Warta Breaking Travel budaya Tujuan Hiburan Industri Hospitality Italia News Pariwisata Wisata News Wire Plancongan

Njaluk motor sampeyan ing Milano Monza Motor Show

gambar duweni saka M.Mascuillo

Edisi Parade Premier MIMO Milano Monza Motor Show diwiwiti ing Piazza Duomo Milan, tanggal 16 Juni 2022. Ing potongan pita peresmian, bebarengan karo Andrea Levy, Presiden MIMO, yaiku Attilio Fontana, Presiden Wilayah Lombardy. ; Fabrizio Sala, Penasihat Daerah Pendidikan, Universitas, Riset, Inovasi, lan Simplifikasi; Martina Riva, Penasihat Olahraga, Pariwisata lan Kabijakan Pemuda Kotamadya Milan; Geronimo La Russa, Presiden ACI ( Automobile Club) Milan; Giuseppe Redaelli, Presiden Autodromo Monza National; Dario Allevi, Walikota Monza.

Program ing dina kasebut kalebu Parade Perdana lan pertunjukan sore ing Piazza Duomo sing dipimpin dening perwakilan merek sing bakal parade ing karpet abang ngubengi Duomo (katedral Milan) sing diubengi dening masarakat.

Tampilan dinamis pratinjau lan babad babagan model mobil ing parade ditindakake dening DJ Mixo dening Radio Capital.

Masyarakat bakal bisa ndeleng wiwit tanggal 16 nganti 19 Juni model-model sing dipamerake ing distrik tengah Milan kanthi akses gratis lan jam ditambah nganti jam 11 bengi. pengunjung karo MIMO Pass, akreditasi, utawa free ngleboke didownload saka situs web milanomonza uga bakal bisa ngakses test area Parco Sempione drive diatur ing collaboration karo Enel X Way lan mbukak saka 9 am kanggo 7 pm.

Andrea Levy, Presiden MIMO nyatakake:

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Aku matur nuwun marang kabeh merek otomotif lan motor sing percaya karo MIMO lan ide gabung kanggo ndhukung lan ngeculake sistem otomotif, nawakake model paling anyar sing dilengkapi teknologi paling modern sing njamin keamanan lan kelestarian."

"Edisi kaping 2 MIMO wis bisa ditindakake amarga kontribusi Wilayah Lombardy lan dhukungan saka Comuni Milan lan Monza ACI Milan, lan kabeh lembaga penegak hukum sing ngidini kita ngatur pameran mobil lan motor lan pagelaran dinamis. Sakabehe kita wis ngatur siji partai kanggo penggemar lan masyarakat. Seneng MIMO."

Warta liwat dalan-dalan ing distrik tengah Milan

Kanthi nyambungake menyang situs web, pangguna bakal ngerti apa sing bakal dadi motorisasi ing mangsa ngarep uga dibantu dening adesif ing saben model sing ditampilake, sing bakal dicritakake babagan mesin lan rincian CO2 sing diprodhuksi.

Sadawane dalan, supercar lan motor sing nggawe wong ngimpi, model lan merek saka A nganti Z, saka kabeh jaman Supercar ing Kutha bakal ditampilake.

Model ing test drive

Produsen mobil lan motor bakal menehi kendaraan kanggo test drive ing dalan biasa ing wilayah sing digawe dening Enel X Way sajrone acara kasebut. Kanggo penggemar roda loro, Zero Motorcycle bakal kasedhiya.

Autodromo Nazionale ing Monza

Ing akhir minggu, 18 lan 19 Juni, masyarakat kanthi MIMO Pass bakal bisa ngunjungi pameran pabrikan mobil lan klub ing National Autodrome of Monza. Ing pit bakal Lamborghini Monza ana 18 Juni, ngendi pengunjung bakal bisa kanggo rawuh ing Ride saka 40 edition saka sajarah 1000 Miglia ing tataran papat lan pungkasan saka lomba. 450 kru bakal miwiti mlebu Autodrome jam 11 esuk, didhisiki parade Ferrari Tribute kanggo nindakake uji coba pungkasan nganti jam 4 sore.

Parade Wartawan MIMO 1000 Miglia

Wartawan otomotif sing nyopir warta paling anyar saka produsen mobil sing melu ing MIMO bakal duwe kesempatan kanggo ngubengi trek ing dalan-dalan ing Temple of Speed ​​lan melu tes wektu sing padha karo kru 1000 Miglia.

Acara kasebut diterusake ing paddocks kanthi mobil-mobil sing melu 1000 Miglia ing tampilan mobil, supercar para kolektor Piala MIMO 1000 Miglia.

Sarana khusus Matteo Valenti

Kabeh model sing ditampilake ing Milan bakal diidentifikasi kanthi kode QR ing totem sing bakal pindhah menyang kaca khusus ing situs web sing bakal nemokake lembar data teknis, foto lan video, lan kabeh informasi komersial.

Luwih saka 500,000 pengunjung samesthine bakal rawuh ing edisi kapindho MIMO Milano Monza Motor Show ing saindhenging wilayah ing Milan lan Monza amarga MIMO Pass, lawang mlebu akreditasi elektronik gratis sing bisa didownload sing bakal njamin persetujuan karo hotel, papan wisata, lan museum lan uga bakal menehi. kamungkinan kanggo teka ing Milan dening Trenitalia sepur kacepetan lan seneng lelungan diskon tarif nganti 50%.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...