Warta Breaking Travel negara | wilayah News Keslametan Blanja Pariwisata USA

Dolan maring Greenwood, Indiana: Mass Shooting ing Park Mall

Greenwood
ditulis dening Juergen T Steinmetz

mall Greenwood ing Indiana dadi pengalaman blanja paling macem lan deadliest dina nalika ing shooting massa liyane ing AS

Telung pembeli ing Indiana ora bisa urip ing dina blanja kulawarga ing Greenwood Mall. Dheweke dadi korban penembakan massal liyane ing Amerika Serikat.

Greenwood siyap nampani sampeyan yen sampeyan ngunjungi karo kulawarga lan kanca-kanca, ngrancang liburan pacar, utawa latihan game golf.

Greenwood mbok menawa paling dikenal kanggo sawijining blanja lan dining. Dadi ora preduli alasan sampeyan ngunjungi, mesthine sampeyan kudu mampir ing restoran, pabrik bir, pabrik anggur, lan pusat blanja.

Greenwood Park Mall minangka pusat blanja paling gedhe ing kutha cilik iki kanthi udakara 69,000 wong ing Johnson County, Indiana.

Greenwood Park Mall minangka tujuan blanja ing sisih kidul Indianapolis, nglayani komunitas cedhak Greenwood, Whiteland, Franklin, lan Center Grove. Mal nawakake toko njero ruangan lan ruangan khusus ing sandhangan, aksesoris, lan liya-liyane.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ing antarane toko 150 luwih, Greenwood Park Mall nyedhiyakake pengalaman blanja sing maneka warna sing nampilake Von Maur, Macy's, JCPenney, Forever 21, lan The Buckle. Kita uga duwe akeh opsi dining macem: Pabrik Cheesecake, BJ kang Restaurant & Brewhouse, lan liyane.

Dumunung ing persimpangan US 31 North lan County Line Road, Greenwood Park Mall gampang diakses saka ngendi wae sampeyan nelpon. 

"Saka tim ing Greenwood Park Mall, muga-muga sampeyan bakal teka maneh!"

Iki pesen sambutan ing situs web mall. Telung wong ditembak dina iki nalika ngunjungi mall, penembakan massal paling anyar ing Amerika Serikat.

Kira-kira jam 6 wektu lokal dina Minggu sore, 00 ditelpon sawetara wong ing mall kanggo nglaporake penembake aktif ing Greenwood Park Mall.

Penyidik ​​​​yakin wong bersenjata sing ora dingerteni, wong diwasa, ditembak lan dipateni dening wong sing bersenjata sing "ngamati penembakan kasebut."

"Pancen lara yen ana pembunuhan massal liyane. Nanging uga banget ngganggu wong sing bungah babagan 'Samaritan Good' njupuk metu tersangka. Iki ora bakal kedadeyan yen bedhil ora diidini ing papan umum. SMDH, dikirim menyang Twitter.

Mung minggu iki, GOP ing Dewan Perwakilan AS milih nglawan sistem kabar sing bakal menehi tandha marang wong-wong sing nembak aktif ing wilayah kasebut.

Ana wong sing nyebut awake dhewe minangka Patriot Amerika tweeted: "Sawijining wong Samaria sing apik nembak lan mateni wong sing bersenjata Greenwood Park mall ing Indiana dina. Elinga, njupuk bedhil saka warga sing taat hukum lan sing isih ana bedhil mung para penjahat.

Amerika Serikat minangka siji-sijine negara ing donya sing warga bisa tuku lan duwe bedhil kanthi bebas. Amerika Serikat nduwe jumlah tawuran bedhil, tiwas, lan penembakan massal paling akeh ing saindenging jagad.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...