Oman Warta cepet

Oman Air Transforms Staff Travel karo Software Anyar

Oman Air wis kerja sama karo IBS Software kanggo digitalisasi program lelungan staf kanthi lengkap, nyedhiyakake platform layanan mandiri sing bisa dikonfigurasi kanggo karyawan kanggo buku lan ngatur lelungan luang sing rumit, lelungan cuti taunan lan kabijakan lelungan tugas.

Oman Air sing menang penghargaan mrombak sistem warisan lokal kanthi platform iFly Staff berbasis SaaS Software IBS Software kanggo ngaktifake layanan mandiri kanggo karyawan supaya gampang ngatur kabutuhan lelungan. Sistem kasebut uga wis nambah kegunaan, ngidini pangguna ngakses liwat browser apa wae utawa piranti Android utawa iOS, ngganti layanan mung desktop sing lawas. Staff iFly saiki nangani kabeh lelungan ID karyawan aktif lan pensiunan Oman Air, tiket tambahan, lan tiket cuti taunan, uga tiket staf perusahaan mitra TRANSOM Catering, TRANSOM Handling lan TRANSOM SATS Cargo.

Mesin aturan bisnis sing bisa dikonfigurasi banget ing platform kasebut tegese Oman Air entuk kemampuan kanggo nganyari kabijakan kanthi dinamis, nggawe lan ngluncurake kabijakan lan proses anyar, saengga bisa nyuda wektu kanggo ngetrapake owah-owahan kabijakan. Iki wis ngasilake bathi sing signifikan babagan efisiensi operasional sajrone nem wulan kepungkur wiwit sistem kasebut urip.

"Kemitraan kita karo IBS Software wis ngowahi pengalaman perjalanan staf, nyederhanakake proses supaya luwih gampang karyawan kita ngatur perjalanan pribadi lan perusahaan," ujare Dr Khalid Al Zadjali, Wakil Presiden Senior Digital, Oman Air. "Navigasi kerumitan kabijakan perjalanan sing terus-terusan nganyari minangka kamenangan utama kanggo kabeh maskapai - saka kepuasan karyawan lan perspektif efisiensi operasional."

"Sistem lelungan staf anyar minangka bagéan saka upaya Oman Air sing terus-terusan kanggo ningkatake keuntungan lan fasilitas sing diwenehake marang karyawan," ujare Hilal Al Siyabi, Wakil Presiden Senior, People, Oman Air. "Kapabilitas layanan mandiri lan seluler wis ningkatake pengalaman lelungan karyawan kanthi signifikan nalika nyuda beban kerja sing ana gandhengane karo nyedhiyakake fasilitas."

"Sampeyan wis dadi hak istimewa kanggo nggarap tim ing Oman Air, sing terus-terusan ngupayakake ngirim layanan anyar lan inovatif kanggo staf lan penumpang," ujare Vijay Chakravarthy, Wakil Presiden lan Kepala Staf Travel, IBS Software. "Proses digitalisasi kanthi lengkap ngidini dheweke ora mung nyedhiyakake fungsionalitas perjalanan staf sing unggul lan gampang digunakake kanggo pangguna, nanging uga bisa nambah operasi internal Oman Air. Kita uga bangga manawa panyebaran Staf iFly dikelola kanthi jarak jauh amarga larangan perjalanan Covid-19.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...