Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investment News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Sustainable Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Dolan maring Amerika undhang maju ing Congress

Dolan maring Amerika undhang maju ing Congress
Dolan maring Amerika undhang maju ing Congress
ditulis dening Harry Johnson

Undhang-undhang kasebut bakal njamin pamrentah federal fokus ing kabijakan sing ndhukung pemulihan sing terus-terusan lan daya saing pariwisata ing mangsa ngarep

HR 6965-Undhang-undhang Visit America-ngresiki Komite Energi lan Perdagangan House dina iki kanthi swara 56-0.

Wakil Presiden Eksekutif Urusan Umum lan Kebijakan Asosiasi Perjalanan AS Tori Emerson Barnes ngetokake pratelan ing ngisor iki babagan kemajuan Visit America Act:

"We rumiyin appreciate dhukungan saka House Energy lan Komite Perdagangan, sing unanimously maju Bill Visit America Act dina iki. Langkah-langkah sing ana ing undang-undang iki-kalebu nggawe Asisten Sekretaris Perdagangan kanggo Perjalanan lan Pariwisata-bakal njamin masalah lelungan nampa tingkat energi fokus lan kolaborasi sektor swasta sing luwih dhuwur lan mbantu Amerika Serikat saingan kanggo konferensi internasional terkenal lan acara.

"Minangka lelungan lan pariwisata mbalek maneh, undang-undang akal sehat iki bakal njamin pamrentah federal fokus ing kabijakan sing ndhukung pemulihan sing terus-terusan lan daya saing industri kita ing mangsa ngarep.

"Asosiasi Travel AS matur nuwun Reps. Titus lan Case kanggo nyeponsori Visit America undhang, lan ngluwihi apresiasi Ketua Pallone, Rep. McMorris Rodgers lan anggota saka Energy lan Commerce Komite kanggo support kuwat.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Kita uga matur nuwun marang Reps. Soto lan Dunn kanggo karya ing Travel lan Pariwisata undhang, Bill kang ngukur padha klebu ing Visit America undhang.

"Komite Perdagangan, Ilmu, lan Transportasi Senat nyetujoni S. 3375, 'Omnibus Travel and Tourism Act of 2021,' sing kalebu Undhang-undhang Visit America lan sawetara kabijakan liyane sing ndhukung pemulihan perjalanan. Kita nyengkuyung Kongres supaya ngetrapake langkah-langkah kasebut ing taun iki.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...