Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Pelayaran Kuliner budaya Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan

Njelajah kaya raja: 7 suite kapal pesiar sing paling dhuwur

Njelajah kaya raja: 7 suite kapal pesiar sing paling dhuwur
Njelajah kaya raja: 7 suite kapal pesiar sing paling dhuwur
ditulis dening Harry Johnson

Analysts industri Cruise nawakake dipikir nang apa pelanggan cruise line pengin ing vacations cruise adhedhasar panjalukan sing

Pengin cruise kaya raja? Pakar perjalanan pesiar mung nerbitake nganyari babagan suite paling apik sing ditawakake ing kapal pesiar. Nanging sampeyan kudu cepet-cepet munggah - Suite iki arang banget populer lan adol metu cepet.

Sawise ngladeni luwih saka 18 yuta kuotasi pelayaran, analis industri nawakake tampilan jero babagan apa sing dikarepake pelanggan pelayaran ing liburan pelayaran adhedhasar panjaluke.

Pitu Suites liwat-ing-Top

1. Suite Royal Loft: Kraton Karibia

Nyebar loro geladhak karo urip loro-lantai dhuwur, 1640 sq ft Royal Loft Suite bisa nadhahi nganti 6 tamu karo rong kamar turu. Iku pamer saka loteng pribadi karo whirlpool, kamar media ing lantai siji lan patio lelenggahan ing loteng ruangan gedhe.

Sampeyan mlaku menyang kamar turu master sing ana ing ndhuwur undhak-undhakan ing dek ndhuwur kanthi pemandangan sing nggumunake saka tembok menyang jendela lantai.

Sampeyan malah entuk teleskop ing dek loteng kanggo ndeleng lintang lan jin kraton (sing diarani concierge) kanggo mbantu sampeyan entuk kursi pertunjukan baris ngarep utawa meja paling apik ing restoran ing papan kasebut.

2. Suite Ikonik: Celebrity Cruises

Lenggah dhuwur ing ndhuwur kreteg, karo panorama segara - Suites Ikon ing dhuwur pesawat saka seri Celebrity Edge mentas dibukak pamper sampeyan karo kemewahan. Omah-omah 1892 sq ft iki dilengkapi teras pribadi lan bak panas, jendhela saka lantai nganti langit-langit, bak whirlpool lan kasur ukuran king kanthi kasur kasmir.

Sampeyan uga entuk nedha awan / nedha bengi tanpa watesan ing restoran khusus lan Peloton ing kamar kanggo ngobong kalori ekstra kasebut. Priksa manawa sampeyan nganyarke menyang paket minuman sing paling apik kanggo kabutuhan karo Celebrity nawakake 2 opsi upgrade.

3. Wish Tower Suite: Garis layaran Disney

Disney ujar manawa iki minangka sing sepisanan - kayane yen sampeyan ndeleng suite sing ana ing ndhuwur corong maju kaya kastil dhuwur ing film Disney. Sampeyan njupuk entri pribadi kanggo njaluk menyang iki "Moana" film inspirasi kamar urip karo chandelier lan lantai kanggo jendhela langit-langit.

Suite loro-kamar turu 1966 sq ft iki bisa nampung nganti 8 penumpang lan dilengkapi perpustakaan (sing bisa dadi kamar turu yen perlu).

4. Suite nduweni: Oceania

The Owner's Suite nggawe kesan pertama sing apik kanthi mbukak menyang foyer gedhe kanthi bar lan piano gedhe. Sampeyan lumaku ing 2000 sq ft Suite menyang ruang tamu gedhe curated dening The Ralph Lauren Home lan ing sisih ngelawan ana kamar turu ukuran raja karo jedhing marmer klasik.

The Owner's Suite memanjakan sampeyan karo paket hadiah Bulgari, selimut kasmir lan set-up bar gratis kanthi 6 botol alkohol premium. Sampeyan uga entuk akses tanpa wates ing teras Aquamar Spa lan akses pribadi menyang Lounge Eksekutif sing uga duwe perpustakaan.

Uga, apa kita ngandhani babagan loteng bungkus ing saubengé Suite kanthi dek teras lan whirlpools?

5. Bupati Suite: Bupati Seven Seas Cruises

Apa mengkono nalika sampeyan nambah ing jiwit ekstra saka kemewahan kanggo line cruise premium? Sampeyan entuk suite mewah 4443 sq ft sing dihiasi seni lan kemewahan saka Lithographs dening Picasso, Steinway Grand Maroque Piano nganti jacuzzi ing suite lan loteng pribadi kanthi kolam renang mini.

Sing paling gedhe ing dhaptar iki - Suite Bupati bisa nampung 6 tamu kanthi 2 kamar turu sing gedhe lan jedhing marmer 2.5 beraksen emas. Turu ing awan karo King Size Hastens Vividus Bed ing kamar turu utama. Entuk sopir saben dina nganggo mobil pribadi lan pandhuan dhewe kanggo njelajah wisata pantai tanpa wates.

Lan bali menyang nedha bengi unik karo Ship Senior Officer ing salah siji saka 7 restoran onboard.

6. Balmoral Suite: Cunard

Panggone Ratu. Suite Balmoral sing dijenengi sawise retret Skotlandia Ratu nyebar ing 2249 kaki persegi, ing rong meja. Urip kraton kalebu Butler Inggris dhewe ing beck lan telpon lan akses menyang restoran eksklusif Queen 'Grill.

Kaya Royal Loft Suite - kamar turu utama ana ing ndhuwur tangga sing mlengkung.

Iki mesthi cara sing apik kanggo lelayaran ngliwati Atlantik.

7. Samudra Suite: Silversea

Kanggo sing pengin lelungan ing donya kanthi gaya, Silversea ngrusak pilihan sampeyan. Pengalaman kemewahan sing paling apik - mbayangno sipping bubbly ing loteng minangka putih-sarung tangan sak jam butler pribadi serves sampeyan karo eseman anget. Utawa sijine bebarengan sethitik ing-Suite cocktail party. Ndadekake sampeyan kepingin weruh apa urip tanpa butler ing omah.

Lan kanthi program SALT sing anyar, sampeyan bisa nemu masakan lan budaya lokal ing saben tujuan sing dituju. Jelajahi peternakan organik ing Paros, nedha awan karo pamilik kebon anggur ing Sisilia utawa ketemu koki lokal ing Ekuador.

Kajaba iku, sampeyan bisa nyoba katrampilan kuliner kanthi kelas masak langsung- mula ninggalake omah sampeyan ora mung kenangan nanging uga sawetara resep (SALT kasedhiya ing Silver Moon lan Silver Dawn saiki).

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...