Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality News wong Pernyataan Pers Pariwisata News Wire Plancongan USA

Dolan maring Salt Lake jeneng anyar National Sales Manager

Dolan maring Salt Lake jeneng anyar National Sales Manager
Dolan maring Salt Lake jeneng anyar National Sales Manager
ditulis dening Harry Johnson

Suzanne bungah banget kanggo miwiti kerja bareng karo kabeh tim ing Visit Salt Lake lan nggawa akeh pengalaman karo klien ing sisih lor-wétan.

Suzanne Bajek bubar gabung karo Visit Salt Lake (VSL) minangka Manajer Penjualan Nasional anyar kanggo Wilayah Timur Laut. Kanthi luwih saka 30 taun pengalaman ing dodolan Hospitality, paling anyar karo Mohegan Sun Resort, pengalaman Hospitality dheweke substansial. Suzanne bungah kanggo miwiti nggarap kabeh tim ing Visit Salt Lake lan ndadekke kasugihan saka pengalaman karo klien ing sisih lor-wétan.

"Suzanne taun sukses lan sesambetan ing lor-wétan, bebarengan karo kawruh sungguh saka klien ing pasar iki, bakal aset utama kanggo Visit Salt Lake," ngandika Karen Staples, Managing Director saka Sales-East Coast.

Suzanne asli saka Connecticut lan saiki manggon antarane New York lan Boston, loro pasar utama kanggo Kunjungi Salt Lake. Dheweke minangka "penggemar gym" lan seneng wektu ing Newport, RI.

Suzanne bakal adhedhasar ing Connecticut, nangani Wilayah Timur Laut. Karen Staples, Managing Director of Sales- East Coast, bakal tetep dadi akun strategis ing wilayah kasebut lan kerja sama karo Suzanne nalika dheweke miwiti debut ing ruang pemasaran tujuan. Staples terus dadi presiden PCMA Bab New York nganti 2023.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...