negara | wilayah Croatia Pelayaran Warta cepet

Ngendi bisa nyewa kapal pesiar mewah Super hibrida?

Ing 180 kaki dawa karo 5 geladhak lan 13 Suite kemewahan nampung nganti 26 tamu, iku pengalaman charter kemewahan pokok.

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

ARGO anyar sing nggumunake mlaku ing taun 2023 lan dadi sing pertama. Yacht super mewah sing sejatine hibrida bakal kasedhiya kanggo piagam pribadi wiwit musim ngarep. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...