Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Penerbangan nonstop San José menyang Charlotte ing American Airlines resume

Penerbangan nonstop San José menyang Charlotte ing American Airlines resume
Penerbangan nonstop San José menyang Charlotte ing American Airlines resume
ditulis dening Harry Johnson

Flights wektu kanggo lelungan Bay Area kanggo nggawe sambungan menyang tujuan mangsa ing Florida, Karibia lan Amerika Tengah

American Airlines wis ngumumake rencana kanggo nerusake penerbangan saben dinane tanpa mandheg antarane Bandara Internasional Mineta San José (SJC) lan hub ing Bandara Internasional Charlotte Douglas (CLT) wiwit tanggal 6 Oktober 2022. 

"Thanks kanggo mitra kita ing Amerika, kita seneng nambah Charlotte bali menyang peta rute nonstop," ujare John Aitken, Direktur Penerbangan SJC. "Ing wektu nalika tantangan operasional wis meksa maskapai biasane kanggo motong tinimbang nggedhekake jadwal, iku apik kanggo ndeleng Amerika ngirim kapercayan ing pasar Silicon Valley dening nerusake rute transcontinental iki."

American Airlines' Penerbangan San José-Charlotte kanthi trep kanggo lelungan Bay Area kanggo nggawe sambungan menyang tujuan mangsa populer ing Florida, Karibia lan Amerika Tengah.

"We are bungah kanggo miwiti layanan anyar antarane San José lan Charlotte musim gugur iki, nglengkapi ana layanan kanggo Dallas / Fort Worth, Los Angeles lan Phoenix," ngandika Philippe Puech, direktur Amérika saka Short-Haul Network Planning. "Rute anyar iki bakal luwih nyambungake pelanggan sing rencana perjalanan kalebu San José, kanthi ngidini sambungan siji-mandeg luwih akeh ing jaringan global Amerika."

Amerika rencana ngoperasikake penerbangan kasebut nganggo pesawat Airbus A321. Maskapai iki pungkasane mabur nonstop antarane SJC lan kutha paling gedhe ing North Carolina ing taun 2018. 

American Airlines, Inc., minangka maskapai penerbangan utama ing AS sing kantor pusat ing Fort Worth, Texas, ing metroplex Dallas–Fort Worth. Maskapai iki minangka maskapai paling gedhe ing donya yen diukur kanthi ukuran armada, penumpang sing dijadwalake, lan penghasilan mil penumpang.

Bandara Internasional Norman Y. Mineta San Jose (SJC), sing umum dikenal minangka Bandara Internasional San Jose, iku sawijining bandara umum sing diduweni kutha ing San Jose, California. Iki dijenengi miturut jeneng asli San Jose Norman Mineta, mantan Sekretaris Perhubungan Amerika Serikat lan Sekretaris Perdagangan Amerika Serikat, sing uga dadi Walikota San Jose lan minangka Anggota Dewan Kota San Jose.

Bandara Internasional Charlotte Douglas, biasane diarani Charlotte Douglas, Bandara Douglas, utawa mung CLT, iku sawijining bandara internasional ing Charlotte, North Carolina, dumunung watara enem mil ing sisih kulon distrik bisnis pusat kutha.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...