Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Barbados Warta Breaking Travel Tujuan Industri Hospitality News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Ngunjungi Barbados: Kepiye Tekan Kana Sawise Sampeyan Tekan Kana

gambar duweni saka barbados.org
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Senadyan kasunyatan kasebut Barbados pancen pulo cilik, ana akeh sing bisa ditindakake para pengunjung. Untunge, negara pulo Karibia duwe macem-macem pilihan transportasi kanggo wong sing seneng lelungan.

Pelatih

Ndeleng Barbados saka kabeh ngarepke - malah lungguh ing pelatih air-kahanan karo sampurna dipanggonke, kursi empuk! Pengunjung bisa santai ing pelatih ber-AC lan nikmati perjalanan drive-around sing apik sing bisa diatur kanthi gampang ing meja concierge. Sing luwih nyenengake yaiku pelatih dirancang kanthi dipikir - sing tegese kursi disetel ing dhuwur sing sampurna supaya para penunggang ora kantun apa-apa nalika dadi sopir ing saindenging pulo!

Layanan Publik

Pengunjung Barbados nyorot keramahan wong minangka aset paling gedhe nanging kualitas urip Barbados ngluwihi iki. Iku nggabungke kaendahan narik ati karo a unik lingkungan udhara resik, banyu ngombe resik, sinar matahari setaun, lan semangat vitalitas. Minangka negara kanthi standar urip paling dhuwur ing negara berkembang, Barbados nawakake sistem pendhidhikan sing apik, sistem perawatan kesehatan sing luar biasa, omah sing terjangkau, telekomunikasi kelas donya, lan kabeh utilitas ing saindenging pulo. Iku caters kanggo kabeh raos lan budget saka kemewahan kanggo poto-katering. Ana akeh sing bisa ditemokake babagan pulo kasebut lan mesthi ana sing kudu ditindakake.

Transportasi umum

Pengin seneng Barbados kanthi cara sing beda banget?

Lelungan saka situs menyang situs ing salah siji bus pulo! Iki mesthine: nalika penunggang tekan hotel, dheweke dijamin bakal nemoni bis - cara paling larang ing Barbados kanggo lelungan ing ngendi wae ing pulo kasebut. Bus gedhe sing diduweni dening Pamrentah Barbados angel dilewati - dicet biru kanthi sisih kuning belang, katon ing saben rute utama ing deso lan kutha Barbados. Mini-bus sing diduweni pribadi (dicet kuning karo garis biru) lan van ZR (putih karo loreng maroon) kasedhiya lan meh kabeh rute bisa. Nyopir bis ing pulo apa wae minangka pengalaman sing kudu dieling-eling, lan ora ana sing istiméwa. Bab liyane manawa? Iku mesthi bakal menehi "petualang vacationing" makna anyar! Temenan, para pengunjung durung manggon nganti bisa nyekel salah sawijining bus Barbados!

Layanan Taksi lan Wisata Pulo

Supir taksi ngerti banget karo tarif lan bakal seneng nggawa pengunjung menyang ngendi wae. Layanan taksi Barbados apik banget, lan sopir taksi kalebu pemandu wisata sing paling apik ing pulo kasebut. Riders bakal cukup aman karo wong-wong mau lan manawa kanggo seneng banter nengsemake lan crita bab budaya lokal nalika ing perusahaan. Taksi ing Barbados ora dilengkapi meter onboard, lan biaya tunggangan beda-beda gumantung saka jarak, nanging para sopir ngerti regane, mula para pengunjung kudu takon apa biaya kanggo njupuk menyang ngendi wae sadurunge miwiti lelungan. Iki bakal mbantu supaya ora salah pangerten, lan personel hotel uga kudu bisa nulungi pesenan taksi. Yen ora ana taksi ing bandara, pelabuhan laut, ing Bridgetown, lan macem-macem lokasi liyane ing sekitar pulo kasebut. Ana uga kaca kuning ing direktori telpon Barbados yen sampeyan pengin "supaya driji sampeyan mlaku-mlaku." Ana biaya tambahan kanggo keluwihan bagasi. Ing kasus nalika penumpang duwe keluwihan bagasi lan mbutuhake van (kendaraan luwih gedhe), tarif sing dikenani biaya 1 1/2 kaping tarif normal.

Sewa Kendaraan

Nyewakake utawa nyewa mobil ing Barbados gampang, lan akeh agensi nawakake jarak tempuh tanpa wates, pengiriman gratis lan njupuk, lan "tidbits" liyane sing kalebu saka kursi bayi nganti peta dalan. Ana sawetara agensi rental mobil sing biso dipercoyo ing pulo kasebut, sing bakal seneng mbantu para pengunjung nemokake Barbados ing mburi setir salah sawijining kendharaan. Nanging, ana legalitas tartamtu sing melu proses nyewa, lan pengunjung kudu duwe lisensi driver sing sah kanggo entuk ijin kanggo nyopir ing Barbados. Ijin iki ditanggepi dening agensi rental mobil utawa Barbados Licensing Authority kanggo BDS $ 10.00. Sawise ijin wis ana, pengunjung bisa nyopir suwene 2 wulan wiwit tanggal diterbitake. Elinga, ing Barbados padha nyopir ing sisih kiwa, watesan kacepetan beda-beda, lan sabuk pengaman wajib. Lan aja kuwatir yen bakal kesasar; ora ana sing kaya ngono, amarga mesthi ana sing gelem menehi pituduh, lan kabeh dalan menyang omah!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...