Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Ngerayakake Fashion Sustainable ing Dina Bumi 2022

ditulis dening editor

LILYSILK ngajak para pecinta busana ing saindenging jagad supaya ngetrapake busana sing lestari kanggo Dina Bumi 2022. Kanthi pendekatan sing eling lan filosofi nol sampah, LILYSILK nuduhake yen gaya ora kudu mbayar biaya kanggo planet.   

LILYSILK misuwur kanthi kain sutra kanthi kualitas dhuwur, sing asale saka wit Mulberry sing mbutuhake banyu luwih sithik tinimbang kapas kanggo tuwuh lan tetep bebas pestisida kanggo nglindhungi lemah. Ora mung serat alam biodegradable, nanging proses produksi Ngartekno kurang energi-intensif saka serat sintetik. Kain inovatif merek kasebut, LILYÁUREA™, menehi warna emas sing khas lan kualitas iridescent kabeh tetep 100% alami.

Kanthi filosofi desain minimalis, LILYSILK nandheske kualitas tinimbang kuantitas, tetep nganggo potongan klasik sing bisa dicampur lan dicocogake kanggo cocog karo kabeh gaya, estetika, lan swasana ati. LILYSILK nyengkuyung para pelanggan supaya tuku sing luwih cerdas lan luwih lestari kanthi nandur modal ing potongan-potongan sing luar biasa kanthi fleksibilitas sing sejati, supaya bisa dipakai luwih suwe lan luwih kerep. Conto yaiku Kaos SOS, desain unggulan Koleksi Musim Semi 2022 LILYSILK. Kaos kegedhen kontemporer sing santai iki bisa digabungake karo macem-macem ngisor lan aksesoris, dadi potongan inti ing lemari klambi wanita modern.

ILYSILK uga dadi panyengkuyung gedhe kanggo nyumbang tinimbang mbuwang. Merek kasebut kerja sama karo TerraCycle® kanggo nggawe program daur ulang tanpa sampah, supaya para pelanggan bisa ngasilake tekstil LILYSILK sing ora dibutuhake maneh. Kanggo ndawakake umur sandhangan, LILYSILK wis nggawe dhaptar saran perawatan ing situs web kanggo mbantu para pelanggan supaya sutra tetep seger lan apik.

"Ing LILYSILK, kita percaya karo kekuwatan kontribusi individu kanggo nggawe prabédan," ujare David Wang, CEO LILYSILK. "Mulane kita wis nambah filosofi zero-waste kanthi inisiatif konkrit, kanggo nguatake para pelanggan supaya bisa tumindak. Gabung karo nggawe jagad iki dadi papan sing luwih apik lan spektakuler!

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...