Kabar Kawat

Piranti Medis Tanpa Biaya kanggo Kuatir lan Insomnia

ditulis dening editor

Piranti Neurologis Inovatif ngumumake kasedhiyan layanan otorisasi piranti medis tanpa biaya kanggo pasien sing kasengsem tuku Cervella Cranial Electrotherapy Stimulator™. Pasien bisa entuk wewenang piranti medis kanggo Cervella kanthi nuruti instruksi nalika mriksa metu ing situs web perusahaan. Cervella minangka piranti medis sing wis dipatenake lan dipatenake dening FDA kanggo perawatan kuatir lan insomnia. Cervella dianggo kanthi ngirim pulsa mikro arus listrik ing otak pasien. Miturut studi klinis, stimulasi listrik iki nyebabake nyuda tingkat kuatir, insomnia, lan swasana depresi pasien. Cervella dilengkapi periode evaluasi 30 dina tanpa resiko.          

"Cervella wis divalidasi sacara klinis minangka alternatif sing aman lan efektif kanggo terapi adhedhasar obat tanpa efek samping sing asring ana kanthi nggunakake antidepresan," komentar Pak Bart Waclawik, Presiden lan CEO Piranti Neurologis Inovatif. "Pandemik lan acara-acara ing jagad sing ana gandhengane wis nyebabake tingkat kuatir. Sayange, amarga macem-macem faktor, akeh pasien kangelan njupuk resep kanggo piranti Cervella. Muga-muga kanthi menehi pilihan telehealth tanpa biaya liwat panyedhiya kesehatan sing duwe lisensi independen, kita ngilangi salah sawijining alangan utama kanggo entuk piranti medis iki, ”tambah Pak Waclawik.

Cervella minangka Cranial Electrotherapy Stimulator (CES) pisanan ing donya kanthi elektroda perawatan konduktif sing dipatenake sing wis diintegrasi kanthi lancar menyang headphone sing bisa mbatalake swara Bluetooth. Pasien bisa nggunakake fitur audio lan swara mbatalake headphone sajrone perawatan, sing ngidini nggunakake piranti kasebut sajrone sinau, kerja, utawa dolanan. Cervella uga siji-sijine piranti CES sing dikelola liwat aplikasi ing piranti cerdas sing ngidini ngrekam data perawatan otomatis kanggo ningkatake asil perawatan pasien. Ing ringkesan, Cervella dirancang supaya pas karo gaya urip pasien, dudu cara liya.

"Kita percaya yen kanthi nggabungake elektroda perawatan menyang headset sing mbatalake gangguan, kepatuhan pasien bakal tambah lan, akibate, asil perawatan bakal saya apik. Salajengipun, kanthi nggawe piranti Cervella katon ora bisa dibedakake karo headphone over-ear biasa, pasien bakal duwe kebebasan nggunakake piranti kasebut kanthi cara sing wicaksana sing penting kanggo pasien kuatir, ”tambah Pak Waclawik.

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...