Omni Scottsdale Resort lan The Phoenician Love Spas lan Kirsten

Kirsten
ditulis dening Magrinopr

Maginopr ditugasake dening Omni Scottsdale Resort & Spa ngenalake Kirsten Mather minangka direktur anyar kanggo "njupuk pengalaman tamu menyang tingkat sabanjure."

Magrinopr: Omni Scottsdale Resort & Spa ing Montelucia announced janjian saka Direktur Spa anyar kanggo kesuwur Joya Spa Kab.

Kanthi latar mburi nyengsemaken ing industri spa, direktur mentas diangkat tanggung jawab kanggo ngawasi fungsi operasional lan manajemen Joya Spa lan toko toko Resor, kanthi fokus ing nambah pengalaman tamu.

Kristen Mather, sadurunge Asisten Direktur Spa ing The Phoenician Resort & Spa kanggo saklawasé dasawarsa, ndadekke akeh pengalaman kanggo peran anyar dheweke. Sajrone jabatane ing The Phoenician, dheweke duwe peran penting kanggo ngawasi proyek renovasi jutaan dolar sing nambah penawaran spa.

Ing pimpinane, spa The Phoenician Resort nampa Penghargaan Bintang Lima Forbes sing bergengsi ing taun 2019. Dheweke dadi Manajer Layanan Tamu ing The Sanctuary sadurunge.

"Ing industri spa, akeh wong sing nduwe peran dadi healers. Iku ngluwihi nggawe papan mewah; iku melu nurturing sambungan sing ngijini tamu kanggo budhal karo raos rejuvenation, "ujare Kristen Mather. "Ing Joya Spa, kita duwe tujuan kanggo nambah pengalaman para tamu kanthi ngluwihi teknik relaksasi tradisional. Aku kepengin banget babagan riset industri lan tujuanku yaiku ngetrapake pengalaman spa lan kesehatan sing inovatif kanggo mesthekake pangarepan tamu spa ngluwihi. 

Penambahan Kristen Mather selaras karo komitmen Omni Scottsdale kanggo nambah pengalaman kanggo para tamu sawise renovasi multi-yuta dolar ing kamar lan ruang rapat sing rampung ing Agustus 2023.

Dumunung ing Gunung Camelback sing apik banget ing Paradise Valley, Arizona, oasis eksklusif iki narik inspirasi saka Maroko lan Andalusia ing Spanyol Kidul.

Joya Spa minangka permata makutha ing Omni Scottsdale om - papan sing nyenengake kanthi kemewahan murni 31,000 kaki persegi. Digagas dening Sylvia Sepielli - visioner misuwur ing mburi sawetara spa paling misuwur ing donya - Joya nawakake ritual siram panas lan adhem sing inspirasi Maroko ing spa perawatan Hammam. 

Fasilitas Joya Spa kalebu suite spa, kolam renang teras lan salon layanan lengkap. Layanan teken spa kalebu facial, pijet, perawatan awak, ritual kesehatan lan meditasi, lan liya-liyane.

"Nalika sampeyan mlebu ing Joya Spa, sampeyan bakal diangkut menyang jagad sing paling kepenak," komentar Mather. "Spa kita dirancang kanggo ngilangi stres lan beban, nggawe para tamu rumangsa seger lan urip maneh. Misi kita nyedhiyakake pengalaman luar biasa sing nurtures awak lan replenishes jiwa.

About penulis

Magrinopr

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...