Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Finland News wong tanggung jawab Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Oneworld Alliance kanggo tuku nganti 200 yuta galon bahan bakar penerbangan lestari

Oneworld Alliance kanggo tuku nganti 200 yuta galon bahan bakar penerbangan lestari
Oneworld Alliance kanggo tuku nganti 200 yuta galon bahan bakar penerbangan lestari
ditulis dening Harry Johnson

Anggota saka Oneworld Alliance rencana kanggo tuku nganti 200 yuta galon bahan bakar penerbangan sustainable saben taun saka produsen bahan bakar dianyari basis Colorado Gevo, ing prasetya bebarengan kapindho dening aliansi maskapai global ing patang sasi. Pangiriman bahan bakar bakal diwiwiti saka 2027, kanggo jangka limang taun. 

oneworld minangka aliansi maskapai global pisanan sing bebarengan setya tuku bahan bakar penerbangan sing lestari, lan komitmen anyar kasebut minangka sing nomer loro. Ing November 2021, Oneworld ngumumake prasetya bebarengan kanggo tuku luwih saka 350 yuta galon bahan bakar penerbangan lestari campuran saka Aemetis kanggo operasi ing San Francisco lan Finnair minangka salah sawijining anggota ing komitmen iki.

Finnair wis nyetel target jangka panjang kanggo mabur karbon netral ing 2045 lan SAF minangka bagéyan penting saka toolkit kanggo nggayuh target iki. Ing Maret 2022, Finnair ngajak para pelanggan kanggo ngimbangi emisi penerbangan kanthi layanan sing nggabungake Bahan Bakar Penerbangan Lestari lan proyek iklim sing dipercaya. Finnair wis mabur penerbangan individu kanthi gabungan SAF wiwit taun 2011 lan arep nambah panggunaan SAF ing operasi penerbangan. 

"Rega sing dhuwur lan kasedhiyan bahan bakar penerbangan sing lestari isih ana tantangan kanggo nambah panggunaan ing penerbangan komersial, lan kanthi mangkono ngrangsang panjaluk lan pasokan penting kanggo nyuda rega SAF lan nambah kasedhiyan - sing nggambarake pentinge komitmen bebarengan kaya maskapai anggota oneworld," ujare Eveliina Huurre, SVP Sustainability ing Finnair.

Bahan bakar penerbangan lestari Gevo diprodhuksi nggunakake produk jagung sing ora bisa dipangan sing diproses kanggo nggawe etanol sing banjur diowahi dadi bahan bakar penerbangan sing lestari. Bahan bakar penerbangan sing lestari samesthine bakal diprodhuksi ing telung fasilitas sing dikembangake ing Midwest Amerika Serikat.

Finnair sadurunge wis kerja sama karo Neste ing Finlandia kanggo nambah panggunaan SAF lan mula nyuda emisi karbon mabur.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

  • Jestem właścicielem SmmStone
    Jesteśmy głównym dostawcą mediów społecznościowych [Najtańsza cena na świecie]
    Mam około 150 Ekskluzywnych Usług ing telegramu ing Instagram lan wysyłam Ci niektóre z najlepszych usług
    ✅ ID 974: Tani członkowie Telegramu: 0,2 USD kanggo k
    ✅ ID 1006 : 100% członek Telegramu Non Drop 0,55 $
    ✅ ID 339 : Widok telegramu : 0,006 USD kanggo k
    ✅ ID 972: obserwatorzy ing Instagram karo 0,18 USD kanggo k
    ✅ ID 593 : Polubienia na Instagramie » [Najtańsza cena na świecie] 0,031 $
    ✅ ID1045 : Instagram Zobacz » [Wideo + rolka + IGTV [Super FAST] 0,01 $
    ✅ ID 1052 : Obserwujący ing Twitterze [Dobra jakość] $ 3.85
    ✅ ID 956 : Twitter Suka [USA] Brak doładowania $1.90
    ✅ ID 2324 : Subskrybenci YouTube > [Prawdziwy] [Natychmiastowy wiwitan] 2,90 USD
    ✅ ID 208 : Prawdziwe wyświetlenia YouTube [Niski spadek] [1-2K/dzień] [Natychmiastowy start] 0,60
    ✅ Moje usługi: [Link dibusak]
    ✅ Metode WSZYSTKIE płatności + 3% premi
    Kontak kontak:
    Wsparcie Whatsapp: + 989185820033
    Obsługa telegramu: @smmstone_com

  • Saka Oneworld Alliance sing fokus ing maskapai, arep tuku nganti 200 yuta galon saben taun bahan bakar penerbangan sing lestari saka perusahaan kasebut. Sajrone perang, maskapai kasebut ora duwe dana lan peralatan, lan pilot asring dipeksa tuku bahan bakar kanggo pesawat kasebut. kanthong dhewe.

Share to...