Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Teh Es Gula Mudhun Pas Wektu kanggo piknik Musim Panas

ditulis dening editor

Dina iki, Teh Pure Leaf Iced Tea ngumumake ekspansi portofolio teh karo es teh Lower Sugar anyar. Penawaran anyar menehi konsumen pilihan sumilir sing ngandika "ora" kanggo roso gawean lan pemanis, nalika ngandika "ya" kanggo rasa gedhe karo isi gula luwih murah. Saiki kasedhiya ing pengecer utama ing saindenging negoro, baris anyar saka Pure Leaf kasedhiya ing telung rasa sing enak sing dikurangi gula dadi favorit Pure Leaf - Teh Ireng Manis Subtly, Peach Manis Subtly, lan Lemon Manis Subtly.          

"Kita ngerti manawa akeh konsumen godhong Pure pengin alternatif gula sing luwih murah sing ora ngorbanake rasa," ujare Julie Raheja-Perera, General Manager, Amerika Utara, Pepsi Lipton Partnership. "Kanthi bantuan ahli teh ahli, kita bungah kanggo nggedhekake portofolio es teh Pure Leaf kanthi telung es teh gula sing luwih murah sing menehi konsumen apa sing dikarepake. Kita ngerti yen wong bakal seneng karo garis Gula Turun Daun Murni sing anyar amarga menehi rasa manis lan suda isi gula.

Saben 18.5 fl oz botol Pure Leaf Lower Sugar ngemot 20 kalori lan 5g gula asli sing ditambahake, yaiku 85% kurang gula tinimbang penawaran Teh Manis merek kasebut. Pure Leaf Lower Sugar kasedhiya kanggo rega eceran sing disaranake $ 2.09 / botol lan bisa ditemokake ing lorong minuman ing botol siji porsi (18.5 fl oz), bungkus enem (botol 16.9 fl oz), lan botol multi-layanan 64oz. . Uga bisa ditemokake ing Amazon ing paket 12 (rasa individu lan macem-macem paket; 18.5 fl oz).

Ing perayaan peluncuran Lower Sugar, Pure Leaf ngrancang ulang lagu populer Def Leppard, "Pour Some Sugar on Me," dadi versi anyar sing apik kanthi judhul, "Pour Lower Sugar for Me." Remix anyar ndadekake corak sing nyenengake ing lirik lagu kabangsan rock klasik, nyorot rasa manis lan profil bahan produk anyar. Dina iki, Pure Leaf ngluncurake televisi limalas detik lan komersial streaming anyar sing nampilake remix kasebut.

Kajaba iku, Pure Leaf kerja sama karo sawetara pangripta TikTok kanggo "nyedhot" musik ing video musik TikTok khusus. Pencipta uga bakal nuduhake lagu remix ing video TikTok dhewe, nyengkuyung para pengikut / pangguna TikTok supaya "nuduhake apa sing dipikolehi" lan nyoba Gula Ngisor Daun Murni anyar. Mitra pencipta TikTok merek kasebut kalebu Nameless James, Jadah Queen, Carlos & Emma, ​​lan liya-liyane

Bebarengan karo rilis lagu, Pure Leaf nganakake hadiah ing toko sing nyenengake. Pembeli bisa entuk kesempatan kanggo menang musik gratis sajrone setaun * kanthi mindhai kode QR ing pengecer sing dipilih lan nonton video musik sing nampilake influencer. Program kasebut urip nganti 1 Mei 2022, lan ora perlu tuku.

Garis Lower Sugar anyar diluncurake ing sangisore payung kampanye "Ora Cantik" merek, sing nyorot kapercayan inti yen "ora" ana ing jantung nguwasani teh lan "ora" minangka cara kanggo nggayuh urip sing luwih kepenak. Ing teh, Pure Leaf ujar "ora" kanggo pemanis buatan, rasa buatan, lan apa wae sing ora nggawe teh luwih apik. Ing urip, Pure Leaf nguber donya sing ujar "ora" luwih gampang lan luwih bisa ditampa kanthi budaya, supaya bisa nggayuh urip kanthi ya sing luwih migunani.

Kaya portofolio liyane, ahli teh ahli nggawe Gula Ngisor Godhong Murni mung nggunakake bahan-bahan sing paling apik, utamane godhong teh sing dipilih paling seger. Kabeh produk Pure Leaf ngemot godhong teh sing asale saka sumber lan diklumpukake saka perkebunan teh Rainforest Alliance Certified ing India, Kenya, Indonesia, utawa Sri Lanka kanggo menehi konsumen pengalaman teh asli saka ngombe pisanan nganti pungkasan.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...