Indonesia Warta cepet

Where kanggo uwal ing Bali?

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Ritz-Carlton, Bali diilhami dening kaendahan lan daya tarik segara. Pantai Sawangan, Nusa Dua. Resor iki mujudake dedikasi merek kanggo layanan sing apik lan nggabungake kehangatan lan spiritualitas saka keramahan Bali sing sejati, sing bakal narik kawigaten para wisatawan global.

Resor iki nguatake prasetya kanggo menehi inspirasi lelungan sing paling migunani kanthi pengalaman asli lan harmonis lan unsur desain pribumi. Nganggo simbolisme lokal, tema utama properti kasebut yaiku Tree of Life, sing dikenal warga minangka 'Kalpataru', sing nggambarake kekuwatan, kawicaksanan, lan kaendahan, lan umume ing saindhenging resort lan latar, wiwit saka lobi, suite tamu lan villa, kanggo toko dining.

Kanggo mesthekake saben tamu seneng kemewahan saka papan lan privasi, Resor nawakake Suites eksklusif lan pengalaman Villa. Wiwit saka Suite Junior Sawangan, nampilaken desain modular karo loteng pribadi; The Sky Villas nawakake views biasa karo kolam renang tanpa wates lan papan sundeck pribadi; Ritz-Carlton Oceanfront Villa wis akses langsung menyang pantai karo telung kamar turu wiyar, paviliun pijet; menyang puncak tebing Villa Taman karo loro-storey pendopo karo urip njero ruangan lan area panedhaan, Teras wiyar sing wis akses langsung menyang kolam renang, padusan ruangan lan bale Bali ing sudhut.

Samudra minangka latar kanggo mangan ing The Ritz-Carlton, Bali ing Nusa Dua. Saben restaurant covets tampilan saka spasi njero ruangan ruangan kalebu Cliff-top Bejana nuduhake masakan lokal; panggonan romantis nedha bengi Beach Grill; restaurant sarapan Senses kulawarga-loropaken. dining sembrono lan cocktail ruang sosial Breeze Lounge lan The Ritz-Carlton Lounge lan Bar.

Kajaba iku, spa resort minangka papan perlindungan kesehatan sing diilhami dening segara. Pangobatan spa kalebu bahan alami ing pantai lan segara kalebu mutiara lan rumput laut, lan stasiun hidroterapi lan kolam renang nyengkuyung saben tamu ing perjalanan kesehatan individu.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kanggo njelajah pengalaman kasebut, The Ritz-Carlton Bali nggawe penawaran eksklusif, "Escape to The Ritz-Carlton, Bali" ing ngendi para tamu bisa nikmati pengalaman nginep ing Suite Junior Sawangan sing mewah lan wiyar, sarapan saben dina, kredit resort saben dina lan akses gratis. kanggo Ritz-Kids yen tamu lelungan karo Ladies lan Gentlemen enom.

Kanggo informasi luwih lengkap, riko www.ritzcarltonbali.com lan gabung karo obrolan ing media sosial karo #RCMemories.

ABOUT THE RITZ-CARLTON, BALI.

Dibangun ing sprawling 12.7 hektar ngarep pantai putih lan setelan ndhuwur cliff munggah pangkat, The Ritz-Carlton, Bali fitur 313 Suite segara lan Villas, nglaras tampilan unobstructed saka Samudra Hindia lan taman gembur resort kang. Ngrampungake pengalaman, elevator kaca nyambungake tebing lan ngarep pantai, limang restoran lan bar, The Ritz-Carlton Ballroom lan fasilitas rapat, loro kapel wedding, uga The Ritz-Carlton Spa. Bapak-bapak ing The Ritz-Carlton, Bali kanthi bangga nampilake pesona keramahan Indo-Bali.

ABOUT THE RITZ-CARLTON HOTEL COMPANY, LLC

Perusahaan Hotel Ritz-Carlton, LLC saka Chevy Chase, Md., saiki ngoperasikake 88 hotel ing Amerika, Eropa, Asia, Timur Tengah, Afrika, lan Karibia. Luwih saka 30 proyek hotel lan omah lagi dikembangake ing saindenging jagad. Ritz-Carlton minangka siji-sijine perusahaan layanan sing wis kaping pindho entuk Penghargaan Kualitas Nasional Malcolm Baldrige sing bergengsi, sing ngakoni layanan pelanggan sing luar biasa. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web perusahaan ing www.ritzcarlton.com. The Ritz-Carlton Hotel Company, LLC minangka anak perusahaan saka Marriott International, Inc.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...