Maling Tembaga Ngganggu Railway Eropa

Maling Tembaga Sepur Eropa
Avatar Binayak Karki
ditulis dening Binayak Karki

Senadyan penurunan kasus nyolong sajrone dasawarsa kepungkur, kenaikan rega tembaga anyar wis nyebabake keprihatinan ing antarane operator rel.

Maling tembaga terus nyerang sing paling gedhe ing Eropa operator rel, nyebabake telat sing signifikan lan mayuta-yuta euro ing kerusakan infrastruktur ril. Kanthi rega tembaga mundhak, keprihatinan babagan terus-terusan masalah iki saya mundhak.

Tembaga minangka logam serbaguna sing akeh digunakake kanggo konduktivitas panas lan listrik, uga ing macem-macem paduan kayata perak sterling lan cupronickel. Iki kedadeyan kanthi alami lan wis digunakake dening manungsa wiwit udakara 8000 SM. Iki nduweni bédané minangka logam pisanan sing dilebur saka bijih sulfida, dibuwang nganggo cetakan, lan kanthi sengaja dicampur karo timah kanggo nggawe tembaga.

Tembaga dadi komponen penting ing macem-macem sistem sepur, kalebu kabel sinyal, kabel grounding, lan kabel listrik. Tanpa iku, sepur ora duwe daya lan infrastruktur komunikasi sing dibutuhake supaya bisa digunakake kanthi efektif.

Daya tarik bathi cepet wis mimpin maling kanggo target tembaga, karo siji ton njupuk watara £6,600 (€7,726) ing Inggris Maret pungkasan. Nalika sawetara barang sing dicolong bisa uga ora nemokake dalan menyang fasilitas daur ulang resmi, papan kethokan informal nawakake pasar alternatif kanggo logam sing diduweni kanthi ora sah iki.

Amarga rega tembaga samesthine bakal mundhak maneh ing taun-taun sing bakal teka, operator rel nambah pertahanane. Sawetara negara Eropah malah wis diadopsi teknologi DNA kanggo nglawan maling, ngarahake kanggo nyegah pelaku potensial.

Jembare masalah kasebut katon saka data sing diwenehake dening operator rel utama ing saindenging bawana. Ing UK, Sepur ngadhepi telat gunggunge 84,390 menit ing taun finansial 2022/23, regane £12.24 yuta (€14.33 yuta), miturut angka saka Network Rail.

Kajaba, ing Jerman, Deutsche Bahn nglaporake 450 kasus nyolong logam, nyebabake 3,200 sepur lan nyebabake kerugian € 7 yuta. SNCF Prancis nyathet luwih saka 40,000 sepur sing kena pengaruh, nyebabake kerugian ngluwihi € 20 yuta.

Belgium uga ngalami lonjakan ing nyolong tembaga, kanthi 466 kedadean sing kacathet ing 2022, sing nambah 300% saka taun sadurunge. Nanging, Austria nglaporake kedadeyan nyolong sing paling sithik, amarga sukses amarga langkah-langkah proaktif.

Perusahaan rel wis ngetrapake macem-macem strategi kanggo ngatasi masalah kasebut, kalebu kolaborasi sing ditingkatake karo penegak hukum, pengawasan CCTV, lan panggunaan drone kanggo keamanan sing luwih apik. Kajaba iku, teknologi DNA wis muncul minangka pencegahan sing njanjeni, ngidini panguwasa nglacak tembaga sing dicolong bali menyang sumbere.

Senadyan penurunan kasus nyolong sajrone dasawarsa kepungkur, kenaikan rega tembaga anyar wis nyebabake keprihatinan ing antarane operator rel. Analis prédhiksi kenaikan rega luwih akeh, didhukung dening akeh permintaan saka sektor energi sing bisa dianyari, sing gumantung banget marang tembaga kanggo infrastruktur.

Ancaman nyolong tembaga sing terus-terusan nyebabake tantangan sing signifikan kanggo jaringan rel Eropa, sing nyebabake kerugian finansial sing akeh.

Nanging, kanthi investasi terus kanggo langkah-langkah keamanan lan solusi inovatif, perusahaan rel tetep optimis babagan nyuda dampak maling lan nyuda gangguan kanggo penumpang.

About penulis

Avatar Binayak Karki

Binayak Karki

Binayak - adhedhasar ing Kathmandu - minangka editor lan penulis nulis kanggo eTurboNews.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...