Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Caribbean budaya Curacao Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News Pariwisata News Wire Plancongan

Where Amazing Comes Together: Sandals® Royal Curaçao 

gambar duweni saka Sandals Resorts
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts nandhani usaha menyang budaya lan warna sing sregep ing Karibia Walanda kanthi Perayaan Pembukaan Grand ing Sandals Royal Curaçao.

A Splash of Color, a Dose of Culture, and Back of Carnival to Curaçao Mark Grand Opening Celebration

Sandals Resorts nandhani usaha menyang budaya lan warna sing sregep ing Karibia Walanda kanthi Perayaan Pembukaan Agung sing nggumunake ing Sandal Royal Curaçao judhul dening pemain paling captivating pulo kang - kalebu Highly diantisipasi bali Karnaval kanggo panggonan kanggo pisanan ing telung taun. Kanthi apik banget, tagline resort sing mentas dibukak, Where Amazing Comes Bebarengan, acara akhir minggu kang wiwit ana, 24. Juni, karo sambutan dening Ketua Eksekutif Sandals Resorts ', Adam Stewart, ngiring dening swara saka sungu Kachu minangka srengenge surup ing ngarep anyar perusahaan resort ing Curaçao.

"Sejarah Curacao sing sugih lan budaya sing sregep kudu ditemokake lan kita ora sabar ngenteni kanggo nuduhake Sandals Royal Curaçao karo jagad iki."

Stewart nambahake, "Resor anyar sing luar biasa iki ngirim sinyal babagan bali menyang perjalanan Karibia lan kapinteran sing bisa diarepake para tamu saka Sandals Resorts."

A Urusan Umumé Irama karo Bakat Lokal

Nguatake komitmen marang komunitas anyar, perayaan kasebut - dirawuhi dening akeh tamu resort, pejabat lokal, mitra pulau lan pers internasional - dipimpin dening macem-macem bakat Curaçaon sing mbentuk permadani budaya seni pulsing pulo kasebut. Pertunjukan dening salah sawijining pannis paling inovatif ing Karibia, Russell "Konkie" Halmeyer, bebarengan karo formasi 7-band, Guayaberas, tampi rawuh karo beat lambang saka drum baja pan, minangka Sway Performers tamu swooned saka inggil 20 kaki ing udhara kabeh saindhenging sore.

Tunes dening produser musik Karibia sing luar biasa, DJ Menasa, padha ketemu dening swara apik saka Nelson Braveheart saksofon, nyetel panggung kanggo ngetung mundur menyang upacara surup jam 7:01, dipengeti dening blower tanduk Curaçao lokal, Adriaan Leesly lan Sharlon Kopra, lan pemain budaya saka Folkloriko Ambiente Budaya. Werna-werna murub ing srengenge srengenge diuripake dening Phoenix Curaçao Theatrical Fire Show, mesmerizing penonton karo spektakuler tari koreografi lan rasukan njlimet.

Mashup antarane drummer lokal, DJ, lan biola CJ Opus lan Clari Montero, diudhek raos lan ignited nyawa, minangka tamu mingled antarane lit Lounge teepee lan tandha cocktail bar wakil saka wit Divi lokal. Ruang acara kasebut dicethakake dening karya seniman kapur jalanan Curaçao sing berbakat Wendy Nieuwkerk, sing niru seni kothak Delft Blue tandha Walanda.

Nggawe cipratan sejati, Tim Renang Sinkronisasi Curaçao Swordfish teka bebarengan kanggo tumindake kombinasi pisanan-of-sawijining-jenis nang dos Awa Tanpa wates Pool tingkat loro, pusat resort. Kabeh anggota aktif tim junior nasional Curaçao, limang perenang saka telung kategori grup - solo, duet lan tim - tampil bebarengan kanggo pisanan, tonggak sejarah dhewe kanggo pesaing internasional.

Nggawa ing Biru

Manthuk kanggo semangat quintessential Curaçao, Blue Curaçao, fenomena hiburan global, Kelompok Manungsa Biru, munggah panggung kanggo judhul sore, lengkap karo karakter apik lan produksi teater sing menang penghargaan. Nyedhiyakake wong akeh kanthi tontonan drum cat sing khas, Stewart gabung karo grup kasebut kanggo aksi bertema Sandals ing panggung.

Pertunjukan kasebut diterusake kanthi nomer operatik sing nggumunake dening wong sing anggun Jasmin van Eeden ing sync karo extravaganza mercon dening Gustavo Semeleer saka Tampilan Kembang Api Profesional Curaçao 3D, madhangi langit wengi.

Baline Karnaval menyang Curaçao

Perayaan ing saindenging pulo sing dikarepake, Karnaval bali menyang Curaçao kanggo pisanan wiwit taun 2019, kanthi koreografer sing menang penghargaan. Dushi Aventura karo kaleidoskopik, parade saka cedhak 100 drummers, penari, stilt walkers lan rasukan garis ngarep apik, kabeh gawenan tangan utamané kanggo Sandals Royal Curaçao grand opening. Penampilan dening Raynor "Raey" Lauffer, dikenal minangka Tumba King, authenticated kinerja minangka acara resmi Karnaval karo song Tumba menang kang. Ing mode Karnaval sejati, parade kasebut diterusake dening band kuningan sing dinamis, Dinasti Kreatif Perkusi.

A Disco, Dasawarsa ing Nggawe

A beachside sawise pesta karo desserts dekaden lan pagelaran disco bedazzling - manthuk kanggo mengeti patang dasawarsa perusahaan resort - katutup ing wayah sore illustrious kanggo elinga. Headline dening produser, remixer, DJ, lan komposer pemenang Grammy Award Tracy Young, prayaan pungkasan-wengi iki flanked dening tumindak khusus lan musik liwat dekade, karo tamu nari ing wedhi pungkasan menyang sore.

Tujuan Anyar sing Modis

Ing akhir minggu, Ketua Eksekutif Adam Stewart digabung karo tamu khusus lan desainer busana apik Stan Herman, kanggo mbukak anyar "Koleksi mengeti" seragam Anggota Tim curated dening Herman istimewa kanggo Resor kabeh-kalebu sandal paling anyar ing Curaçao. Stewart nuduhake pemahaman babagan kolaborasi sing diidam-idam iki minangka sarana kanggo mèngeti taun tonggak sejarah iki kanggo merek, lan minangka penghargaan kanggo 15,000 Anggota Tim sing wis dadi bagian saka perjalanan iki karo Sandals Resorts sajrone 40 taun.

Debut pisanan ing Sandals Royal Curaçao lan sabanjure ing kabeh resort ing portofolio, koleksi perdana kasebut diilhami dening warna, arsitektur lan lanskap sing apik ing pulo kasebut, kanthi Herman ngrancang seragam kanggo macem-macem kategori.

"Akhir minggu iki minangka perayaan pulo Curaçao sing nengsemake lan nggumunake, wong sing nyenengake, sregep, lan bakat, lan Anggota Tim sing apik banget sing nggawe kabeh iki bisa ditindakake," ujare Stewart. "We are luar biasa bungah kanggo menehi sampeyan sak klebatan menyang mangsa Sandals Resorts lan carane kita bakal terus kanggo nggawa maju wutah sanget kanggo wilayah Karibia."

Sandal Royal Curaçao

Kanthi posisi madhep kulon sing nggumunake ing 44 hektar ing pinggir pantai ing area cagar alam 3,000 hektar, Sandals Royal Curaçao narik daya tarik salah sawijining sunsets paling spektakuler ing Karibia minangka properti kaping 16 lan paling anyar ing portofolio Sandals Resorts. Kanthi 351 kamar lan suite sing mewah, resort iki nduweni pilihan kemewahan sing luwih akeh tinimbang sadurunge, kalebu rong kategori suite teken anyar, Awa Seaside Butler Bungalows lan Kurason Island Poolside Butler Bungalows, lengkap karo Tranquility Soaking Tubs, kolam renang pribadi, lan layanan butler - plus tunjangan kanggo suite sing dipilih, kaya akses menyang MINI Coopers sing bisa dikonversi sing sporti lan apik kanggo nyopir nalika njelajah pulo kasebut. Sewelas pilihan panedhaan ngajak para tamu kanggo nyenengi rasa internasional saka masakan global, dene Pulo Inklusif sing anyar. Program Dining nawakake tamu ing Suite Butler lan pilih Sandals Pilih tiers kesempatan kanggo nemu rasa lokal ing macem-macem restoran partner ing pulo. Sandal 'First', para tamu bisa nikmati ketenangan pemandangan segara saka Kolam Dos Awa, oasis kolam renang tanpa wates bi-level. Mlumpat ing kapal catamaran kanggo lelayaran ing perairan Curaçao sing diidam-idam liwat Rute Pulau, utawa supaya rasa penasaran sampeyan nuntun sampeyan menyang panemuan anyar nalika nyilem ing banyu Spanyol kanggo nemokake jagad banyu ing ngisor iki. Lelungan menyang Willemstad, ing ngendi seni, warna lan budaya dilengkapi karo warga Curaçao sing mesem, kabeh diubengi dening sejarah ing situs UNESCO iki. Iku kabeh bisa ing panggonan gaib ngendi ara-ara samun ketemu segara, amba banyu biru ketemu garis sloping alon-alon, lan puncak gunung soar ing kadohan. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga klik kene.

Sandals ® Resorts

Sandals® Resorts nawakake wong loro ing katresnan paling romantis, Luxury Included® pengalaman vacation ing Karibia. Kanthi 16 setelan pantai sing nggumunke ing Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, lan Curaçao, Sandals Resorts nawakake inklusi kualitas luwih akeh tinimbang perusahaan resort liyane ing planet iki. Signature Love Nest Butler Suites® kanggo paling privasi lan layanan; butlers dilatih dening Guild of Professional English Butlers; ing Red Lane Spa®; Panganan Global Gourmet™ 5-Star, njamin omben-omben sing paling dhuwur, anggur premium, lan restoran khusus gourmet; Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan ahli PADI®; Wi-Fi cepet saka pantai kanggo kamar turu lan Sandals Customizable Weddings kabeh Sandals Resorts eksklusif. Sandals Resorts minangka bagéan saka Sandals Resorts International (SRI) kulawarga-diduweni, didegaké dening pungkasan Gordon "Butch" Stewart, kang kalebu Beaches Resorts lan anjog ing Karibia perusahaan resort kabeh-klebu. Kanggo informasi luwih lengkap babagan prabédan Sandals Resorts Luxury Included®, klik kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...