 Miturut Pasar
6.2 Miturut Volume

7. Afrika Kidul
7.1 Saudi Arabia pengunjung turis metu
7.2 Miturut Tujuan - Kunjungan Turis Outbound Arab Saudi menyang Afrika Kidul
7.2.1 Liburan
7.2.2 Bisnis
7.2.3 Sinau
7.3 Pasar Turis Outbound Arab Saudi

8. India
8.1 Saudi Arabia pengunjung turis metu
8.2 Miturut Tujuan - Kunjungan Turis Outbound Arab Saudi menyang India
8.2.1 Liburan
8.2.2 Bisnis
8.2.3 Liyane
8.3 Pasar Turis Outbound Arab Saudi

9. Amerika Serikat
9.1 Saudi Arabia pengunjung turis metu
9.2 Miturut Tujuan - Kunjungan Turis Metu Arab Saudi menyang Amerika Serikat
9.2.1 Liburan
9.2.2 Bisnis
9.2.3 VFR
9.2.4 Sinau
9.2.5 Liyane
9.3 Pasar Turis Outbound Arab Saudi

10. Inggris
10.1 Saudi Arabia pengunjung turis metu
10.2 Miturut Tujuan - Wisatawan Metu Arab Saudi Kunjungan menyang Inggris
10.2.1 Liburan
10.2.2 Bisnis
10.2.3 VFR
10.2.4 Sinau
10.2.5 Liyane
10.3 Pasar Turis Outbound Arab Saudi

11. Singapura
11.1 Saudi Arabia pengunjung turis metu
11.2 Miturut Tujuan - Kunjungan Turis Metu Arab Saudi menyang Singapura
11.2.1 Liburan
11.2.2 VFR
11.2.3 Liyane
11.3 Pasar Turis Outbound Arab Saudi

12. Malaysia
12.1 Saudi Arabia pengunjung turis metu
12.2 Miturut Tujuan – Wisatawan Metu Arab Saudi Kunjungan menyang Malaysia
12.2.1 Liburan
12.2.2 VFR
12.2.3 Bisnis
12.2.4 Liyane
12.3 Pasar Turis Outbound Arab Saudi

13. Swiss
13.1 Saudi Arabia pengunjung turis metu
13.2 Miturut Tujuan - Wisatawan Metu Arab Saudi Kunjungan menyang Swiss
13.2.1 Liburan
13.2.2 VFR
13.2.3 Liyane
13.3 Pasar Turis Outbound Arab Saudi

14. Turki
14.1 Saudi Arabia pengunjung turis metu
14.2 Miturut Tujuan - Wisatawan Metu Arab Saudi Kunjungan menyang Turki
14.2.1 Liburan
14.2.2 VFR
14.2.3 Liyane
14.3 Pasar Turis Outbound Arab Saudi

15. UEA
15.1 Saudi Arabia pengunjung turis metu
15.2 Miturut Tujuan - Kunjungan Turis Outbound Arab Saudi menyang UAE
15.2.1 Liburan
15.2.2 VFR
15.2.3 Liyane
15.3 Pasar Turis Outbound Arab Saudi

Kanggo informasi luwih lengkap babagan laporan iki https://www.researchandmarkets.com/r/810w3e

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...