Airport Canada negara | wilayah Warta Pamrentah News

Nunggu ing Line ing Bandara Kanada

Kanada: Ora ana tes COVID-19 sadurunge mlebu kanggo pengunjung sing wis divaksinasi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Eropa, Amerika Serikat ngadhepi lan duwe ewonan pembatalan lan penundaan penerbangan, Kanada menehi informasi marang masarakat.

Nalika meh kabeh negara ing Eropa, Amerika Serikat ngadhepi lan duwe ewonan pembatalan penerbangan lan telat amarga kekurangan staf, panguwasa Kanada njupuk masalah kasebut lan menehi informasi marang masarakat.

Menteri Transportasi Kanada, Omar Alghabra, Menteri Kesehatan, Jean-Yves Duclos, Menteri Keamanan Umum, Marco Mendicino, lan Menteri Pariwisata lan Menteri Keuangan, Randy Boissonnault, ditanggepi nganyari iki dina babagan kemajuan sing ditindakake dening Pemerintah Kanada lan mitra industri kanggo nyuda wektu ngenteni ing bandara Kanada.

Ing siaran pers Transport Canada nerangake:

Rapat antarane Menteri Alghabra lan mitra industri udara 

Dina Kamis, 23 Juni, Menteri Alghabra lan pejabat senior saka Transportasi Kanada, Otoritas Keamanan Transportasi Udara Kanada (CATSA), NAV CANADA, Badan Layanan Perbatasan Kanada (CBSA), lan Badan Kesehatan Umum Kanada (PHAC), ketemu karo CEO saka bandara Air Canada, WestJet lan Toronto Pearson, Montréal Trudeau, Calgary lan Vancouver. Dheweke ngevaluasi kemajuan sing ditindakake dening kabeh mitra kanggo nyuda kemacetan ing bandara lan langkah sabanjure.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Dandan kanggo ArriveCAN 

Pamrentah Kanada terus nggawe dandan kanggo ArriveCAN supaya luwih cepet lan luwih gampang digunakake kanggo lelungan.

  • Pelancong sing teka ing Bandara Toronto Pearson utawa Vancouver bakal bisa ngirit wektu kanthi nggunakake fitur opsional Advance CBSA Declaration ing ArriveCAN kanggo ngirim deklarasi adat lan imigrasi sadurunge rawuh. Wiwit 28 Juni, opsi iki bakal kasedhiya ing Tekan CAN app seluler saliyane versi web.
  • Kerep lelungan uga dianjurake kanggo njupuk kauntungan saka fitur "disimpen lelungan" ing ArriveCAN. Iki ngidini pangguna nyimpen dokumen lelungan lan bukti informasi vaksinasi kanggo digunakake maneh ing perjalanan sing bakal teka. Informasi kasebut wis diisi ing ArriveCAN nalika lelungan ngrampungake kiriman, sing nggawe luwih cepet lan luwih trep.

Tindakan sing ditindakake 

Tindakan sing saiki ditindakake dening Pamrentah Kanada lan industri udara kalebu:

  • Wiwit April, luwih saka 1,000 petugas skrining CATSA wis digarap ing Kanada. Kanthi iki, jumlah petugas screening ing Bandara Internasional Toronto Pearson lan Bandara Internasional Vancouver saiki luwih saka 100 persen saka syarat sing ditargetake kanggo musim panas iki adhedhasar lalu lintas sing digambarake.
  • CBSA ngoptimalake kasedhiyan pejabat lan Petugas Layanan Border Siswa tambahan saiki lagi kerja.
  • CBSA lan Greater Toronto Airports Authority nyedhiyakake kios tambahan ing area balai pabean Bandara Internasional Toronto Pearson.
  • CBSA lan PHAC nyepetake proses kasebut kanggo ngenali lelungan sing kudu ngalami tes ing Bandara Internasional Toronto Pearson.
  • Wiwit 11 Juni, tes COVID-19 kanthi acak wajib ditundha ing kabeh bandara nganti 30 Juni. Wiwit tanggal 1 Juli, kabeh swabbing tes, kalebu kanggo wong sing ora divaksinasi, bakal ditindakake ing njaba situs.
  • PHAC nambahake staf tambahan ing dina-dina sing dipilih kanggo verifikasi manawa para wisatawan wis ngrampungake kiriman ArriveCAN nalika teka lan menehi informasi luwih lengkap babagan pentinge syarat wajib. ArriveCAN wajib kanggo kabeh wong sing lelungan menyang Kanada lan kasedhiya gratis minangka aplikasi utawa liwat situs web.

Kajaba iku, bandara lan maskapai Kanada njupuk tindakan sing signifikan kanggo nambah karyawan kanthi cepet lan nguatake operasi inti kanggo nanggapi panjaluk lelungan kanthi cepet amarga jumlah wong Kanada sing lelungan kanthi udhara terus berkembang kanthi cepet nalika musim panas.

Tumindak sing wis ditindakake wiwit awal Mei wis ngasilake bathi sing signifikan. Saka 13 nganti 19 Juni, ing kabeh bandara sing luwih gedhe digabungake, CATSA njaga standar luwih saka 85 persen penumpang sing ditayangake sajrone 15 menit utawa kurang. Bandara Toronto Pearson njaga asil sing kuat, kanthi 87.2 persen penumpang ditayangake sajrone 15 menit utawa kurang, rada mudhun saka minggu kepungkur 91.1 persen. Bandara Internasional Calgary mundhak nganti 90 persen penumpang sing ditayangake sajrone 15 menit utawa kurang, saka 85.8 persen ing minggu sadurunge. Bandara Internasional Vancouver lan Bandara Internasional Trudeau Montreal ngalami penurunan penumpang sing ditayangake ing sangisore 15 menit, dadi 80.9 persen lan 75.9 persen.

Kita nggawe kemajuan, nanging kita uga ngerteni manawa isih ana pakaryan sing kudu ditindakake. Kita terus tumindak karo mitra industri udhara kanggo nyuda telat ing sistem perjalanan lan laporan maneh menyang Kanada babagan kemajuan kita.

Transport Kanada online ing www.tc.gc.ca. Langganan e-warta utawa tetep nyambung liwat TwitterFacebookYouTube lan Instagram supaya gaul babagan paling anyar saka Transport Canada.

Rilis warta iki bisa uga kasedhiya ing format alternatif kanggo wong sing ora duwe kabisan visual.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...