Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan News Thailand Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Nok Air mandheg penerbangan Yala ing Betong

gambar duweni Heike Georg saka Pixabay

Nok Air ngumumake penerbangan menyang lan saka Bandara Internasional Betong ing provinsi Yala bakal mandheg ing akhir Oktober.

Miturut kepala komersial Nok Air, Teerapol Chotichanapibal, maskapai kasebut bakal mandhegake layanan Betong ing Thailand yen fase kapindho kerjasama antarane Nok Air lan bisnis tur kanggo ngembangake pariwisata ing Betong rampung ing 28 Oktober.

Dheweke nyorot tantangan finansial kanggo nangani rute penerbangan Betong, ujar manawa maskapai kasebut butuh pesawat kanggo penerbangan domestik liyane nalika musim dingin.

Nok Air wis adol paket kanggo penerbangan langsung menyang lan saka Betong ing rong fase, sing pisanan saka 29 April nganti 29 Juli lan sing kapindho wiwit 31 Juli nganti 28 Oktober. Sanajan njaga faktor muatan luwih saka 90%, maskapai kasebut ujar manawa. wis ngalami kerugian amarga biaya operasional, utamane biaya bahan bakar jet.

Teerapol, ing sisih liya, nyebutake prospek miwiti maneh penerbangan langsung menyang lan saka Betong ing mangsa ngarep, yen syarat tartamtu wis ditemtokake.

Biaya bahan bakar mundhak

Sawise Rusia nyerang Ukraine, sanksi marang Rusia nyebabake pasokan minyak mentah ing saindenging jagad nyusut. Iki pas karo Covid-19 easing Watesan travel lan dikarepake kanggo lelungan nambah nyebabake badai sampurna ing dikarepake kanggo bahan bakar jet.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Sacara global, biaya bahan bakar jet mundhak udakara 149% wiwit setahun kepungkur. Akibaté, maskapai komersial dipeksa ngisi luwih akeh kanggo lelungan penumpang kanggo ngimbangi biaya bahan bakar sing saya mundhak. Ing sawetara kasus, penerbangan lan rute wis dipotong maneh kanggo nyukupi syarat anggaran.

Nok Air minangka operator anggaran ing manajemen Nok Airlines Public Company Limited. Thai Airways International minangka pemegang saham utama bebarengan karo investor ngarep liyane ing perusahaan kasebut. Maskapai iki wiwitane didaftar tanggal 10 Fèbruari 2004, kanthi jeneng Sky Asia Limited sing banjur diowahi dadi Nok Airlines lan wiwit dagang ing Bursa Saham Thailand wiwit tanggal 20 Juni 2013.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...