Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News Norway wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Inggris USA

Norse Atlantic Airways partner karo Spirit, easyJet lan Norwegian

Norse Atlantic Airways partner karo Spirit, easyJet lan Norwegian
Norse Atlantic Airways partner karo Spirit, easyJet lan Norwegian
ditulis dening Harry Johnson

Persetujuan kasebut bakal ningkatake perjalanan transatlantik sing bakal entuk manfaat kanggo pariwisata lan bisnis lokal ing loro-lorone Atlantik

Norse Atlantic Airways seneng ngumumake yen wiwit dina iki para pelanggan sing pengin njelajah donya kanthi murah bakal duwe akses menyang pilihan lan penak sing luwih gedhe nalika kita miwiti kemitraan konektivitas karo Spirit Airlines, easyJet lan Norwegia.

Persetujuan interline virtual, didhukung dening Dohop, bakal nyedhiyakake luwih saka 600 sambungan saben minggu menyang layanan transatlantik Norse ing hub internasional utama ing New York, Fort Lauderdale, Orlando, Los Angeles, Oslo, London lan Berlin.  

Kemitraan karo Roh Airlines bakal nyedhiyani pilihan malah luwih kanggo pelanggan looking kanggo lelungan antarane AS lan Eropah minangka tujuan anyar kayata Las Vegas, Dallas, Nashville lan Salt Lake City dadi diakses liwat Ft. Lauderdale, Orlando lan Los Angeles. 

Kemitraan karo easyJet bakal nyedhiyakake akses sing trep kanggo para pelanggan menyang macem-macem tujuan Eropa sing nyambung karo penerbangan Norse saka London Gatwick menyang New York JFK, Berlin menyang New York JFK lan Berlin menyang Los Angeles.    

Saka Oslo, kemitraan kita karo norwegian bakal ngidini pelanggan gampang Book flights kanggo domestik, tujuan Skandinavia lan Eropah karo sambungan menyang layanan Norse kanggo New York JFK, Fort Lauderdale, Los Angeles lan Orlando.    

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Wiwit diluncurake Norse Atlantic Airways, kita wis nggawe perjalanan transatlantik jarak adoh sing kasedhiya kanggo kabeh amarga regane terjangkau lan tujuan sing nyenengake. Saiki, pelanggan saiki bisa njelajah luwih lanjut lan nyambung menyang layanan maskapai partner kita ing AS lan Eropa. Persetujuan kasebut bakal luwih ningkatake perjalanan transatlantik sing bakal entuk manfaat kanggo pariwisata lan bisnis lokal ing loro-lorone Atlantik" ujare Bjorn Tore Larsen, CEO Norse Atlantic Airways.   

Norse Atlantik ana ing rembugan karo partners maskapai liyane sing bakal gabung platform pesenan rauh, kita ngarep-arep kanggo mbewarakke persetujuan luwih ing amarga.   

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...