Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Hawaii New Zealand News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan USA

Penerbangan nonstop saka Honolulu kanggo Auckland nganggo Hawaiian Airlines bali

Penerbangan nonstop saka Honolulu kanggo Auckland nganggo Hawaiian Airlines bali
Penerbangan nonstop saka Honolulu kanggo Auckland nganggo Hawaiian Airlines bali
ditulis dening Harry Johnson

Hawaiian Airlines dina iki ngonfirmasi bali maneh menyang Selandia Baru tanggal 2 Juli kanthi nerusake penerbangan nonstop telung minggu antarane Honolulu (HNL) lan Auckland (AKL), mungkasi penundaan luwih saka rong taun amarga pandemi. -watesan travel related.

"Bali Juli kita teka ing wektu sing tepat amarga Kiwis sing pengin lunga ing musim dingin iki saiki bisa nylametake tropis sing dibutuhake menyang Kapuloan Hawaii utawa ngunjungi kontinental Amerika Serikat. Kita ngarep-arep kanggo nampani maneh kanthi keramahan asli Hawaii lan layanan onboard sing ora ana tandhingane, "ujare Andrew Stanbury, direktur regional kanggo Australia lan Selandia Baru ing Hawaiian Airlines. "Disambungake maneh layanan Selandia Baru, bebarengan karo layanan Sydney ing Desember, ngrampungake pambukaan maneh pasar Oceania - bagean integral saka pemulihan pasca-pandemi perusahaan."

HA445 bakal diterusake tanggal 2 Juli, budhal HNL Senin, Rebo lan Setu jam 2:25 lan tekan jam Bandara Auckland (AKL) ing 9:45 pm dina sabanjuré. Wiwit tanggal 4 Juli, HA446 bakal mangkat saka AKL ing dina Selasa, Kemis lan Minggu jam 11:55 kanthi tekan 10:50 ing dina sing padha ing HNL, ngidini para tamu bisa manggon lan njelajah Oahu utawa nyambung menyang salah siji saka papat Tetangga Hawaiian Airlines. Tujuan pulo.

Lelungan Kiwi uga entuk akses menyang jaringan domestik AS sing ekstensif operator 16 gateway, kalebu tujuan anyar ing Austin, Orlando, lan Ontario, California, kanthi pilihan kanggo mampir ing Kapuloan Hawaii ing salah siji arah.

Hawaiian wis dadi salah siji operator utama kanggo layanan antarane Selandia Baru lan Hawaiʻi wiwit Maret 2013. Maskapai iki bakal terus ngoperasikake rute AKL-HNL kanthi 278 kursi, pesawat Airbus A330 sing wiyar lan wiyar sing nampilake 18 Premium Cabin lie-flat. kursi kulit, 68 saka kursi Extra Comfort lan 192 kursi Kabin Utama.

Sing teka ing Hawaiʻi kudu netepi syarat lelungan federal AS, kalebu menehi bukti vaksinasi COVID-19 lan asil tes negatif sing dipikolehi ora luwih saka sedina sadurunge lelungan. Non-warga negara sing lelungan saka Hawaiʻi menyang Selandia Baru kudu ngirim bukti vaksinasi lan asil tes negatif sadurunge mlebu negara kasebut lan njupuk rong tes antigen kanthi cepet nalika teka. Kabeh tamu internasional dianjurake kanggo referensi saluran pemerintah resmi kanggo nganyari paling anyar nalika lagi nyiapake kanggo trip.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...