Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Hotel & Resor Investment Japan News Pernyataan Pers

Ing endi Hotel Pohon Banyan ing Jepang?

Garrya-Nijo-Castle-Kyoto
ditulis dening Juergen T Steinmetz

lelungan Jepang seneng Properti hotel Banyan Tree ing Asia.
Saiki Banyan Tree ngembangake kanggo mbukak 4 properti anyar ing Jepang.

Liwat kemitraan karo Wealth Management Group, Dhawa Yura lan Kastil Garrya Nijo nembe diluncurake ing awal wulan iki, dene Banyan Tree Higashiyama lan Banyan Tree Ashinoko Hakone bakal dibukak wiwit saiki nganti 2026. 

Kapisah, Banyan Tree Group wis mung mlebu kemitraan anyar karo Terraform Capital sing bakal mimpin menyang Cassia mentas dibangun ing l ski resort Niseko. 

Sawise COVID, Jepang saiki uga mbukak wates kanggo pengunjung. Iki ndadekake wektu sing apik kanggo Banyan Tree ngumumake bukaan:

  • Banyan Tree Higashiyama Kyoto: Dumunung ing distrik Gion lan Higashiyama, Banyan Tree Higashiyama Kyoto bakal mbukak ing musim semi 2024 minangka resor kutha mewah sing ana ing puncak bukit kanthi pemandangan kutha Kyoto sing spektakuler. Iki uga bakal dadi siji-sijine hotel ing kutha Kyoto sing duwe panggung Noh.
  • Banyan Tree Ashinoko Hakone: Misuwur amarga sumber banyu panas, tujuan sejarah lan pemandangan Gunung Fuji, Banyan Tree Ashinoko Hakone bakal dadi pembangunan resort mewah anyar sing bakal dibukak ing 2026, ing wilayah sing cedhak karo Lake Ashino.
  • Cassia Hirafu: Resor sing mentas dibangun bakal dibukak ing taun 2025 ing tujuan resor ski paling populer ing Jepang, Cassia ing Niseko mung sawetara menit saka lereng ski Hirafu. Bakal duwe 50 tombol kanggo Resor, lan 113 tombol kanggo akomodasi omah - kiro-kiro saka 1-kamar turu kanggo Villas sing bakal kasedhiya kanggo Advertisement.
  • Dhawa Yura Kyoto: Ngajeni sejarah kutha sing wis bosok, Dhawa Yura Kyoto dibukak tanggal 17 Juni ing jejere Sanjo Ohashi sing apik - jembatan sing tau dadi stasiun pungkasan ing dalan Tokaido kuno saka Tokyo. Dalan kasebut minangka rute kanggo lelungan jarak adoh nalika jaman Edo ing Jepang. Hubungan sajarah hotel 138-kamar kasebut dibayangke ing desain interior lan karya seni, lan Spa 8lement bakal nuntun para tamu ing perjalanan menyang kesejahteraan.
  • Kastil Garrya Nijo Kyoto: Minangka pambukaan pisanan ing konsep paling anyar saka Grup, Garrya Nijo Castle Kyoto menehi pendekatan anyar lan beda kanggo kesejahteraan liwat desain lan fasilitas sing simplistik sing ngisi daya lan rejuvenate. Hotel 25-kamar dibukak ing 17 Juni, lan dumunung ing ngarepe Nijo Castle, Situs Warisan Donya UNESCO pisanan dibangun ing 1603 nalika Tokugawa Shogunate. Nawakake tampilan meditatif babagan ijo sing subur saka lobi, masakan musiman ing restoran Prancis sing inovatif, Singular, lan Kamar Kesejahteraan kanggo latihan restoratif lan yoga.

Kajaba iku, Banyan Tree Group ngumumake kemitraan strategis karo Intrance Hotels & Resorts Inc., fokus ing proyek konversi sing bakal ningkatake pertumbuhan Grup ing Jepang. 

"Kita seneng karo mlebu strategis ing Jepang, selaras karo keputusan pemerintah anyar kanggo nggampangake pariwisata internasional menyang negara kasebut.

Ing wektu sing tepat kanggo ngumumake bukaan Dhawa lan Garrya, saliyane kemitraan anyar sing bakal ngembangake portofolio multi-merek kita. Kyoto minangka wiwitan sing apik banget kanggo Banyan Tree Group menyang Jepang, kanthi sumber penyembuhan alami, sejarah sing akeh, lan budaya sing akeh banget, "ujare Pak Eddy See, Presiden lan Chief Executive Officer, Banyan Tree Group.

"Papat lokasi sing bakal teka lan sabanjure bakal nyedhiyakake standar layanan lan program macem-macem sing bakal dadi patokan kanggo kabeh lokasi Banyan Tree Group ing Jepang." 

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

9 Komentar

  • Nimeni on Patience Wallen, haluan kiittää mahtavaa tohtori Okpaa avioliittoni palauttamisesta ja siitä, että minulla on jälleen onnellinen koti. Viimeiset 6 vuotta mieheni jätti minut ja 2 lasta, eikä minun ole ollut helppoa huolehtia heistä yksin. Kaiken kokemani jälkeen olin niin onnekas, että sain yhteyden suureen tohtori Okpan kanssa, joka toi mieheni takaisin voimakkaalla loitsullaan, ja kun kirjoitan tätä todistusta nyt, mieheni on olohuoneessa lasten kanssa ja olemme kaikki. elää onnellisesti. Haluan kiittää tohtori Okpaa siitä, mitä hän teki hyväkseni, ja suosittelen häntä kaikille, joilla on samanlaisia ongelmia joko avioliitto- tai parisuhdeongelmissa. Vakuutan teille, että tohtori Okpa palauttaa rakastajasi ja tekee sinut jälleen onnelliseksi. Tämä on tohtori Okpan yhteyshenkilö: [email dilindhungi] tai soita +27653527813

  • Jag har varit så deprimerad och illa sårad de senaste fyra månaderna efter att ha förlorat min man to en annan kvinna och min penningsituation förvärrades också så mycket att jag trodde att jag skulle behöva anskuröka. Jag hade en enorm skuld och jag visste inte vad jag skulle göra. Av fullständig och total desperation kontaktade jag så många av de så kallade individerna som lovade kraftfull magi, häxkonst eller svart magi. Ingen av dem fungerade och ingen var så underbar, tillgiven och varm som Dr ozalogbo har varit. Ana definitivt annorlunda än de andra trollformlernas och jag kände omedelbart hopp och styrka från att höra om löftena han had att erbjuda. Han bär en luft av renhet och gudomlig styrka som är lika ren och fräsch som snö på marken. Jag bad om Dr ozalogbos mest kraftfulla trollformler och jag blev direkt lättad över att jag has någon som löste mina problem åt mig. Hans besvärjelser gjorde underverk och jag är nu tillbaka med min man och mina pengar problem löste sig efter att ha vunnit på lotteriet. Dr ozalogbo, jag har ingen aning om vad jag skulle ha gjort utan att du var där för att hjälpa mig. Här är hans e-postadress [email dilindhungi] utawa WhatsApp +2348162562991 hans Facebook-sida; [Link deleted]Sampeyan bisa nemokake kahanan sing ora becik, mula ora ana sing…

  • Sheryl Weiss, skutečne:
    Nduwe masalah karo mitra, ora ana masalah. Můj manžel mě opustil před 3 lety. Yen sampeyan ora ngerti apa-apa, ora ana masalah sing bisa ditindakake, nanging ora ana masalah sing bisa ditindakake dening dokter. Kontaktoval jsem ho a on pro mě vytvořil speciální kouzlo. K mému překvapení se manžel po 24 hodinách vrátil domů. Takto jsme se znovu setkali av mé rodině je hodně lásky, radosti a klidu. Dr. Ola njaluk kontak karo WhatsApp: +27 63 597 0874 email: [email dilindhungi]. Ora ana prakara sing bisa ditindakake, nanging ora bisa ditindakake.

  • NAMAKU SUPRIYA KUMAR SAKING INDIA
    GOLEK wekdal kanggo maca iki kanthi ati-ati.
    KITA KABEH NGERTI INDIA NOMOR SATU ING DUNIA ING TENTANG PAJAK MANGGO AJA NGECE IKI.

    Dadi CMY AREFUL kene, ora ana sing bisa nulungi sampeyan saka AFRIKA utawa malah menehi saran carane sampeyan bisa njaluk mantan utawa katresnan bali, sembarang Testimoni saka paling SPELL CASTER saka AFRIKA kene kudu digatekake, amarga umume wong-wong mau SCAM, maksudku saka AFR SCAM nyata lan. SING KORBAN AKU SING KOWE DULUR EWU DOLLAR AKU BANGET BANGET BANGET JOHN JOHN BALIK SING DININGGALKAN 2TAHUN LUWIH KARO ANAKKU 3TAUN JERRY,KULUNG AKU SPELL 7 DIFFERN ING MELLXNUMX DIFFER. BLOG IKI LAN SING ORA BISA DHEWE SING SING SING SING BANYUWANGI SING SING BANYUWANGI SING BALIK-BALIK LAN AKHERE SAK AFRIKA, AKU BUNGU LAN LARAS. MASALAH IKI LAN AKU BANGET BANGET YOHANES BALIK AKU AKU TRESNO KARO DEWE LAN BISA MATI DEWE. SAMPAI KANGEN CARI CANDI IMPIAN CANDI MANJA PALING HEBAT,([email dilindhungi]) CANDI Ireng PUTIH (BEBAS LAN ALA) ING INDIA, lan aku mutusake ngirim layang menyang candhi. SEKRETARIS NANGGO MASALAH KUDU MASALAH Amargi kulo sampun mutusaken KONTAK INDIA NANGGO BANTUAN, Dheweke ndhawuhi AKU NGENTENI KANG AKU LAN MANTAN BOJO YOHANES IKI, SING WILUJENG KANGENKU. LAN KATUR ANAK ANAKKU, ANAKKU SING BARENG KOWE DINTENANGKE SAIKI MUNG IKI MASALAH SEDIKIT DIBANDINGKAN KARO MASALAH SERIUS YANG DITANGANI CANDI, AKU BANGET BANGET LAN AKU KANGEN AKU SAIKI MASALAH OPO SING LUWIH SERIUS. Dheweke ngandhani apa sing kudu daklakoni sanalika bisa, nanging apa sing diomongake katon padha karo apa sing dakrungu biyen (yen aku kudu mbayar barang sing dibutuhake), aku ragu-ragu amarga pengalaman kepungkur, Nanging aku mutusake kanggo nyoba amarga candhi kasebut dumunung ing INDIA (ASIA) lan dudu AFRIKA (NIGERIA LAN AFRIKA SELATAN) BISA NYATA LAN BEDA. Dadi aku menehi 50% saka kepercayaanku. Iki kaya sihir lan impen sing dadi nyata kanggo aku, sawise rong dina nalika mantra kasebut dibuwang, JOHN BEEP TELPONku kira-kira jam 9. BY 7:AM Esuke Dhèwèké mènèhi aku TELPON LAIN LAIN Aku mutusaké ora nelpon maneh amarga aku isih kaget, udakara jam 10:XNUMX esuk dheweke nelpon lan aku milih dheweke ngomong apa kita bisa ndeleng sawise kerja dina iki aku ngomong ya. Dheweke LANGSUNG MUTUS TELPON AKU MENDUKUNG KERJA DITELEPON AKU LAN KARANGKANG IKI, AKU MASIH GUJUT, LALI SAIKI YOHANES NINGGAL TANGIS LUHA LUHAH, LAN KAWU marang aku, bojoku, Nuwun sewu LANGSUNG kulo ngrangkul lan ngambung kulo ingkang kulo kangenaken sedoyo taun kulo. KABEH MATUR NUWUN KANG CANDI IMPIAN. Yen sampeyan lanang utawa wadon maca iki lan sampeyan lagi liwat MASALAH padha kaya kula, AJA GAGAL KONTAK candhi gedhe iki. Dheweke pancen pancen tukang mantra nyata.
    Sing paling awon, aku ora ngerti DOKTER KHUSUS sing mbantu aku kaya sing dicritakake yen ana luwih saka 300 tukang mantra sing makarya ing candhi, ora kaya DOKTER SCAM ing Afrika. Aku wis ora wedi maneh karo tukang mantra ing AFRIKA amarga candhi impen njamin lan menehi aku satus persen pangayoman lan uga mbantu aku mbalekake 50% saka dhuwit sing aku mbayar kanggo penipuan saka Afrika.

    Sawetara layanan sing digawe ing candhi ngimpi

    (1) Yen sampeyan pengin mantan bali.
    (2) Kanggo nambani HIV/AID utawa penyakit sing gegandhengan
    (3) Sampeyan pengin munggah pangkat ing kantor.
    (4) Sampeyan pengin wong wadon / wong mlayu sawise sampeyan.
    (5) Yen sampeyan pengin anak.
    (6) Apa sampeyan kontraktor lan sampeyan pengin menang kontrak
    (7) Kowe arep ngiket bojomu dadi
    Panjenengan langgeng.
    (8) Yen sampeyan butuh bantuan spiritual.
    (9) Kepiye sampeyan diapusi lan sampeyan pengin mbalekake dhuwit sing ilang.
    (10) Mungkasi Pegatan
    (11) Ritual Nyeluk Dhuwit
    (12) Kanggo verifikasi yen pacangan online sampeyan nyata
    (13) Kanggo verifikasi yen silihan online sampeyan nyata
    (14) Dadi apik banget
    (15) Yen kowe golek gaweyan sing apik
    (16)Yen wis tuwa kepengin katon enom
    (17) Yen sampeyan pengin bebas saka ancaman spell caster ing AFRIKA
    Lan akeh liyane..

    Email… [email dilindhungi]

  • Aku menehi pacarku kabeh tresnaku, atiku, nyawaku lan dheweke nglarani aku bola-bali nganti aku wis cukup. Aku ninggalake dheweke nanging sawise sawetara wektu aku nemokake dheweke lagi karo wong liya lan aku ora bisa nahan, nanging golek solusi sing ditindakake kanthi ngubungi wong sing jenenge DR Abiodun liwat alamat web sing dakdeleng ing blog. kirim ( [email dilindhungi] ) sawise 3 dina, hubunganku wis mantun, pacarku dadi duwek maneh lan dheweke ngomong yen dheweke ora bakal ngapusi aku maneh. Atiku lara lan aku mikir kabeh pangarep-arep wis ilang, aku ora percaya yen aku bakal bali maneh. nganti DR Abiodun digawa bali ing 24 jam karo mantra katresnan kang kuat, Panjenenganipun dipercaya kanggo asil positif hubungi caster Nulis kanggo mantra katresnan, yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan nonton saluran YouTube kang; nulis marang dheweke ing alamat email: [email dilindhungi] MATUR NUWUN MATUR NUWUN DADI DR Abiodun, Amargi sampun paring eseman ing rai kula.

  • Apa maneh sing bisa dakkandhakake kanggo ngormati karya apik DR Abiodun amarga nggunakake mantra katresnan reuni sing kuat kanggo menang maneh pacarku mung sajrone 72 jam. Pak, aku arep matur nuwun kanggo bantuan sampeyan. Sapa wae sing butuh bantuan bisa ngandelake DR Abiodun. Sampeyan bisa pesen liwat kontak iki: [email dilindhungi] Aku njamin masalah sampeyan bakal ditanggulangi Thanks….

  • Bojoku wis ana ing kandhang wanita Tanzania iki wiwit taun kepungkur. Dheweke wis lali marang aku bojone lan putrine, aku wis ndedonga lan ndedonga lan Gusti Allah paring wangsulan karo pandongaku kanthi nyambungake aku karo pembantu gedhe iki DR Abiodun, Kabeh kudu ngerti babagan DR Abiodun, aku ora ngerti suwene aku nemokake. helper pantes dipercaya kaya DR Abiodun online, Aku banget wareg lan seneng wong dina. sawise mantra wis rampung, Bojoku mulih lan kita pindhah saka omah lawas menyang omah anyar. Aku pengin sapa wae sing pengin kekasihe bali milih DR Abiodun kanggo bantuan amarga dheweke wis mbuktekake yen aku minangka pilihan sing tepat. mantra reuni dheweke apik banget { [email dilindhungi] } +2349037120519

  • Apa maneh sing bisa dakkandhakake kanggo ngormati karya apik DR Abiodun amarga nggunakake mantra katresnan reuni sing kuat kanggo menang maneh pacarku mung sajrone 72 jam. Pak, aku arep matur nuwun kanggo bantuan sampeyan. Sapa wae sing butuh bantuan bisa ngandelake DR Abiodun. Sampeyan bisa pesen liwat kontak iki: [email dilindhungi] Aku njamin sampeyan masalah bakal ditanggulangi Thanks.

  • Hai, apa sampeyan ngerti ana mantra kanggo menangake katresnan saka mantan. Aku wis rampung. Aku seneng maca babagan hubungan lan kepiye carane bisa digunakake, kepiye carane luwih apik

    sesambetan, lan carane supaya narik urip, malah carane ngomong karo wong-wong mau cara tartamtu kanggo njaluk wong mikir cara sing beda bab kahanan lan sampeyan.

    Yen sampeyan butuh saran utawa pengin menang maneh mantan, coba salinan DR Abiodun lan pesen ing ngisor iki ( Email: [email dilindhungi]) utawa (

    WhatsApp: +2349037120519) Iki bakal ngganti mentalitas lan entuk apa sing dikarepake.

Share to...